Tamburin 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Spominjam se, da me je enkrat (ko sem bila še osnovnošolka), "nosila luna". S sestro sva imeli skupno sobo, in eno noč sem vstala iz postelje, šla do kopalnice, prižgala tam luč, jo spet ugasnila in se vrnila v posteljo. Sestra se je v tem zbudila in me vprašala, kam sem šla... Rekla sem ji: "Sem šla pogledat, če se mi usta dotikajo nosa." Ali kdo ve, zakaj nas "nosi luna" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 JA ,ZANIMIVO, hmmm, jest os. se ji ne pustim http://www.creations-photos.com/moon.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 hja mojga bratca, je že nosila luna, mojga soseda, ex-frienda tudi.... hm tamaro tudi hehe, ja tri ljudi že poznam z luninimi nagnjenji.... jaz ne vem če se ji ne pustim, pravzaprav pomoje sem prelen da bi me luna dvignila iz tople postelje.... morda ko bom poročen in mi žena ne bo všeč... me bo odneslo k kakšni hišni pomočnici.... hehe, ampak dvomim da bo to luna Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 morda ko bom poročen in mi žena ne bo všeč... me bo odneslo k kakšni hišni pomočnici.... hehe, ampak dvomim da bo to luna ja, ja... luna... pa ja .... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 mogoche bo pa pomochnica tko OKROGLA kot polna luna Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 pa tko močna, da ga bo mal okol nosila... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 tko rekoch...ji bo podlegu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 pol pa reku, da ga je luna okol nosila.... ... zlo pogost pojav Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 to klele govorijo izkushnje ? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 ... ma ja... vse sorte izkušenj... tud takih... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 heheti pa mash bogato zhivljenje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 uh dobra ta tema bratranec redno hodi ponoči in nekoč je med spanjem splezal skoz okno se zunaj zbudil in sred noči pozvonil... no, včasih med spanjem govorim in jojmene kaj vse... tako da smeha ne manjka pa tud skrito nič ne ostane... ja, ja Nino potem pa bi naj bla Luna vsega kriva, ne pa hormončki, a? Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 konchno ena, k prizna,de jo hormoni dajejo.....ne pa neka luna.......razn, che jo veter nosi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 ...mene pa nosi podnevi...občasno...pa hormoni tud... moj bratranec pa je omaro zamenjal za sekret, pol pa se na luno zgovarjal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 ja, ja Nino potem pa bi naj bla Luna vsega kriva, ne pa hormončki, a? Seveda jaz sem bolj lunin človek... hehe, vsekakor luna je morala biti močna da je mene dvignila.... ampak potem pa nisem jaz kriv.... no, včasih med spanjem govorim in jojmene kaj vse... tako da smeha ne manjka pa tud skrito nič ne ostane... hehe to mora bit pa grozno.... (najbrž se zdi to meni tko ker mam asc scorpio... (many things are and will be hiden with this position)) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Mene je tud luna nosla. najprej sem spala na kavču, pol pa me mami kr sred noči zbudi pa me vpraša zakaj sem v svoji sobi, če ne bom na kavču spala!! medtem pa sem ugotovila, da sem v svoji sobi no pol sem pa šla nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Tudi mene nosi, pa prav zgovorna sem v spanju. Enkrat sem npr. še ko sem hodila v OŠ šla v kopalnico in si vzela v sobo mehčalec za perilo. Mami je prišla za menoj in me vprašala, kaj bom z njim, pa sem rekla, da je za pit, a ne . Pa ob 1h sem se enkrat oblekla za v šolo, pa torbo na rami, pa so me prestregli,... Pa ponoči po nemško prodajala obleke,.... dogaja, kljub temu da že podnevi dosti jezikam, očitno ne izpolnim norme, tako da ponoči dokončam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Tut jest sm zlo zgovorna oseba tako podnevi, kot ponoči, tudi v spanju. Me je pa tut že luna nosila. Še v OŠ sm enkrat ponoči šla v kopalnico in pobrala brisače in mamino trenirko, ter jih odnesla v sobo. Zadeva se je razrešla šele zjutri, ko je mami po dolgem iskanju našla svojo trenirko v moji sobi na stolu. Kar se govorjenja tiče, pa se mi to dogaja takrat, ko mam zlo žive sanje. Verjetno je to kej v genih, k moja mami tut govori v spanju in tut kriči in tepe, kadar se bori s kakimi prikaznimi. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 mene je prvič in zadnjič luna nosila v 1. razredu osnovne šole, ko sem lepo vstala, si dala šolsko torbo na ramo in se odpravila v šolo ... ati in mami sta me ujela v predsobi, ko sem se obuvala Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.