Šeherezada 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 Kaj menite o tem? Čigavo je dejansko Jadransko morje? Nam ga kaj pripada (razen tega, kar že imamo)? Se deli tako kot drugo premoženje bivše SFRJ ali je absolutno Hrvaško? Menim, da si Hrvati malo preveč enostavno razlagajo vse te zadeve. Kaj pa vi? :xx!: Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 ...se bodo Hrvatje mogl še marsikje ponižat ,da bodo priznani ..pa brez umetnno dod. ponosa furat v Eu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 Tako kot vse ostalo na zemlji, jadransko morje ni in ne more biti last nobenega.Nihče in nobeden nima pravice si lastiti nekaj kar ni sam ustvaril.Še posebno ne blesavi politiki Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 A ni en astrolog napovedal,da bo Jadran že znotraj Hrvaške razdeljen na TRI dele in to kar v BLIŽNJI prihodnosti. Živi bili,pa videli... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 po moje je meja she zmeri pri mostu na krk(zemljovid dezhele kranjske - kozler) bi postavu zlo visok zid (tko kot uchasih ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 sploh ne na spodnji meji zid zhe stoji je pristash VELIKE SLOVENIJE(od kalamegdana do munchena) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. avgust 2003 Prijavi Deli 23. avgust 2003 nch popushchat!!! zgagota jelinćića pa ne maram (cheprav poznam) spominja pa tole slovenskovstvo na Borisa Pahorja krilatico:PONIZHNI JANEZ VSAK DAN OB 10IH DOPOLDAN NA GLAVNEM TRGU ZAVEZUJE CHEVLJE.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Dokler Hrvaška ne reši obmejnih vprašanj s Slovenijo, ne more kar tako razglasiti EEZ. Je pa žalostno, da je bilo na nek način potrebno hrvaške volilce, preusmeriti iz bede in revščine, nekam drugam. Pa so zopet Slovenci krivi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Na žalost mi jadransko morje sploh ni všeč, no ja vse dokler ne pride človek na jug dalmacije tam se malo sčisti.... dol na korčuli pa to, ampak heh, jadransko morje mi je osebno sux, zato mi je pravzaprav vseeno čigavo je, fer bi se mi zdelo da bi imela slovenija stik z mednarodnimi vodami, (koridorček, en kilometrski, pa magar lahko hrvati v njem lovijo ribe če hočejo, sam da se lohk naše ladje čez furajo....... pa bo mir, ej, in niso sam hrvati krivi za te nesporazume,... lepo vas prosim kdor to misli je slep, ej, obe strani prepira sta vedno problematični, kakor se na državni zgodi da je samo ena stran problematična se to ne dogaja dolgo.... razen v primeru ZDA... hehe, ampak hrvaška to ni , ne more si privoščit daljnosežnih sporov, hja, mi ne plačamo njihovim varčevalcem, oni nas jebajo z morjem, oboji smo krivi, zelo fer je da bi vsak opravil svoje, če drugega ne pa vsaj mi svoje, da bomo potem lakhoko rekli mi smo vi pa še ne, pomoje bi se precej popravlo.... sploh pa je to slabo za biznis Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vzrok zakaj na Hrvaškem grozijo z razglasitvijo EEZ, je predvsem v uspešnosti luke Koper in neuspešnosti luk Rijeke in Splita. Veliko delavcev so odpustili iz teh luk, plus ladjedelnice na Hrvaškem propadajo sto na uro. Madžarska podjetja, ki so imela v planu ves tovorni promet imeti preko Rijeke, so se premislili in vzeli Koper. Predvsem se gre za to, da se preusmeri pozornost Hrvaške javnosti. O množičnih odpuščanjih v ladjedelnicah in v lukah na Hrvaškem ni niti besede. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Meje in države so hitro pokvarljiva roba. Koper je npr. bil v prejšnjem stoletju kar v 4 državah: Avstrija, Italija, Jugoslavija in Slovenija. Kdo lahko napove, koliko držav bo Koper menjal v 21. stoletju? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 .jaa, Koper-pristanišče je tut najbližnji kopnem Europe...se bu Treba še ponižat, ni kej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 A ni tak, da je TREBA postavljat pretirane zahteve v pogajanjih, tako kot to delajo Hrvati, ker drugače se ne bomo imel kej glihat, tko kot oni majo utopične želje, morjo tud naši bolj oštro nastopit, ker - kar pa mene pri slovenskih politikih najbolj moti je to, da so se vedno kakršnakoli pogajanja s Hrvati komentirala neki v tem stilu:"Dogovori so bili uspešni....."Pa še nikol do zdaj niso s tistim gobcanjem nč pametnega za Slovenijo nrdil.. Nuklearka je čist dostojno lep primer. :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Jadransko morje je izključna last Slovenije in Albanije. Slovenija bi morala takoj - skupaj z Albanijo razglasiti gospodarski pas čez cel jadran, tako, da ga ima vsaka pol. Pri tem ima Albanija prosto uporabo severnega Jadrana - posebej Kopra in TRSTA za prehod v srednjo Evropo, Slovenija pa izhod v Sredozemsko morje in s tem v oceane. Ker je leta 3226 p.n.št. na Gibraltarju imel postavljeno hišo moj pra * 10 E 23 ded, je Gibraltar izključno Slovenski in tako vsaki ladji , ki vstopa in izstopa v in iz Sredozemnega morja , račun izstavi Slovenija. PIKA Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 vojko.... samo she suez mormo okupirat, pa zadeva popolnima reshena Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ne smemo pozabit, da imamo prednike iz Baltika, se pravi je tudi Baltiško morje naše. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 pa na argentinske slovence.....ergo? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 na kratko ... vsa morja in oceani so slovenska last. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Vceraj slisala eno zanimivo razlago. Baje se nahaja pod Jadranskim morjem velika zaloga zemeljskega plina tam okoli Kvarnerja, tako da naj bi bila zadeva zaradi tega sprovocirana, kot ekonomski pas. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.