Kreativa 25. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2003 Hvala Mick! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 a mi lahko eden od vas (vse)znalceu razlozhi, kako lahko lochi med "dobro" in "slabo" potjo?ker, che bi res lahko razlikoval in primerjal, bi bilo potrebno prehoditi obe vechno vash Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 25. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2003 aakhut ... ko boš enkrat stopil po "slabi" poti, boš kmalu ugotovil razliko ... sam ... življenje je kar dober in nazoren učitelj x!x ... moja nirvana pa še nekaj njih oddaljena ... skromno mnenje (ne)znalke x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 25. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Slaba in okužna˝pot je tista za katero veš, da ni produkta, a za všečno pot, pa je tista za katero veš, da je sama pršla k teb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 pot je pot... vse poti vodijo k cilju...cilj je pa itaq sam en...hehe teleshchek chrvichki dobijo,z dushico se pa -i ukvarjamo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 hihi mick... po vrsti treba...najprej teleshchki, de pol vesh v bodochnosti,kaj dushice pogreshajo najbolj Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 25. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2003 al pa najprej dushice, da pol vesh, kaj teleshchki pogreshajo najbolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 KOST IN KOŽA, KRI IN MESO~ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 pot je pot... vse poti vodijo k cilju...cilj je pa itaq sam en...hehe teleshchek chrvichki dobijo,z dushico se pa -i ukvarjamoOh, ne bi rada, da bi zvenelo, kot da sem svojo svinjsko dušo prodala, ampak jaz sem tudi precej tvojega mnenja. Meni se ne zdi, da obstajajo dobre in slabe poti, po mojem neskromnem mnenju obstajajo samo poti, ki hitreje pripeljejo do trenutnega cilja in poti ki pripeljejo do tega istega ali pa namesto tega do višjega cilja z več lekcijami. Mogoče bi na prvi pogled izgledalo, da je prva pot boljša, ker je krajša, ampak nam pa druga pot lahko pri nadaljnih ciljih prišpara dosti.... Vsaka pot je dobra pot.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 ...JA, KI Prpelje do cilja, ne glede al je to + al pa - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 ja poko.... pa svet je chrno-bel....kitajce pa indijance so si pa zmislli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 a mi lahko eden od vas (vse)znalceu razlozhi, kako lahko lochi med "dobro" in "slabo" potjo?ker, che bi res lahko razlikoval in primerjal, bi bilo potrebno prehoditi obe vechno vash Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 HEE, PO MOJE SO SI PREJ LE HUDIČKE ZMISL, AMPAK NE ELEGANTNE, TAKE EXTREMNE, K MEŠAJO ZRAK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 zhal so v zraku tut raznorazni PRDCI :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Ne vem, če je res tako vseeno po kateri poti gremo.Zase ne morem trditi, da sem prerasla dualnost (dobrega in zlega); še vedno obstajajo stvari, ki mi prinesejo dobro ali slabo.Izbira pa je naša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 a pa res mislte, de lohk zberate?kaj pa che je izbira v naprej dolochena? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 nekaj naredi naš genomše več naredi okoljenajveč pa naredimo sami (s sabo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Ja...Uma....ampak tko je lažje....misliti, da nismo imeli izbire... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 kaj pa bozhja vnaprejvednost,pa karma... sami brezbozhci klele :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Karma... Upam, da smo jo oddelali... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 teb se shele zachenja :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Ja...upam...una ta dobra... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 uno si zafukala zhe zdavni :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Halo,halo,.... :o|o: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.