astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 uno si zafukala zhe zdavniItaq...zato pa je men tolk slabo...teb pa tko dober... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 men je odlichno...zhe od prejshnga chetrtka... fulll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 kaj pa bozhja vnaprejvednost,pa karma... sami brezbozhci klele :xx!: Ah ne ne, glede tega imava očitno iste poglede. Jaz sem mnenja, da po vsaki poti prideš do zastavljenega ali nekega višjega od tega zastavljenega cilja. POt je enostavnejša ali pa z več lekcijami. Prepričana sem, da je že vnaprej določeno kako se zadeve odvijajo, tudi to, ali najdeš v sebi voljo za popotovanje in kdaj, ali pa nikoli. Jaz vsako stvar ki se je lotim želim narediti zaradi sebe najbolj kakor se da, tega ne delam za nagrade, tako me ta ideja določenosti pori tem čisto nič ne ovira in nikoli se ne tolažim s tem, da je bilo že naprej določeno. Če kaj ne gre direkt je zagotovo nek trik v tem in nekaj zelo dobrega zame . Saj tudi ni tako slabo bitje kot nam ga predstavljaljo. , prav zabaven je in baje za kurjavo skrbi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 pa za izbruhe...............................................................................................................vulkanchkou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Danes pa na vseh programih (temah ) ista telenovela Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 ...ce zavijem nazaj na temo z enim vprasanjem... kaj delate v taksnih prelomnih situacijah + & - pri izbirah, ali "sledite svojemu srcu" (kar se mi zadnje cajte zdi za lase privleceno, ker bolj ko hoces slediti, bolj je tiho in pod vplivom glave, glava pa itak ... ) Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 Najlaže je, če odločitev nekako zaslutiš v sebi, slediš svojemu notranjemu glasu. Kadar izgubiš vez s tem svojim notranjim vedenjem, je verjetno z odločitvami najbolje počakati, dokler te vezi znova ne vzpostaviš. Pri tem mislim na velike, prelomne odločitve. Včasih pa je zanje potrebnega več časa že zato, da se situacija osvetli tudi z drugih strani ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 evo, to je tisto - da zacutis, da je pravilno. ziher zacutis, ko ni, pa si ze prek glave v.... ce pa ne "zacutis", pa se le moras odlociti, kaj pa potem? +++--++-+--..........--------------------- :xx!: Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 Če gre za manj pomembne odločitve, ki jih moraš sprejeti na hitro ... jaz sledim najmočnejšemu impulzu ... saj nekje globoko v sebi itak veš, kako je najbolj prav ... pa zopet odvisno o čem se odločaš ... najboljši občutek je, če slediš srcu, čeprav je res, da s tem tudi veliko tvegaš. Postaneš bolj ranjiv, a po drugi strani močnejši ... Izogneš se vsaj temu, da si čez leta ne očitaš, zakaj si nisi dal možnosti, zakaj nisi vsaj poskusil ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Mislim, da je odločitev vedno prava,če prisluhnemo srcu. Večji problem je zbrati pogum, da ustrežemu srcu. . . . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Zakaj naj bi srce imelo kaj pri tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 SRCE IZBIRA, RAZUM POTEGNE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...stvi+in+razumom Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 Zanimiva knjiga, ki jo pravkar prebiram in ki obravnava del te tematike - povezovanje z notranjim vodnikom npr.:Marjetka Jeršek - Energija videnja : odkrijte svojo jasnovidnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 kaj vse ldje ne pochnejo, sam de jim mine chas... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 jaja, vsak si zbere svoj hobdiček in s tem si potrjuje svoje slo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 hehesla po chetrtpismenosti in zblojenosti.... tale ti je pa dobra Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 30. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2003 ... :xx!: :xx!: :xx!: zakaj že četrtpismenost in zblojenost ... samo zato, ker se ti dopadeta besedi ali ... ... daj odstri mi to tančico skrivnosti .... plissss x!x :xx!: :xx!: :xx!: Hahaha ... rabiš ti to ... kako enostavno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 eh, nene, mene zbadajo no,a ne vidiš, da sta obadva okužena, neustrezno pokroviteljska potem pa se tko prkaže....pa naj ostane v svoji embalaži...sej se lahka govori kr v domačem slengu´ itak to je povsod modern ratal, ane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Uh Contesa, vedno bolj si mi všeč, točno takole jaz počnem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 _strah, namišljena prispodoba ; a bom uspel?S strahom ne smeš prijateljevati.strah je lažn občutk in je kosmate˝volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Pogum je ko veš da boš umru pa vseeno zajahaš, by John Wayne... Pogum je pravzaprav neke vrste strah... hehe, strah pred tem da te je strah, in potem narediš eno lepo nadkompenzacijo...... pa si tam, tveganje pa je čisto nekaj drugega,... tvegamo pa vsakič ko nekaj ni 100% torej, vedno, hehe, seveda manjša kot je možnost da nekaj ne bo, potem večji pogum rabimo da tvegamo.... ampak heh, v vsakemu človeku je malo hazarderja, in včasih je občutek ki ga imamo od tega našega poguma odtehta kazen zaradi neuspeha.... ki ga je pohum prinesel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 heheh jap, da je obcutek, ki ga imamo odtehtal kazen zrd neuspeha, ki ga je prinesel prav mucno izbran pogum... v vsakem neuspehu je delcek upseha... Tega z kosmato voljo (pokowc ) strah... Ta je edin k deli gratis vstopnice nezazelenim mislim, da vstopijo v nas in mogoc celo prevzamejo oblast nad nami... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 1. september 2003 Avtor Prijavi Deli 1. september 2003 Pozdravljena, malce pozno, ampak bolje kot nikoli! Ne prenesem monotonosti in vsakdanjosti, rada imam hiter tempo in številne izzive!Strah je seveda včasih tudi prisoten, ker se moram velikokrat kaj na hitro odločiti in včasih tudi ukrepati proti svojim načelom in hotenjem. Ampak, kaj hočeš, v današnjih časih moraš velikokrat "gristi" okrog sebe, da si tam, kjer želiš in delaš tisto kar te izpolnjuje. Potem velikokrat dobiš kakšen prisrčen nadimek, ampak tudi čez to se pride z veselim nasmeškom in šalo! Kmalu tudi okolica ugotovi, da ti nič ne pride do živega(pa tudi če v resnici ni tako) Moje življenje je kar precej razburljivo, zaenkrat pa se mi je samo enkrat zgodilo, da sem si rekla:"Zakaj se nisi odločila drugače?" Kasnejši dogodki pa so pokazali, da mi je v tistem trenutku prenagljena odločitev prinesla več pozitivnega kot negativnega! Torej, včasih je le treba dat času čas! Pozdravčič, contesa Tudi jaz mislim, da je včasih preprosto treba dati času čas ... še sploh, kadar prave rešitve ne začutiš v sebi. Pa tukaj niti ne gre za pomanjkanje poguma ...Sicer je ena mojih taslabših lastnosti ravno neučakanost in nestrpnost ... vse bi rada zdaj in to takoj, če že ne včeraj Mogoče je pa zdaj ravno primeren čas, da se tega znebim ali pa to vsaj omilim Pa za razmislek in popolno sprejemanje odgovornosti - zase in v določeni meri tudi za druge, ki so povezani z menoj. Ker ... življenje si določamo sami ... a na svetu nismo nikdar sami Vsi skupaj ustvarjamo en hudo zapleten, a vendar čudovit mozaik ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 heh, "dati casu cas" :o|o: ..tocno to sem jaz mislila, da je edino pravilno, ceprav se mi je zdela ena moznost potem, ko je prisel nek prelomen trenutek, bolj privlacna... pa sem cakala, da bom res "vedela"... po treh mescih se vedno "vedenja" ni blo, in vsak dan sem bla bolj zmedena in globlje v.... je res PRAV dajati casu cas? :xx!: sedanjik bi bil bolj pravsenj... cas pa kar mineva Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.