Skoči na vsebino

Strah/pogum in tveganje

Kreativa

Recommended Posts

• Komentarji 127
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

kaj pa bozhja vnaprejvednost,

pa karma...

sami brezbozhci klele  :xx!:

:vragec:  x:o)x

Ah ne ne, glede tega imava očitno iste poglede. Jaz sem mnenja, da po vsaki poti prideš do zastavljenega ali nekega višjega od tega zastavljenega cilja. POt je enostavnejša ali pa z več lekcijami. Prepričana sem, da je že vnaprej določeno kako se zadeve odvijajo, tudi to, ali najdeš v sebi voljo za popotovanje in kdaj, ali pa nikoli.

Jaz vsako stvar ki se je lotim želim narediti zaradi sebe najbolj kakor se da, tega ne delam za nagrade, tako me ta ideja določenosti pori tem čisto nič ne ovira in nikoli se ne tolažim s tem, da je bilo že naprej določeno. Če kaj ne gre direkt je zagotovo nek trik v tem in nekaj zelo dobrega zame x:Dx .

Saj tudi :vragec: ni tako slabo bitje kot nam ga predstavljaljo. x:px , prav zabaven je in baje za kurjavo skrbi x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

pa za izbruhe.........................................................................

......................................vulkanchkou x:px

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

...ce zavijem nazaj na temo z enim vprasanjem... :wacko: :unsure:

kaj delate v taksnih prelomnih situacijah + & - pri izbirah, ali "sledite svojemu srcu" (kar se mi zadnje cajte zdi za lase privleceno, ker bolj ko hoces slediti, bolj je tiho in pod vplivom glave, glava pa itak ... :wOOt: )

nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-)

Najlaže je, če odločitev nekako zaslutiš v sebi, slediš svojemu notranjemu glasu. Kadar izgubiš vez s tem svojim notranjim vedenjem, je verjetno z odločitvami najbolje počakati, dokler te vezi znova ne vzpostaviš. Pri tem mislim na velike, prelomne odločitve. Včasih pa je zanje potrebnega več časa že zato, da se situacija osvetli tudi z drugih strani ...

evo, to je tisto - da zacutis, da je pravilno. ziher zacutis, ko ni, pa si ze prek glave v.... :vragec:

ce pa ne "zacutis", pa se le moras odlociti, kaj pa potem?

+++--++-+--..........--------------------- :xx!:

Če gre za manj pomembne odločitve, ki jih moraš sprejeti na hitro ... jaz sledim najmočnejšemu impulzu ... saj nekje globoko v sebi itak veš, kako je najbolj prav ... pa zopet odvisno o čem se odločaš ... najboljši občutek je, če slediš srcu, čeprav je res, da s tem tudi veliko tvegaš. Postaneš bolj ranjiv, a po drugi strani močnejši ... Izogneš se vsaj temu, da si čez leta ne očitaš, zakaj si nisi dal možnosti, zakaj nisi vsaj poskusil ...

:vragec: ... :xx!: :xx!: :xx!:

zakaj že četrtpismenost in zblojenost ... samo zato, ker se ti dopadeta besedi ali ... x?x ... daj odstri mi to tančico skrivnosti .... plissss x!x :xx!: :xx!: :xx!:

Hahaha ... rabiš ti to ... kako enostavno x:Dx

eh, nene, mene zbadajo no,a ne vidiš, da sta obadva okužena, neustrezno pokroviteljska potem pa se tko prkaže....pa naj ostane v svoji embalaži...sej se lahka govori kr v domačem slengu´ itak to je povsod modern ratal, ane.

Pogum je ko veš da boš umru pa vseeno zajahaš, by John Wayne...

Pogum je pravzaprav neke vrste strah... hehe, strah pred tem da te je strah, in potem narediš eno lepo nadkompenzacijo...... pa si tam, tveganje pa je čisto nekaj drugega,... tvegamo pa vsakič ko nekaj ni 100% torej, vedno, hehe, seveda manjša kot je možnost da nekaj ne bo, potem večji pogum rabimo da tvegamo.... ampak heh, v vsakemu človeku je malo hazarderja, in včasih je občutek ki ga imamo od tega našega poguma odtehta kazen zaradi neuspeha.... ki ga je pohum prinesel...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

heheh jap, da je obcutek, ki ga imamo odtehtal kazen zrd neuspeha, ki ga je prinesel prav mucno izbran pogum... v vsakem neuspehu je delcek upseha... Tega z kosmato voljo (pokowc x:px ) strah... Ta je edin k deli gratis vstopnice nezazelenim mislim, da vstopijo v nas in mogoc celo prevzamejo oblast nad nami... x?x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x;)x Pozdravljena, malce pozno, ampak bolje kot nikoli! x:Dx

Ne prenesem monotonosti in vsakdanjosti, rada imam hiter tempo in številne izzive!

Strah je seveda včasih tudi prisoten, ker se moram velikokrat kaj na hitro odločiti in včasih tudi ukrepati proti svojim načelom in hotenjem. x;)x Ampak, kaj hočeš, v današnjih časih moraš velikokrat "gristi" okrog sebe, da si tam, kjer želiš in delaš tisto kar te izpolnjuje. :palec:

Potem velikokrat dobiš kakšen prisrčen nadimek, ampak tudi čez to se pride z veselim nasmeškom in šalo! Kmalu tudi okolica ugotovi, da ti nič ne pride do živega(pa tudi če v resnici ni tako) x;)x

Moje življenje je kar precej razburljivo, zaenkrat pa se mi je samo enkrat zgodilo, da sem si rekla:"Zakaj se nisi odločila drugače?" x?x

Kasnejši dogodki pa so pokazali, da mi je v tistem trenutku prenagljena odločitev prinesla več pozitivnega kot negativnega! x:)x

Torej, včasih je le treba dat času čas! x:Dx

Pozdravčič, contesa x:)x

Tudi jaz mislim, da je včasih preprosto treba dati času čas ... še sploh, kadar prave rešitve ne začutiš v sebi. Pa tukaj niti ne gre za pomanjkanje poguma ...

Sicer je ena mojih taslabših lastnosti ravno neučakanost in nestrpnost ... vse bi rada zdaj in to takoj, če že ne včeraj x:Dx Mogoče je pa zdaj ravno primeren čas, da se tega znebim ali pa to vsaj omilim x:px Pa za razmislek in popolno sprejemanje odgovornosti - zase in v določeni meri tudi za druge, ki so povezani z menoj. Ker ... življenje si določamo sami ... a na svetu nismo nikdar sami x:o)x Vsi skupaj ustvarjamo en hudo zapleten, a vendar čudovit mozaik ...

heh, "dati casu cas" :o|o:

..tocno to sem jaz mislila, da je edino pravilno, ceprav se mi je zdela ena moznost potem, ko je prisel nek prelomen trenutek, bolj privlacna... pa sem cakala, da bom res "vedela"... po treh mescih se vedno "vedenja" ni blo, in vsak dan sem bla bolj zmedena in globlje v.... je res PRAV dajati casu cas? :xx!:

sedanjik bi bil bolj pravsenj... cas pa kar mineva x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...