contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ja itak ne! Kaj praviš pa za asc.bikice? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Cool! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 babe, sam šinf vaju je............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Jutri bo dez, zagotovo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ne pa ne bo,Kroko! Zanalašč! Sokrat, kaj se pa ti razburjaš,saj sem govorila tebi v prid, ne kontra! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Meni je vseeno ce bo dez ali ne. Se nobena mi ni rekla, da sem pocukran...stopil se ne bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ne pa ne bo,Kroko! Zanalašč! Sokrat, kaj se pa ti razburjaš,saj sem govorila tebi v prid, ne kontra! dons sem se prelevil v sarkastičnega fantiča.............. samo špikam in bodem ter polnim luknje in filam s filo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ... in filam s filo Blondinka je zamesila supergo v potico. Zakaj ? Ker je na supergi pisalo Fila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 , sicer nisem blond....... ampak fora je pa dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ... jaz sem blond! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Jao,desci! Včasih ste težki, ampak brez vas bi pa težko! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 enako!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Me veseli, da se strinjava! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.