sanci_cat 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Imela sem že izkušnje ko je fant, ki je bil zelo dober prijatelj, naenkrat postal ljubimec. Na začetku sploh nisem dojela kaj se je zgodilo, potem pa ko sem se spomnila na vse to, sem dobila nek čuden občutek, ki si ga nisem znala razložiti. Nisem vedela ali bi napredovala v kaj več ali ostala samo pri prijateljstvu. Pred kratkim je dober prijatelj prespal pri meni in kar naenkrat sem se znašla v njegovem objemu. Zjutraj sem mislila da se mi je vse skupaj samo sanjalo, nisem mogla razumeti kar se je zgodilo, saj nisem nikoli pomislila nanj na tak način. Sedaj pa samo razmišljam o njegovih poljubih in na tisto noč. Ne bi ga rada izgubila, ampak mislim, da najino prijateljstvo, ki sem ga poznala, ne bo več isto. Ne verjamem preveč, da sta lahko moški in ženska samo prijatelja, ker je meja pri meni bila že tolikokrat prestopljena, da tudi ne iščem več moških prijateljev. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Imela sem že izkušnje ko je fant, ki je bil zelo dober prijatelj, naenkrat postal ljubimec. Na začetku sploh nisem dojela kaj se je zgodilo, potem pa ko sem se spomnila na vse to, sem dobila nek čuden občutek, ki si ga nisem znala razložiti. Nisem vedela ali bi napredovala v kaj več ali ostala samo pri prijateljstvu. Pred kratkim je dober prijatelj prespal pri meni in kar naenkrat sem se znašla v njegovem objemu. Zjutraj sem mislila da se mi je vse skupaj samo sanjalo, nisem mogla razumeti kar se je zgodilo, saj nisem nikoli pomislila nanj na tak način. Sedaj pa samo razmišljam o njegovih poljubih in na tisto noč. Ne bi ga rada izgubila, ampak mislim, da najino prijateljstvo, ki sem ga poznala, ne bo več isto. Ne verjamem preveč, da sta lahko moški in ženska samo prijatelja, ker je meja pri meni bila že tolikokrat prestopljena, da tudi ne iščem več moških prijateljev.Neki pisatelj je zapisal približno takole znancazaljubljencaljubimcaprijatelja Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 ....smo o tem že govoril.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Če ti je bilo tisto noč všeč pol je to super.Če ti ni bilo všeč pol pa čim prej pozabi. V vsakem primeru lahko ponoviš da bo bolje Sicer pa a ni ljubezen povezana z prijateljstvom Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Imela sem že izkušnje ko je fant, ki je bil zelo dober prijatelj, naenkrat postal ljubimec. Na začetku sploh nisem dojela kaj se je zgodilo, potem pa ko sem se spomnila na vse to, sem dobila nek čuden občutek, ki si ga nisem znala razložiti. Nisem vedela ali bi napredovala v kaj več ali ostala samo pri prijateljstvu. Pred kratkim je dober prijatelj prespal pri meni in kar naenkrat sem se znašla v njegovem objemu. Zjutraj sem mislila da se mi je vse skupaj samo sanjalo, nisem mogla razumeti kar se je zgodilo, saj nisem nikoli pomislila nanj na tak način. Sedaj pa samo razmišljam o njegovih poljubih in na tisto noč. Ne bi ga rada izgubila, ampak mislim, da najino prijateljstvo, ki sem ga poznala, ne bo več isto. Ne verjamem preveč, da sta lahko moški in ženska samo prijatelja, ker je meja pri meni bila že tolikokrat prestopljena, da tudi ne iščem več moških prijateljev.Kaj je mejakje je mejakdo pravi, da moraš imeti le enega partnerjakdo pravi da moraš imeti več kot enega partnerjakdo je mejo postavilzakaj je mejo postavil Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 tudi dobra vprašanja Kar pa se moškega in ženske tiče......če sta lahko partnerja, ljubimca, sodelavca, sovražnika, znanca, soseda, starša itd.........ja zakaj neki ne bi mogla biti tudi prijatelja .....by, by...... Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. avgust 2003 Prijavi Deli 24. avgust 2003 Neki pisatelj je zapisal približno takole znancazaljubljencaljubimcaprijatelja Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Prijateljstvo med moškim in žensko? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Kar pa se moškega in ženske tiče......če sta lahko partnerja, ljubimca, sodelavca, sovražnika, znanca, soseda, starša itd.........ja zakaj neki ne bi mogla biti tudi prijatelja sE ČIST STRINJAM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ja tudi mene poskuša nekdo prepričati v to smer, zaenkrat mu kar gre.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Neki pisatelj je zapisal približno takole znancazaljubljencaljubimcaprijatelja Gooddamn, hehe, znanca zaljubljenca ljubimca prijatelja, najbrž je to tko girlfriends come and go, friends stay... hehe, the rolling stones let it bleed, tako se stvar konča... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Neki pisatelj je zapisal približno takole znancazaljubljencaljubimcaprijatelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Zaljubljenca sta verjetno v prvi vrsti dobra prijatelja, da bi zaljubljenost trajala postaneta dobra znanaca, se dobro spoznaa in če nadaljujeta postaneta dobra ljubimca, nasprotno pa ....sovražnika-egoista. Lahko tudi po ločitvi ostaneta prijatelja. osebno menim da bi bilo to najbolj prav. prijetne in vesele ločitve vam želim Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 spoznavam, da je le prehodno obdobje tisto za katero je blo neko poglavje obdelano; predelamo se sami~ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 artem se globoko ne strinjam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 pa tut ,če prestopiš, še vedno je Razum tisti ,ki ti lahko da opravičilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 A ta dva rdečkarja čez plot skačeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 .kje ju vidš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Na javni sceni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Še vedno mislim, da sta lahko prijatelja moški + ženska Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Ljubiti nekoga? To je nekaj prečudovitega. Če je ljubezen polna, nam daje moč, energijo življenja. Lahko bi premikal gore... Zanima nas kaj bo, bo večno, s kom bomo, kako se bo izteklo... A kaj ko je življenje polno presenečenj. Veselimo se lepih in tudi tistih, o katerih ne želimo govoriti vsak dan, saj če teh ne bi bilo, tudi tista druga ne bi bila tako lepa... Pa pridejo trenutki, ko postane življenje začaran krog iz katerega ne vidimo več izhoda. Potrebujemo pomoč, vsekakor pogovor z nekom, ki te je pripravljen poslušati, videti tvoje tegobe, potrebujemo prijatelja, ki je vsekakor lahko tudi moški. Verjamem v moško in žensko prijateljstvo. Z ljubeznijo v srcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ....prijateljstvo in ljubezen, če maš oboje skupaj je to nekaj najlepšega...to si večinoma vsi želimo......čeprav je pa pri meni tako, da sem po 3 letih , sedaj skupaj z mojim najboljšim prijateljem....pa se nama to nekako ni izšlo dobro, ker veva en o drugemu resnično vse, pa imava sedaj zaradi tega probleme...no ja, večinoma on, ker mi očita moje "grehe" za nazaj .....in se boji, da sem glede določenih stvari (fantov) , še vedno zelo neresna......sprva sva mislila da bo to nekaj idealnega, če bova midva skupaj....zdaj je pa daleč od tega.... :o|o: ...kakor imam zdele se mi zdi da to ni kaj preveč dobro oz. da je tole veliko bolj uredu znancazaljubljencaljubimcaprijatelja Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Hm, verjamem in ne verjamem - v žensko moška prijateljstva.Odvisno od primera.Saj se hitro čuti, kadar iskrice preveč 'prijateljsko' preskakujejo. Ja, prijateljstvo z moškim ne sme biti preveč intimno (ne mislim, na intimnosti v stilu seksa). Če imaš prijatelja, ki mu poveš veliko več kot partnerju, če z njim veliko raje čvekaš (ne občasno, ampak pogosto), potem je že vprašanje ... Vsekakor se mi zdi fino, da je moj partner tudi moj najboljši prijatelj, vsekakor vsaj malo boljši od 'najboljšega' prijatelja. Potem je vse OK. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 še enkrat morem priznat tistim k pravijo da ni možno... čeprav nisem na njihovi strani izjemno dobro potrjujem njihovo teorijico ahjajaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Mislim da ni možno, če smo čisto odkriti. Vedno obstaja neka simpatija, privlačnost - vsaj z ene strani. Ko se ta privlačnost ohladi ostaneta le še kolega. Ker noben nima več interesa se toliko dužit z drugim, simpl. Al pa sta frenda, ki se občasno tud malo "dol dajeta", tako za finto. Ampak...mislim da tu ni več možnosti za pristno prijateljsrvo, takoj se bo pojavilo neko ljubosumje, pa nadziranje in posesivnost - sej tud prijateljsrvo pozna take finte, le da zame to kaj hitro preneha biti sploh kaj. Ok najprej frenda in potem partnerja - to verjamem da gre , celo dobor funkcionira. Ampak frenda - ljubimca - spet frenda, težka bo... :o|o: Najprej ljubimca in pol prijatelja - ja pri 60-ih i guess Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.