Skoči na vsebino

Sta moški in ženska lahko prijatelja?

sanci_cat

Recommended Posts

Imela sem že izkušnje ko je fant, ki je bil zelo dober prijatelj, naenkrat postal ljubimec. Na začetku sploh nisem dojela kaj se je zgodilo, potem pa ko sem se spomnila na vse to, sem dobila nek čuden občutek, ki si ga nisem znala razložiti. Nisem vedela ali bi napredovala v kaj več ali ostala samo pri prijateljstvu.

Pred kratkim je dober prijatelj prespal pri meni in kar naenkrat sem se znašla v njegovem objemu. Zjutraj sem mislila da se mi je vse skupaj samo sanjalo, nisem mogla razumeti kar se je zgodilo, saj nisem nikoli pomislila nanj na tak način.

Sedaj pa samo razmišljam o njegovih poljubih in na tisto noč.

Ne bi ga rada izgubila, ampak mislim, da najino prijateljstvo, ki sem ga poznala, ne bo več isto.

Ne verjamem preveč, da sta lahko moški in ženska samo prijatelja, ker je meja pri meni bila že tolikokrat prestopljena, da tudi ne iščem več moških prijateljev.

sanci_cat
Deli na socialnih omrežjih

Imela sem že izkušnje ko je fant, ki je bil zelo dober prijatelj, naenkrat postal ljubimec. Na začetku sploh nisem dojela kaj se je zgodilo, potem pa ko sem se spomnila na vse to, sem dobila nek čuden občutek, ki si ga nisem znala razložiti. Nisem vedela ali bi napredovala v kaj več ali ostala samo pri prijateljstvu.

Pred kratkim je dober prijatelj prespal pri meni in kar naenkrat sem se znašla v njegovem objemu. Zjutraj sem mislila da se mi je vse skupaj samo sanjalo, nisem mogla razumeti kar se je zgodilo, saj nisem nikoli pomislila nanj na tak način.

Ne bi ga rada izgubila, ampak mislim, da najino prijateljstvo, ki sem ga poznala, ne bo več isto.

Ne verjamem preveč, da sta lahko moški in ženska samo prijatelja, ker je meja pri meni bila že tolikokrat prestopljena, da tudi ne iščem več moških prijateljev.

Neki pisatelj je zapisal približno takole

znanca

zaljubljenca

ljubimca

prijatelja

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Kaj je meja

kje je meja

kdo pravi, da moraš imeti le enega partnerja

kdo pravi da moraš imeti več kot enega partnerja

kdo je mejo postavil

zakaj je mejo postavil

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

x:Dx tudi dobra vprašanja :palec: x;)x

Kar pa se moškega in ženske tiče......če sta lahko partnerja, ljubimca, sodelavca, sovražnika, znanca, soseda, starša itd.........ja zakaj neki ne bi mogla biti tudi prijatelja x;)x

.....by, by...... Mick :sleeping: :sleeping:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 2 weeks later...
Neki pisatelj je zapisal približno takole

znanca

zaljubljenca

ljubimca

prijatelja

Gooddamn, hehe, znanca zaljubljenca ljubimca prijatelja, najbrž je to tko girlfriends come and go, friends stay... hehe, the rolling stones let it bleed, tako se stvar konča...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zaljubljenca sta verjetno v prvi vrsti dobra prijatelja, da bi zaljubljenost trajala postaneta dobra znanaca, se dobro spoznaa in če nadaljujeta postaneta dobra ljubimca, nasprotno pa ....sovražnika-egoista.

Lahko tudi po ločitvi ostaneta prijatelja. osebno menim da bi bilo to najbolj prav.

prijetne in vesele ločitve vam želim x:)x

www.rael.org

• 5 months later...
  • 2 months later...

Ljubiti nekoga? To je nekaj prečudovitega. Če je ljubezen polna, nam daje moč, energijo življenja. Lahko bi premikal gore... Zanima nas kaj bo, bo večno, s kom bomo, kako se bo izteklo...

A kaj ko je življenje polno presenečenj. Veselimo se lepih in tudi tistih, o katerih ne želimo govoriti vsak dan, saj če teh ne bi bilo, tudi tista druga ne bi bila tako lepa...

Pa pridejo trenutki, ko postane življenje začaran krog iz katerega ne vidimo več izhoda. Potrebujemo pomoč, vsekakor pogovor z nekom, ki te je pripravljen poslušati, videti tvoje tegobe, potrebujemo prijatelja, ki je vsekakor lahko tudi moški.

Verjamem v moško in žensko prijateljstvo.

Z ljubeznijo v srcu :2src:

....prijateljstvo in ljubezen, če maš oboje skupaj je to nekaj najlepšega...to si večinoma vsi želimo...

...čeprav je pa pri meni tako, da sem po 3 letih , sedaj skupaj z mojim najboljšim prijateljem....pa se nama to nekako ni izšlo dobro, ker veva en o drugemu resnično vse, pa imava sedaj zaradi tega probleme...no ja, večinoma on, ker mi očita moje "grehe" za nazaj .....in se boji, da sem glede določenih stvari (fantov) , še vedno zelo neresna......sprva sva mislila da bo to nekaj idealnega, če bova midva skupaj....zdaj je pa daleč od tega.... :o|o: xrolleyesx xDDx

...kakor imam zdele se mi zdi da to ni kaj preveč dobro oz. da je tole veliko bolj uredu x:)x

znanca

zaljubljenca

ljubimca

prijatelja :palec: :palec: :palec: :palec: x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Hm, verjamem in ne verjamem - v žensko moška prijateljstva.

Odvisno od primera.

Saj se hitro čuti, kadar iskrice preveč 'prijateljsko' preskakujejo. x:Dx

Ja, prijateljstvo z moškim ne sme biti preveč intimno (ne mislim, na intimnosti v stilu seksa). Če imaš prijatelja, ki mu poveš veliko več kot partnerju, če z njim veliko raje čvekaš (ne občasno, ampak pogosto), potem je že vprašanje ...

Vsekakor se mi zdi fino, da je moj partner tudi moj najboljši prijatelj, vsekakor vsaj malo boljši od 'najboljšega' prijatelja. Potem je vse OK.

še enkrat morem priznat tistim k pravijo da ni možno... čeprav nisem na njihovi strani izjemno dobro potrjujem njihovo teorijico :D ahjajaj :sori:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mislim da ni možno, če smo čisto odkriti. Vedno obstaja neka simpatija, privlačnost - vsaj z ene strani. Ko se ta privlačnost ohladi ostaneta le še kolega. Ker noben nima več interesa se toliko dužit z drugim, simpl.

Al pa sta frenda, ki se občasno tud malo "dol dajeta", tako za finto. Ampak...mislim da tu ni več možnosti za pristno prijateljsrvo, takoj se bo pojavilo neko ljubosumje, pa nadziranje in posesivnost - sej tud prijateljsrvo pozna take finte, le da zame to kaj hitro preneha biti sploh kaj. Ok najprej frenda in potem partnerja - to verjamem da gre :palec: , celo dobor funkcionira. Ampak frenda - ljubimca - spet frenda, težka bo... :o|o:

Najprej ljubimca in pol prijatelja - ja pri 60-ih i guess :vragec:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...