borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Seveda Contesa, vse se da, če je volja, ampak prijateljstvo je treba negovati, ampak marsikdo se naveliča, ali se mu ne ljubi, ali mu ni pomembno, itd., ni tako enostavno, teorija se večkrat razhaja s prakso ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ja...pol jih pa kap zadene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Jaz mislim, da če nekdo že na samem začetku zastavi poznanstvo kot nekaj več kot prijateljstvo, zna biti zelo težko preiti na prijateljstvo, saj to pomeni ubijanje čustev in taka stvar lahko traja dolgo preden je zrela za prijateljstvo. In če nekoga na začetku spoznaš le kot prijatelja, kasneje lahko počasi postane to prijateljstvo tudi nekaj več. In po mojem so take veze zelooo trdne. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Brez prijatelja je tudi najmočnejši človek negotov, pa je ta prijatelj ženska ali moški. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 In če nekoga na začetku spoznaš le kot prijatelja, kasneje lahko počasi postane to prijateljstvo tudi nekaj več. In po mojem so take veze zelooo trdne.Zelo trdne al pa zelo dolgotrajne... huhjej, mam počas dost tega... sam še ljubezen na prvi pogled.... in nič druzga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ti si mlajši pa drugače razmišljaš El Nino, se mi zdi, da je ženska lahko moškemu še boljši prijatelj kot moški moškemu (ne štejem pivskih prijateljev, ipd.)in obratno moški ženski....imam eno prijateljico iz otroštva in to traja že več kot 30 let, se ti zdi čudno, meni ne , pa zelo dobro prijateljico že leto dni, ampak prijateljstvo negovati, verjemi, da je malokdo sploh sposoben tega, pa ne mislim na kakšne obveznosti, ali koristi, itd.....v glavnem jaz imam par zares dobrih prijateljev in prijateljic, pa sem ponosen na njih, ko jih bo kaj motilo mi bodo že menda kaj namignili, saj je potrebno včasih tudi slišati kakšno kritiko....ti pa vse na prvi pogled takoj, no saj boš čez čas sestavil mozaika, pa bo ......lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ninči 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Moje mninje je, da sta lahko le prijatelja, ampak le če se niti malo ne privlačita oz. da si nista vizualno preveč všeč. Ker jaz imam enega prijatelja že iz otroštva, se pravi da sva prijatelja že kakih 20 let. Ampak so nastali problemi, ko mi je pred kakimi 3 meseci pokazal, da sem mu zelo všeč. Nekaj časa sem jaz sama sebi lagala, da mi je on le pri srcu kot prijatelj, potem pa sem ugotovila, da ni le tako.Saj zdaj se obnašava drug do drugega normalno, ampak neka razlika pa je.No, tako je vsaj moje mnenje, ker semj pač v taki situaciji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Saj zdaj se obnašava drug do drugega normalno, prjatlstvo je lahko, če se ga zna prav negovat, ne pa izdajat in prodajat; vse je dovoljeno, dokler ne pride do sexa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ninči 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Pri nama ni prišlo do sexa, ampak so tu le občutki, kateri so kar naenkrat prišli-ne vem kako in zakaj, ampak tako se je pač zgodilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ampak so tu le občutki, kateri so kar naenkrat prišli-ne vem kako in zakaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 usekakor nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Nekoč sem imela ljubimca:rolleyes: ....potem sva postala (kao)prijatelja...jaz sem tako mislila ...ko sem se nekoč znašla čisto na tleh, se je izkazalo, da je bil prijatelj samo toliko časa, dokler je verjel v seksualno razmerje Torej: prijateljstvo med moškim in žensko? Po moje ne more biti čisto pristno...nekdo vedno prestopi mejo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 Mislm (zdej), da je možno prijateljstvo, če sta oba zasedena. Mam par res dobrih kolegov in oni že partnerko, tko da je mal lažje. Kolegica sem tud z njihovimi puncami tko da v bistvu ni panike. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 sex prjatlstva vse pokvar, vem..teorije govoric so že nič kolikokrat mi pokvarle občutke predaje, praxa govoric pa itak Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 nemogoce,da sta prijatelja ce mas doma partnerja ta gleda prijateljico skozi oci konkurence :xx!: zenske cudna bitja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Samo preletela sem odgovore....Sicer pa...jaz se vedno trdim, da sta lahko prijatelja. Ker sem z enim ze dolgo, vizualno mi sploh ne ustreza ( pa sej drugac naj bi bil lep tip, sam men pac ni...in enako cuti on). Mi je simpaticen pa vse, ampak to je pa tudi to. Glavno, da se zabavava, si lahko zaupava in tako dalje. Jaz se upam trditi, da se iz tega ne bo nikoli razvilo kaj vec, kot samo super prijateljstvo...To da more bit prijatelj "privlacen vizualno"....ja mogoce...za povrsinske pleharje Al sem pa samo jaz genij, ker mam lahko prijatelja, brez da mu slej ko prej DAM Valda,d a se je zgodil, da se je kdo "zacopal" vame...ampak tut to mine... ah ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Vizualno ti lahko tud lasten tip ni všeč, ampak te je pa najbrž očaral s karakterjem in mišljenjem. Vizualno tuki nima ravno velik vloge. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 vsi, ki so bili moji partnerji so me na drugacen nacin ocarali, kot me je ta prijatelj. RAZLIKA. in se vsak partner mi je bil vizualno usec, ker nekdo k me telesno ne privlaci, je tezko moj tip... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ti si mlajši pa drugače razmišljaš El Nino, se mi zdi, da je ženska lahko moškemu še boljši prijatelj kot moški moškemu (ne štejem pivskih prijateljev, ipd.)in obratno moški ženski....imam eno prijateljico iz otroštva in to traja že več kot 30 let, se ti zdi čudno, meni ne , pa zelo dobro prijateljico že leto dni, ampak prijateljstvo negovati, verjemi, da je malokdo sploh sposoben tega, pa ne mislim na kakšne obveznosti, ali koristi, itd.....v glavnem jaz imam par zares dobrih prijateljev in prijateljic, pa sem ponosen na njih, ko jih bo kaj motilo mi bodo že menda kaj namignili, saj je potrebno včasih tudi slišati kakšno kritiko....ti pa vse na prvi pogled takoj, no saj boš čez čas sestavil mozaika, pa bo ......lep dan Ja prav imaš, in želel bi si imeti tako prijateljico, a je nimam, lepo je videt da kdo to zmore, če je bilo že narejeno potem se lahk oponovi, vsaj mal lažje, saj, no bomo vidli če mi kaj uspe... mrbit nekoč ko ne bom karnaprej zaljubljen.... pride tud to na vrsto da poiščem kako prijateljico s katero sva delila večino stvari, s katero se da pogovorit na več nivojih, morda kera izmed teh k jih mam zdej, sicer pa 30 let... to je daleč prevelika doba da bi js lahko sodil o tem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Bivše so ponavad dobre kolegice... Še najbolj te poznajo. Isto za tipe. Vsaj jaz mam take izkušnje. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Nekoč sem imela ljubimca:rolleyes: ....potem sva postala (kao)prijatelja...jaz sem tako mislila ...ko sem se nekoč znašla čisto na tleh, se je izkazalo, da je bil prijatelj samo toliko časa, dokler je verjel v seksualno razmerje Torej: prijateljstvo med moškim in žensko? Po moje ne more biti čisto pristno...nekdo vedno prestopi mejo Tako nekako se je meni zgodilo. Ko sva prekinila, je bilo še neko prijateljsko razmerje, pa tudi to se je trgalo počasi. Ko sem bil jaz na tleh je ni bilo nikjer. Pa kolikokrat sem jo jaz tolažil zaradi njenih težav in še danes bi ji pomagal nesebično, kjerkoli in kadarkoli. Ona tega ne zmore. Ni tega karatkerja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zame je bedarija vlečt raztrgano razmerje v prijateljstvo... ... ne bi mogla gledat Mitja, ko bi mi predstavil novo (kar prijatelji tudi delajo)... :o|o: ...po moje bi prej obema izkopala oči...kot pa bila njuna prijateljica....mogoče kasneje, ko bi našla mir...Čeprav beseda "prijatelj" ima zame zelo ozko pojmovanje...all or nothing at all... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Bivše so ponavad dobre kolegice... Še najbolj te poznajo. Isto za tipe. Vsaj jaz mam take izkušnje.Hahja, dolgoročno mi to še nkol ni uspelo.. ampak pravzaprav zdaj vsi klasični prijatelji so šli z razdaljo, tko da spol pa bivša ne bivša, ne igra več vloge, sicer pa je razen dveh sem zmer meu ful dober in izbran okus, tako da bi lahko bile dobre prijateljice, ampak ko enkrat ratajo stvari "čudne", ni niti ene stvari ki bi vaju lahko spravila nazaj skupaj, in kaj pa vem prijatelji in prijateljice me ponavadi velik boljš poznajo,... veliko praktičnih problemov je v tem da bi bivša bila prijateljica... to še nkol ni zdržalo več kot pol leta.. vsaj pr men... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Kaj pa če bi si najdu kolegico, ki je istospolno usmerjena? Tam ziher ne bi bilo problemov! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kaj pa če bi si najdu kolegico, ki je istospolno usmerjena? Tam ziher ne bi bilo problemov! Ja pa so problemi tudi tukaj. Pri vseh istospolno usmerjenih, pa naj bodo še tako privrženi svoji istospolni usmeritvi, obstaja želja po heteroseksualnem čutenju. Lahko da nekoga zamika družinsko življenje, se spoprijatelji z osebo nasprotnega spola, jo začne osvajati in ta oseba ga (jo) vzljubi. Kar naenkrat homoseksualec na eni strani do te osebe ne bo nič čutil, na drugi strani pa bo ostalo strto srce. Vendar če bo ta oseba prebolela menim da lahko ostane prijateljstvo. Saj ljubezen ni posesivna, mar je? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.