aquarius 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Vsekakor se mi zdi fino, da je moj partner tudi moj najboljši prijatelj, vsekakor vsaj malo boljši od 'najboljšega' prijatelja. Potem je vse OK.In to je to. ljubimec-prijatelj, prijatelj-ljubimec,..kakšna je razlika?Če nekomu zaupaš svoje skrite kotičke, ker veš da jih bo zadržal zase - je tvoj prijatelj; če se s tem prijateljem toliko zbilžaš, da postaneš intimen, se morda rodi tudi ljubezen - postaneš intimen prijatelj - sicer pa če imaš pravega prijatelja ga itak ljubiš,...torej kakšna je razlika. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ...jah, meni se zdi, da bi se z mojim fantom veliko bolje razumela, če on ne bi vedel res vsake malenkosti, ki sem jo rekla in naredila v zadnjih letih....pa čeprav si vsi govorimo, da bi radi vedeli vse o ljubljeni osebi......no ja ...mogoče pa to z njegove strani ni ljubezen, če ma tok problemov z mojo preteklostjo Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ..hja se je za vprašat žaža. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 sta prijatelja zarad biznisa, zarad sexa ,vse ostalo je sorodstvo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 HA-HA HA ...SAM JE HUDO VEŠ 1BUDALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Naredi si da ne bo hudo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 JA SEJ DELAM NA TEM Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Hecna je preobrazba iz zelo zelo tesnega prijateljstva v ljubezenski odnos, kot da bi se človek na novo spoznaval , sama tega nisem doživljala, imam pa priložnost to zadevo opazovati . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ....AHA..... ...JAZ BI JO PO ENI STRANI TUDI RAJE OPAZOVALA....SAM JE TO ENA IZKUŠNJA, K JO MORAM DAT ČES S TEMI DESCI....OOOOO. :xx!: .... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 oooooooooo ti,ti desci,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 TOČN TKO... BREZ NJIH NE MORMO...Z NJIMI PA TUDI NE....(NO JA PRI MENI ON NE MORE Z MANO ) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 MORATI je samo lulat in kakat. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 aquarius... a maš ti kako idejo kaj naj mu rečem.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 MORATI je samo lulat in kakat. ..pa vmret baje........sam še nisem preverjal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ...pa živet tudi... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 To ne "moraš"....to želiš ....bemu, pri seksu je isto. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Hmmmm....Zadnje 2 leti imam prijatelja, ki se resnicno dobro razumeva, vse poveva, ni nobene fizicne privlacnosti iz nobene strani...Jaz sem bila ves ta cas zasedena, on je menjaval punce...o vsem sva se pogovarjala. Zdaj sva oba samska in nama tudi na misel ne pride, da bi se kej "spletkala".Samo je pa drugace kar zaskrbljajoce...velikokrat se mi je zgodilo, da se je potem tip malo zatreskal...pa tudi meni...pac v zacetku gimnazije...Ne vem, ne vem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ...po mojih izkušnjh ti predlagam, da bodita še naprej prijatelja.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 aquarius... a maš ti kako idejo kaj naj mu rečem.... Eh, s temi nasveti je hudič....morda ti bo moj podpis spodaj kaj pomagal. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Moški in ženska prijatelja v pravem pomenu besede? Lahko, če sta prijatelja že iz otroštva ali pa če je eden drugemu res čisto aseksipilen . Drugače pa slej ko prej libido naredi tisto... in nam prebudi prastare nagone. Ostanejo dve opciji! Prepustiš se filingu, kar je po mojem še najbolj pametno, glede zdravilnih stranskih učinkov spolne aktivnosti ali pa se temu upreš, razmišljaš razumno in skušaš ohraniti prijateljstvo. V obeh primerih težko ostaneta prijatelja... zanimanje pač popusti. Težko je gledati na žensko pirjateljico, kot na nežensko (težko je spregledati obline, ki vabijo). Šele v tem primeru je ženska tisto meso, stvar, predmet in ne v primeru, kot vsa popedenana z miničem krili po čopovi. Oooo, ne, takrat ni stvar... takrat ni objekt... takrat je STRAST! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 ah Conti, a se strinjaš ah Bobi,veš, da se! se morem strinjat s tem.... če mi človek ni privlačen ne more bit moj prijatelj.... no way... in če je že privlačna haha pol smo pa sam še korak od Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 S tebi aseksipilnim človekom ne morš bit frend.Hehe... dokaz, da človeka ne gledam samo z očmi . Njena fizična pojava me popolnoma nič ne privlači a me tudi odbija ne. Hja... glava... misli... način... ah, kaj bi govoril... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 sam razmišljam kako je pa to za istospolno usmerjene najbrž oni pa nimajo problemov z prijateljicami.. haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Prijateljstvo med moškim in žensko je ljubezen z razumom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.