Skoči na vsebino

Sta moški in ženska lahko prijatelja?

sanci_cat

Recommended Posts

Vsekakor se mi zdi fino, da je moj partner tudi moj najboljši prijatelj, vsekakor vsaj malo boljši od 'najboljšega' prijatelja. Potem je vse OK.

In to je to. :palec:

ljubimec-prijatelj, prijatelj-ljubimec,..kakšna je razlika?Če nekomu zaupaš svoje skrite kotičke, ker veš da jih bo zadržal zase - je tvoj prijatelj; če se s tem prijateljem toliko zbilžaš, da postaneš intimen, se morda rodi tudi ljubezen - postaneš intimen prijatelj - sicer pa če imaš pravega prijatelja ga itak ljubiš,...torej kakšna je razlika.

Glej naprej, če se le da,...
Deli na socialnih omrežjih

...jah, meni se zdi, da bi se z mojim fantom veliko bolje razumela, če on ne bi vedel res vsake malenkosti, ki sem jo rekla in naredila v zadnjih letih....

pa čeprav si vsi govorimo, da bi radi vedeli vse o ljubljeni osebi......no ja ...mogoče pa to z njegove strani ni ljubezen, če ma tok problemov z mojo preteklostjo xrolleyesx x:)x

Če hočeš biti srečen....BODI!

Hecna je preobrazba iz zelo zelo tesnega prijateljstva v ljubezenski odnos, kot da bi se človek na novo spoznaval :inocent: , sama tega nisem doživljala, imam pa priložnost to zadevo opazovati xnckrivx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hmmmm....

Zadnje 2 leti imam prijatelja, ki se resnicno dobro razumeva, vse poveva, ni nobene fizicne privlacnosti iz nobene strani...Jaz sem bila ves ta cas zasedena, on je menjaval punce...o vsem sva se pogovarjala. Zdaj sva oba samska in nama tudi na misel ne pride, da bi se kej "spletkala".

Samo je pa drugace kar zaskrbljajoce...velikokrat se mi je zgodilo, da se je potem tip malo zatreskal...pa tudi meni...pac v zacetku gimnazije...

Ne vem, ne vem... xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Moški in ženska prijatelja v pravem pomenu besede? Lahko, če sta prijatelja že iz otroštva x;)x ali pa če je eden drugemu res čisto aseksipilen x;)x . Drugače pa slej ko prej libido naredi tisto... in nam prebudi prastare nagone. Ostanejo dve opciji! Prepustiš se filingu, kar je po mojem še najbolj pametno, glede zdravilnih stranskih učinkov spolne aktivnosti x;)x ali pa se temu upreš, razmišljaš razumno in skušaš ohraniti prijateljstvo. V obeh primerih težko ostaneta prijatelja... zanimanje pač popusti.

Težko je gledati na žensko pirjateljico, kot na nežensko (težko je spregledati obline, ki vabijo). Šele v tem primeru je ženska tisto meso, stvar, predmet in ne v primeru, kot vsa popedenana z miničem krili po čopovi. Oooo, ne, takrat ni stvar... takrat ni objekt... takrat je STRAST! :palec: x;)x x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ah Conti, a se strinjaš xflirtx  B)

ah Bobi,veš, da se! x:Xx x:Dx

se morem strinjat s tem.... če mi človek ni privlačen ne more bit moj prijatelj.... no way... in če je že privlačna :D haha pol smo pa sam še korak od :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

S tebi aseksipilnim človekom ne morš bit frend.

Hehe... dokaz, da človeka ne gledam samo z očmi :palec: x;)x . Njena fizična pojava me popolnoma nič ne privlači a me tudi odbija ne. Hja... glava... misli... način... ah, kaj bi govoril... x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

sam razmišljam kako je pa to za istospolno usmerjene :D najbrž oni pa nimajo problemov z prijateljicami.. :D haha
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...