Skoči na vsebino

Sta moški in ženska lahko prijatelja?

sanci_cat

Recommended Posts

moski in zenska prijatelja res v pravem pomenu besede, ne samo tist cvek in kavica x:)x , je po moje zlo tezko bit...ze ce sta prijatelja, sta si na nek nacin vsec, sta vec skupaj, se skupi zabavata in jokata,...tko da lahko kmalu vzklije kaka iskrica... x;)x

po razmerju pa...si res ne predstavljam kako bi me zrlo, ce bi mi bivsi predstavil svojo novo punco

zaenkrat mi se ni uspel ustvarit takega prijateljstva

Deli na socialnih omrežjih

Najbolj smešno mi je to, da punca od mojga najfrenda rojstni dan takrat kot jaz! Drgač se obnašava kot par, se lupčkava po licih, zafrkavava, objemava... Sam ni kake privlačnosti med nama. Oba sva ful srečna s svojimi partnerji.
sanci_cat

vse se da, če je volja,  itd., ni tako enostavno, teorija se večkrat razhaja s prakso x^x ...lep dan x;)x  :palec:

A smem vprašat, a si morebiti malo sadomazohista? x;)x

Premagovat, trpet, se izpostavljat...... :C:

a ne pomeni to "negovanje" prijateljskih odnosov?

Ko je naša osnovnošolska generacija zbrana ob grobu sošolca, ki ga je vzel rak, s čudno otožnostjo zrla v žalujoče ostale , zapustil je dve ženi in tri otroke...vsi stali tam....

Bil je najlepši dečko v razredu, imel je najlepšo štimungo, in premnoge izmed deklet so neuslišano zrle k njemu dooolgih osem let....

Zaključili smo v najbližji krčmi....kakor da bi nas njegova smrt prebudila...

vsi so odprli svoje duše, in tisti večer si kar začutil, kako se je zaiskrilo nekaj takih prijatelstev -ponovno.

Pa večina že nekje popredalčkana, v barkah in na trajektih plujejo vsak na svojih različnih relacijah...z različno prtljago obteženih....

Bog pomagaj....se mi zdi, da si potem samo sol na rano daješ....

Lep dan želim

P.s.

Moje osebne izkušnje imajo pa en sam skupni imenovalec-zaključna faza v priijatelstvu med moškim in žensko- so zaključna dela v seksu.

P.s. Verjamem, da ti vsekakor nisi taki, si toliko pameten, da do zaključnih del ne prideš.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Imela sem že izkušnje ko je fant, ki je bil zelo dober prijatelj, naenkrat postal ljubimec. Na začetku sploh nisem dojela kaj se je zgodilo, potem pa ko sem se spomnila na vse to, sem dobila nek čuden občutek, ki si ga nisem znala razložiti. Nisem vedela ali bi napredovala v kaj več ali ostala samo pri prijateljstvu.

Pred kratkim je dober prijatelj prespal pri meni in kar naenkrat sem se znašla v njegovem objemu. Zjutraj sem mislila da se mi je vse skupaj samo sanjalo, nisem mogla razumeti kar se je zgodilo, saj nisem nikoli pomislila nanj na tak način.

Sedaj pa samo razmišljam o njegovih poljubih in na tisto noč.

Ne bi ga rada izgubila, ampak mislim, da najino prijateljstvo, ki sem ga poznala, ne bo več isto.

Ne verjamem preveč, da sta lahko moški in ženska samo prijatelja, ker je meja pri meni bila že tolikokrat prestopljena, da tudi ne iščem več moških prijateljev.

Kaj je meja

kje je meja

kdo pravi, da moraš imeti le enega partnerja

kdo pravi da moraš imeti več kot enega partnerja

kdo je mejo postavil

zakaj je mejo postavil

:palec: :palec: :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ah Conti, a se strinjaš xflirtx  B)

ah Bobi,veš, da se! x:Xx x:Dx

se morem strinjat s tem.... če mi človek ni privlačen ne more bit moj prijatelj.... no way... in če je že privlačna :D haha pol smo pa sam še korak od :2src:

:palec: :palec: x:Dx

Saj verjetno sem tole že napisala...pa dajmo še enkrat...

Jaz imam očitno drugačne izkušnje...

z enim bivšim sem ful frendica...lahko se pogovarjava svašta...celo zlo intimne stvari.. x:Ix ...spoznala sem njegove nove ženske...pa me nč ne moti...kvečjemu njih je motilo...ker kaj pa ma z mano... xrolleyesx

Pa tut drugače...sem vedno imela..in še imam moške prijatelje...nikoli ni preskočila iskrica...ker pač že v osnovi stvari tako zastaviš...ne gledaš nanj kot na moškega...ampak kot na osebo...ki ti je blizu...včasih se tut objameš...ko si nekak v stiski...ampak to res ni objem, ki bi peljal kam drugam...

Nikoli se nisem z nobenim frendom dala dol...in mi tut na misel ni prišlo...in v bistvu se z moškimi prijatelji včasih bolš razumem kot z ženskami...pa še poučno je na nek način...ker lahko vidiš moško stran...njihovo razmišljanje...ker v takšnem odnosu moški ne rabi blefirat...in je tak...kot pač je...

Astra

Per aspera ad astra

Sorry, saj nočem provocirat, sam taka sem že od rojstva, skoz mal špikam....

Niti ne pričakujem, da se mora kdo z menoj strinjat....je pa prijetno in El Nino je tako lepo napisal....

Skratka, tudi tebe Astra podpiram...ja, če dobro pomislim, je tudi to lahko res...

oziroma se mi je že zgodilo.....

Ampak večina takih prijateljstev, se je pa na koncu izkazalo, da ima čist druge cilje....

lep dan ... x:)x

moški in ženska sta lahko :

prijatelja

znanca

ljubimca

zaljubljenca

nepoznanca

etc

etc

mix nekaterih kombinacij ;)

heheheheheheh :)

po moje sta lahko prijatelja.Če sta si še bolj všeč postaneta lahko ljubimca in če sta si še bolj všeč lahko celo par...mar ni lepo :)?

ampak prijatelja sta pa lahko še vedno :)...

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

mix nekaterih kombinacij ;)

heheheheheheh :)

po moje sta lahko prijatelja.Če sta si še bolj všeč postaneta lahko ljubimca in če sta si še bolj všeč lahko celo par...mar ni  lepo :)?

ampak prijatelja sta pa lahko še vedno :)...

Zakaj pa potem midva nisva? :vragec: Prijatelja seveda? :rolleyes: :fiju: xnckrivx

Dum spiro, spero.

Jz sm tud mnenja da sta ženska in tip lahko prijatelja brez kakršnih koli iskric in takih stvari,ki bi vodile v razmerje.
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

s tapravim frendom lahko govoriš tud o tem kaj ti v odnosu s partnerjem ni ok........skratka o vsem....mam takega frenda.pa nč drugega noe k prijateljstvo,jz pa tud ne...in noben nč ne napeljuje x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Tudi jaz mislim,da sta moški in ženska lahko prijatelja.Moje izjušnje so zelo podobne Astrinim.Je pa zelo hudo,ko ti prijatelj pove,da se je zaljubil vate ali,da si želi,da ne bi bila LE prijatelja.... xrolleyesx

Ker vidiš, da si se zmotil...in da gre ta drugi po drugi špuri naprej, recimo prehiteva po desni, pa vozi skozi rdeče luči? A ne ,Oona potem pa človek rajš kar izstopi? Sploh če raje kolesari in uživa ob poti........

Madonca, tale Uran pa danes fajn dela....

Lep večer druščina zbrana, čist pregloboke teme za tako lepo poletno noč.....

CARPE DIEM-izkoristi dan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...