astra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Margit...jest postanem tko zoprna...da je prijatelj sam vesel...da je sam prijatelj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ker vidiš, da si se zmotil... Madonca, tale Uran pa danes fajn dela.... A tist od včeraj danes tudi posodiš? Ne, ti kupim enga za novoletno darilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 A danes je čuden dan lia ? Kaj ima uran opraviti s prijateljstvom ? Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Uran je planet presenečenj, prekinitev, eksplozij, itd....na sončni stopinji ima še posebej moč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Boris, pozabil si, da vlada 11.hiši prijateljstev.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Hvala, pa res, torej ima veliko adutov v rokah... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 A danes je čuden dan lia ? Kaj ima uran opraviti s prijateljstvom ? Saj sta ti že razložila, moje znanje astrologije je bolj pičlo..... Torej tak eksploziven dan,... Čudni odštekani posebni ljudje, na čist vsakdanjih poteh,,,jih srečam par krat v letu...danes pa so me kar trije fajn skuliral.....da se človek kar malo zamisli, kam ga lahko ekstremi povlečejo.... V ekstrakt! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Lia tole sem že napisal pred tednom dni v astro temah pri indijski astrologiji, torej naj te ne preseneča... Danes 21.7. se prične obdobje neobičajnosti, ki naj bi potrajalo do 22.7.2005!!!!! V vsakem obdobju človeka prihaja do obdobij, ko človek počne stvari, ki jih nikoli ne bi naredil. Ne čudite se, če koga srečate, ki bo nekako povsem spremenjen in ekscentričen. Zelo nas bo sedaj privlačilo vse neobičajno in novo. To ni nevarno obdobje, če se ne predamo nizkim strastem in nasilnostim. Raziskujte v pozitivni smeri, kot tudi stare in neobičajne kulture. S pogostimi in nenačrtovanimi potovanji boste umirili notranjo nemirnost. Posvetite čas neobičajnim ljudem, pa tudi prislihnite, ki prihajajo do vas z neobičajnimi načrti in mislimi.(Tukaj je izklučen kakršenkoli verski fanatizem!). Ugoden čas za donacijo denarja za zaščito in zdravje živali. Upam, da se po svetu zaradi tega ne bodo sedaj dogajale negativne, podle, ekstremne situacije, vsaj želel bi močno, da ne bi prihajalo do teh situacij.Torej začenja se enoletno obdobje "neobičajnosti" po indijskem koledarju, kontrolirajte se, dobro izkoristite to obdobje, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Hvala lepa, Boris....koristni je to vedeti.....a da se šele začenja.....pismo... No pakat sem že začela... Kje so tisti lepi časi , ko je človek vzel nahrbtnik, zaklenil za seboj pa črta? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ne moreš biti tako flegma, pa kar odditi, sicer pa letos ni stabilno vreme za kam dlje ali višje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 O lahko, najlepše me v življenju šele čaka..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Nekatere ljudi v času zveze tako dobro spoznaš, da ne veš, če bi bilo dobro biti prijatelj. Kaka neumnost?! Saj ravno pri vezi mora biti prijateljstvo najmočneje povdarjeno. Ne vem, ... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Tudi jaz mislim,da sta moški in ženska lahko prijatelja.Moje izjušnje so zelo podobne Astrinim.Je pa zelo hudo,ko ti prijatelj pove,da se je zaljubil vate ali,da si želi,da ne bi bila LE prijatelja.... Mar ni to nekaj lepega? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Nekatere ljudi v času zveze tako dobro spoznaš, da ne veš, če bi bilo dobro biti prijatelj. Kaka neumnost?! Saj ravno pri vezi mora biti prijateljstvo najmočneje povdarjeno. Ne vem, ... Hja...saj...če je prijateljstvo, potem zveza traja, če ne, potem pa ne... Sicer pa imamo vsak svoje izkušnje vključno z neumnostmi, kajne Atubbuta? 1 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Še kako to drži... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. februar 2011 Prijavi Deli 13. februar 2011 mislm, da sta lohk moški pa ženska prjatla, sej izkušnje tko kažejohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Lahko sta, če se najprej data dol. V nasprotnem primeru je vedno eden, ki želi nekaj več.. Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Mogoče, to ve vsak zase. Pri meni je možno, čeprav se nisem z nobenim 'najprej dala dol'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 če se dasta prvo dol pol nista več samo prijatelja......jaz mislim da je skoraj nemogoče da bi bila moški in ženska lahko prijatelja kot dve prijateljici ali dva prijatelja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.