Vojko 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, jaz mocno upam da ne bo spet potres, ker tega ne prenesem ! Ma kdo si pa želi potresov. Je pa polno potresov vsak dan. Le malo jih je na naseljenih območjihto je karta potresov v enem tednu na svetu: http://earthquake.usgs.gov/recenteqsww/index.html Lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Morda je zanimivo pogledati smeroslovno karto Slovenije za 15. 11. 2004Kajti, kot sem napisal v opozorilih, je to poseben dan.Vremenske situacije se sicer šele učim. Na tem mestu pišem le omojih osebnih videnjih situacije po splošnih zakonitostih. Smeroslovna karta - Luo Shu - Devetzvezdni KI za Slovenijo 15. 11. 2004http://www.9zvezd.com/karte/slovenija_2004_11_15_4525.jpg Če bo nastala škoda, potem jo opišem takole: področje: 858 - Severovzhod Slovenije. Na tem območju je možna zelo velika škoda in veliko težav! Najhujša škoda na infrastrukturnih objektih. Možni plazovi, poškodbe mostrov, velikih zgradb 171 - Sever Slovenije. Težave z vodo in kemikalijami. Možne težave z organizacijo (prometa,....) 636 - severozahod SlovenijeNenadne zaustavitve. Možne težave z elekrtično energijo ali celo z elektrarnami. 747 - zahodna Slovenija. ta trenutek nimam predvida. Morda možne težave v prometu. 282 - jugozahod Slovenije: Možni plazovi. Običajno velikimi. 969 - jug Slovenije: morda požari. Lahko nenadne zaustavitve: prometa, tovarn, eksplozije... 414- jugovzhod in 393 - vzhod Slovenije: Lahko močan veter. Možne težave z električno energijo. Možna hujša okvara nuklearke.To je bil hitri predvid za vremensko situacijo za 15. 11. 2004 za Slovenijo. lp, Vojko Ojla Vojko! Tole je pa super, včeraj nisem niti opazil , zanima me, kako si prišel do posameznih števil, ki so pravzaprav tri števila v posameznih izsekih, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Boris Števila so iz Luo Shu-ja: letno, mesečno in dnevno.Seveda lahko vpišeš tudi devetletno itn.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Kot veš, Boris Se iz Luo Shuja da razbrati mnogo več, kot pa si mislimo.Seveda pa je za to potrebno biti dobro informiran in potem se lahko naučimo več.Kajti sam veš, da za vreme le preskušamo, praktično pa ne poznamo dnevnega vremena na posameznih območjih, niti njegovih posledic, če te niso res velike. Enako velja za druge večje dogodke. Kot dober vzorec je na primer promet v Škofji Loki, ki ga opisuje članek v Gorenjskem glasu in govori o vse daljših prometnih zastojih v Loki.. Seveda to ne velja le za Škofjo Loko. Pogledava lahko v Luo Shu in vidiva, kje so tisti deli, kjer nas promet bremeni v: - enainosemdesetletju- devetletju- letu..... Pomen števil v tem primeru je lahko naslednji:2 - zastoji, plazovi, zemlja, počasnost, zaustavitve, kmetijska zemljišča,.....6 - nenadni zastoji, blokade, kovinske prepreke, eksplozije, vojska, politiki7 - promet, eksplozije, kovinske prepreke, ...4 - prodor, dokumenti, denar, mediji, javnost,..... Napisal sem samo števila za primer v zahodni Sloveniji. Več si lahko naredi vsak sam. http://www.9zvezd.com/karte/skofja_loka_promet.jpg In tako zlahka lahko vidimo, zakaj so škofjeločani - malo prej sem slišal nekaj podobnega za prebivalce zahodnega dela Ljubljane, pritožujejo nad prometom in ga tudi dokumentirajo - prihaja v javnost. Seveda je zlahka govoriti o preteklih dogodkih, ali dogodkih, ki ravnokar tečejo. Težko pa je napovedati KAJ IN KJE SE BO zgodilo. Veliko lažje je povedati, NA KATEREM DELU OBSTAJA TAKŠNA IN TAKŠNA MOŽNOST določenih dogodkov. Zdaj sem seveda dobil idejo, da bi takšen način razmišljanja lahko uporabili pri gradnji komunikacij itn, seveda, če bi država takšna znanja priznala in uporabila. Vojko P.S. Pa še nekaj Iz te karte se vidi, da bo Primorje skorajda gotovo poplavljeno v tem devetletju. Najverjetneje bo to prihodnje leto. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris Števila so iz Luo Shu-ja: letno, mesečno in dnevno.Seveda lahko vpišeš tudi devetletno itn.... Hvala Vojko za odgovor in tvoje izčrpno mnenje, je res zelo zanimivo, lep pozdrav,B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko za odgovor in tvoje izčrpno mnenje, je res zelo zanimivo, lep pozdrav,B. Z veseljem, Boris Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Res je zanimivo Vojko Pa še tvoja napoved o indijanskem poletju za november je tukaj, zunaj tako prijetni dnevi ob sončku, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ja,sonček in lepo vreme! Zakon! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Jutri nekaj malih vremenskih motenj, potem pa spet teden sončka bolj kot ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Pa toplo tudi,upam? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Meni je super danasnje vreme, 353 - ugaja mi ko je tako toplo in vlazno, in tudi veter danasnji je lep. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Ojla Stardragon! Zanimivo, da imaš skoraj podobne DZK elemente(3 4 4), ampak meni pa ne paše najbolj takšen veter, jaz imam raje zavtrje, pa je lahko tudi zelo mrzlo, lep dan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Cecilije Svete ( 22. 11. ), če hudo grmi, dosti pridelka k letu kmet dobi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Boris ojla, danes pa sonček.Sem nekje brala,da bo sušno poletje. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Č.v.e.k.a pozdrav! Res je sonček, ampak pred desetimi je pri nas začel pihati orkanski veter, pa je hladno, definitivno je letos v letu Venere vetrovno leto, za drugo leto pa bi lahko res bilo spet sušno leto, letos je bilo recimo dovolj sadja,kar pa ponavadi ni nikoli tudidrugo leto tako, lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Č.v.e.k.a pozdrav! Res je sonček, ampak pred desetimi je pri nas začel pihati orkanski veter, pa je hladno, definitivno je letos v letu Venere vetrovno leto, za drugo leto pa bi lahko res bilo spet sušno leto, letos je bilo recimo dovolj sadja,kar pa ponavadi ni nikoli tudidrugo leto tako, lepo nedeljo, B. Boris Moje mnenje je, da bo naslednje leto tudi zelo vetrovno, kar seveda niti približno ne izključuje suše.... a kljub temu menim, da bo načelno dobro za rastlinstvo.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Pozdravljeni! Vojko, bova videla Danes(25-11).....Svete Katarine dan ne laže, ko po sebi prosinca vreme kaže. Sveta Kata, sneg pred vrata. Za včeraj, ko je bil Sv. Janez pa naj bi se pokazalo vreme pozimi, še posebej svečana. Lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Pojutrišnjem - v torek....sneg na dan Sv. Andreja polju ni kaj prida odeja....včasih so trdili, če pade na ta dan sneg zna ostati tudi "sto" dni in tako mori žita na poljih. Meja sneženja bo na 800 m.n.m, pa sami odločite kako in kaj, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Vse, samo snega ne, v mestu! :xx!: Če me pa kaj nervira je pa sol in plundra! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Kaj nimaš rada zimskih radosti , saj ga ne bo sedaj, mislim na sneg ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Nič nimam proti Boris, če je v hribih(pa gre smučat kdor želi) v mestu pa ga ne maram. Je sama umazanija in brozga :xx!: da ne govorim kako postane neprijetno ko to vse zmrzne! Bljak! Sem pristašica sonca in suhega vremena! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Saj te razumem Conti in podpiram, ampak je tudi meni v dolini, ko napada sneg, vse zmrzne in škripa, ko pa je odjuga je pa res bljak, O.K. saj te ne mislim jeziti s tem, ampak za vsakogar nekaj, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Saj vem Boris! Mene že sam mraz ubija(imam občutek, da mi zmrzuje koža,iz oči mi lijejo solze, samo da pride ta mrzel zrak zraven, bognedaj, da zapiha-potem bi rabila brisalce ) Vsem privoščim sneg, samo naj bo čimdlje od mene, pa me ne moti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ...tale zadnji stavek se mi ful dopade... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 S katerimi se bom pa kepal :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.