Vojko 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravo Vojko! Malo sem opustil te teme, ker je že leto naokrog, če ti pa kaj pomaga, lahko nadaljujem z pregovori ali opazovanjem. Glede zdravja bi lahka bil tudi boljši, dokler bom tu bom OK, lep pozdrav in vse dobro, Boris Pozdravljen Ja, kje pa si Boris? Kar zadeva objav, se odloči ti. Kot veš, smo odprli nov forum. In bom tukaj pustil malo manj energije. Želim ti vse najboljše, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Kakšno bo vreme konec tedna? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Contesa, tudi tukaj bo mrk pokazal spremembe, bolj kislo bo, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Hočem sonček! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hočem sonček! Conti tegale od danes akomuliraj, upam, da znotraj pa je in bo sonček.....oblačno bo, deževno, pa tudi dost se bo ohladilo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Conti tegale od danes akomuliraj, upam, da znotraj pa je in bo sonček.....oblačno bo, deževno, pa tudi dost se bo ohladilo Kdaj točno je mrk Boris? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj točno je mrk Boris? lp, Vojko Ob 22:33 po našem času Voljko, lep vikend, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hvala Boris Sem ga preskočil - pa mrk ni preskočil mene! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Boris Sem ga preskočil - pa mrk ni preskočil mene! lp, Vojko Enako Vojko! Ponavadi ob mrkih končujemo stvari, želim ti vse dobro, lp, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Conti tegale od danes akomuliraj, upam, da znotraj pa je in bo sonček.....oblačno bo, deževno, pa tudi dost se bo ohladilo Sem poskusila Boris. Z vremenom mi sicer ni uspelo,je bilo pa toliko boljše razpoloženje in počutje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Boris Sem ga preskočil - pa mrk ni preskočil mene! lp, Vojko Vojko, se zgodi.Upam,da ni bilo kaj hujšega Imaš kakšno zvezo z Ovni in 19.stopinjo?Morda paTehtnico ? Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enako Vojko! Ponavadi ob mrkih končujemo stvari, želim ti vse dobro, lp, Boris Moj zobar je stvari končeval. Tako navdušeno svedral zob,da se mu je zlomil Zob namreč :xx!: Zdravil ga je dva dni .Trapasto predvsem,da sem pozabila na mrk.No ja..vsaka šola nekaj stane.Samo moja bo kar precej. Itak od Plutona ogrožena Luna v drugi hiši Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, se zgodi.Upam,da ni bilo kaj hujšega Imaš kakšno zvezo z Ovni in 19.stopinjo?Morda paTehtnico ? Lep pozdrav Joooooj Čveka, ko bi kaj razumel od tega kar pišeš! Ja, morda sem včasih zaletav kot oven in včasih kar predolgo tehtam stvari.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Vojko živjo, ma neeeee...sem omenila 19.st.Ovna ker se je 8.4. na tej stopinji dogodil sončev mrkkar se ljudem,ki imajo na tej stopinji,recimo Sonce,Luno,asc.desc.MC-IC...pozna in se jim bo poznalo še najmanj leto dni :xx!: Glavno,da je hiša prazna oz. je v njej samo vladar hiše. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko živjo, ma neeeee...sem omenila 19.st.Ovna ker se je 8.4. na tej stopinji dogodil sončev mrkkar se ljudem,ki imajo na tej stopinji,recimo Sonce,Luno,asc.desc.MC-IC...pozna in se jim bo poznalo še najmanj leto dni :xx!: Glavno,da je hiša prazna oz. je v njej samo vladar hiše. Lep pozdrav Hvala za razlago. Saj sem se samo malo pohecal! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko živjo, ma neeeee...sem omenila 19.st.Ovna ker se je 8.4. na tej stopinji dogodil sončev mrkkar se ljudem,ki imajo na tej stopinji,recimo Sonce,Luno,asc.desc.MC-IC...pozna in se jim bo poznalo še najmanj leto dni :xx!: Glavno,da je hiša prazna oz. je v njej samo vladar hiše. Lep pozdrav Že deluje, mislim na kvalitetn zobobol, pa še izgleda, da bo moral en zob ven, hvala sončem mrku na ASC :xx!: , bo vsaj po tem v spominu ostal, če ne bo hujšega, vse dobro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Boris, kako kaže z vremenom za vikend ob morju? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris, kako kaže z vremenom za vikend ob morju? Contesa, jaz bi še naprej bil rad v tako dobrih odnosih kot do sedaj, zato ne bom odgovarjal to pot , lep vikend kjerkoli že boš, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Hehe,zdaj pa vse vem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Contesa, saj mislilm, da se je bolje izteklo kot sva oba predvidevala "Dež v aprilu je res božji dar iz nebes".....koristi naravi! Lepo nedeljo, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Avtor Prijavi Deli 23. april 2005 Zeleni Jurij je tu, zato nekaj narodnih izročil ob tej priložnosti: Kolikor dni so žabe pred Svetim Jurijem regljale, toliko dni po Sv. Juriju bodo molčale. Jurij zakuri in odpre nam duri. Če se vrana, že ob Svetem Juriju skrije v žito dobra letina, veliko žita na vse glas vpije. Ob Juriju trte slepe, vina nade lepe. Sveti Jurij se rad razkuri. Lepo nedeljo in lepe Prvomajske praznike VSEM, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Avtor Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj točno je mrk Boris? Jutri dopoldan je že Lunin mrk Vojko, LP Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pravjo da bo lep vreme čez praznike,kva prav pa na to astrologija, Boris? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravjo da bo lep vreme čez praznike,kva prav pa na to astrologija, Boris? Prazniki so dolgi, še posebej, če si je kdo vzel kakšen dan prosto, mislim, da bo vsega po malem, tale polna luna meteorološko v škorpijonu mi ni všeč, kar pomeni vsaj bolj oblačno-deževno eno do dvotedensko obdobje, še posebej, ker se je izpopolnila med 4 in 5 zjutraj. Bo vsega po malem, za vse okuse, lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 Torej napoveduje se najbolj vroče poletje v zadnjih 200 letih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.