borism 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Dobro jutro! Če sem že včeraj napisal lepo, moram še danes, ko je na vidiku manj lepo vreme, žal. Kakor trenutno kaže bo v nedeljo sneg, v soboto pa sonce, dež.....podatki so nekje najbolj primerljivi za osrednjo Slovenijo. Če pa pogledamo v LK 2004 in Herschov ključ tudi ta potrjuje to domnevo, da naj bi bilo v tednu od četrtka naprej sneženo z viharnim vremenom, ker zadnji krajec se spremeni zjutraj ob 5:47 x!x Sicer pa mislim, da je za kaj bolj natančnega potrebno počakati vsaj do četrtka......lep vremenski pozdrav vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 BorisMmeni je bila pa za soboto bolj všeč tista napoved, ki si jo včeraj napisalnapisal si samo SONČNO Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Haj! Jaz še vedno upam na najboljše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Borismtudi jaz vedno upam na najboljšesamo s tem se ne da spreminjat vremenske napovedi,še manj pa vreme Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Meni je tudi pod dežnikom lepo ali pa brez njega, če ga že ni pri roki, se prilagajam vremenu in naravi....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Umetnica a bi šlo tole z dežnikom, sej lahko prestavimo al čas al pa kraj... pa se dogovorimo nekje pod streho, pa bo. En dežek nas pa ne bo ustavil, mar ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Selene, seveda bo šlo x!x in to brez dežnikov, ker ne bodo potrebni zaradi dežja se pa res ne bomo preveč obremenjevali, saj je dež del življenja ravno tako kot sonček Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Se opravičujem, ker se vmešavam.....ampak počakajte do petka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 sej se ne vmešavaš, Borism, sej se samo spodbujamo da ne bomo preveč razočarana, vsaka tvoja napoved je dobrodošla, pa Vojko, kje je Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 BorisM, brez skrbisaj sobote ne more biti, če prej ni petka,zato bomo počakali najprej na sredo, četrtek in tudi petek Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Saj sem tudi sama mislila samo noge, ker smuči ne obvladam ! Kaj je sedaj s temi napovedmi ? Bom šla kar zlati ribici ! Potrebujemo sonce v nedeljo ! Sonce ! Sonce ! Kdo so pa trio kihec ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2004 Kar topel dan.....pa še sončen, po mojem bo do konca tedna manj sončno od jutri naprej...Sonce vzhaja ob 7 h 41 min. Azimut = 120.7 stopinj. Sonce zahaja ob 16 h 41 min. Azimut = 239.3 stopinj. Luna zahaja ob 11 h 11 min. Azimut = 265.6 stopinj. Na ta datum luna ne vzide. Lepo sredo vam želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 jej pri nas pa sneži če bo tkole še dopoldan se moram jaz do kakšne stranke spokat pa med snežinkam šetat. Očitno res pogrešam tisto pravo zimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2004 Dobro jutro! Pri nas trenutno močno dežuje, je pa že tudi močno snežilo(ternutni je zunaj +1 st. C!).....žal pa napoved ne kaže nič kaj prida za konec tedna, kar pomeni, da je le imel, oziroma, da ima prste vmes tale današnji zadnji krajec.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ja, v nedeljo bo slabo vreme ! Pohod sem odpovedala, ker si ne želim, da bi me namakalo 6 -7 ur ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 jej pri nas pa sneži če bo tkole še dopoldan se moram jaz do kakšne stranke spokat pa med snežinkam šetat. Očitno res pogrešam tisto pravo zimo Selene Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2004 Na dan Sv. Neže (21.1.) se kuram rit odveže. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 jej pri nas pa sneži če bo tkole še dopoldan se moram jaz do kakšne stranke spokat pa med snežinkam šetat. Očitno res pogrešam tisto pravo zimo Selene Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, Vojko komaj čakam da se med snežinkami sprehajam pa s hčero zunaj v parku po snegu mečem smo se lani dva odrasla in kup otrok v parku sredi mesta nogomet igral, jaz bi to ponovila sicer so nas mal čudno gledal, samo kaj jaz sem v sebi itak še malce otroka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2004 Če Vincec s soncem na trto posveti, na Martinovo ne bo suše v kleti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, VojkoKJE??? Upam, da ne v LJ.... Lepo je, dokler snezi, pa sneg postane tko hitro umazan in v napoto, da je boljse, ce ga ni.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, VojkoKJE??? Upam, da ne v LJ.... Lepo je, dokler snezi, pa sneg postane tko hitro umazan in v napoto, da je boljse, ce ga ni.... Ribica Katja Ja, vse naokrog bo sneg, le v Ljubljani bo februarja 33 stopinj !!! Seveda bo snežilo tudi v Ljubljani, a je kakšna izjema? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, VojkoKJE??? Upam, da ne v LJ.... Lepo je, dokler snezi, pa sneg postane tko hitro umazan in v napoto, da je boljse, ce ga ni.... Ribica Katja Ja, vse naokrog bo sneg, le v Ljubljani bo februarja 33 stopinj !!! Seveda bo snežilo tudi v Ljubljani, a je kakšna izjema? lp, Vojko Ko bi bilo vsaj!!! No pa sej je ze cel dan tko cudno vreme....izgleda, kot da bi dezevalo (se pravi se od snezink ne morem met veselja), ko pa hodis po plocniku, cesti, poteh......polno plundre.... :xx!: Eh, nimam kaj kot da vedrim in cakam pomlad! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, VojkoKJE??? Upam, da ne v LJ.... Lepo je, dokler snezi, pa sneg postane tko hitro umazan in v napoto, da je boljse, ce ga ni.... Ribica Katja Ja, vse naokrog bo sneg, le v Ljubljani bo februarja 33 stopinj !!! Seveda bo snežilo tudi v Ljubljani, a je kakšna izjema? lp, Vojko Ko bi bilo vsaj!!! No pa sej je ze cel dan tko cudno vreme....izgleda, kot da bi dezevalo (se pravi se od snezink ne morem met veselja), ko pa hodis po plocniku, cesti, poteh......polno plundre.... :xx!: Eh, nimam kaj kot da vedrim in cakam pomlad! Ne čakaj pomladi, ne čakaj ne majle kaj ti bo sonce in rože zakaj,saj lička so rožni ti cveti,v očeh žarek sonca sveti.Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj,kaj mar ti zelenih trav,srce nič ne čaka,bije, tik taka,kliče ljubav,zakaj čakala bi na maj. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Vojko: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2004 Da poskušam utemeljiti zakaj takšen mraz te dni, oziroma danes?! Prste ima vsekakor poleg kozorog- saturn- mraz: -merkur ravno danes prehaja »kozorogovo«/saturnovo stopinjo(10 st.),-venera je včeraj prehajala deseto stopinjo,-mars je ravno danes zamrznjen na 22. stopnji, ki je tudi v oblasti kozoroga in saturna,Torej kar precej razlogov za tale mraz, sicer se bo pa kmalu otoplilo, še posebej, ko se bo kar nekaj planetov premaknilo na »ribje« stopinje(12. in 24. stopinja)! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.