č.v.e.k.a 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Da poskušam utemeljiti zakaj takšen mraz te dni, oziroma danes?! Prste ima vsekakor poleg kozorog- saturn- mraz: -merkur ravno danes prehaja »kozorogovo«/saturnovo stopinjo(10 st.),-venera je včeraj prehajala deseto stopinjo,-mars je ravno danes zamrznjen na 22. stopnji, ki je tudi v oblasti kozoroga in saturna,Torej kar precej razlogov za tale mraz, sicer se bo pa kmalu otoplilo, še posebej, ko se bo kar nekaj planetov premaknilo na »ribje« stopinje(12. in 24. stopinja)! zanimivo tole.Bo pa držalo Samo,da ne bi Saturn dokazoval svoje počasnosti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 jej pri nas pa sneži če bo tkole še dopoldan se moram jaz do kakšne stranke spokat pa med snežinkam šetat. Očitno res pogrešam tisto pravo zimo Selene Bo prava zima, bo! Februarja in najbržše marca. Lep pozdrav, Vojko komaj čakam da se med snežinkami sprehajam pa s hčero zunaj v parku po snegu mečem smo se lani dva odrasla in kup otrok v parku sredi mesta nogomet igral, jaz bi to ponovila sicer so nas mal čudno gledal, samo kaj jaz sem v sebi itak še malce otroka pri nas je sneg, sicer čist mickeno ampak je le kdaj je zapadel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Lepo napreduješ......še malo pa boš taprav meteorolog Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Bo menda res torek, sreda in še četrtek je možen sneg......vikend bo pa jasen in suh z nočmi pod minus 10 stopinj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Previdno na cesti in pločnikih, ker je južen tale sneg in je kar polzko, no vsaj pri nas, kjer ga je zapadlo 5-7 cm, gorenjci in dolenjci bodo morali biti še bolj previdnejši, ker ga imate več....lep zimski dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Kje smo pa stajerci .. pri nas pravi zameti... jupiiiiiiiiiiiiiiiiii !! Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Pa ves zakaj smo ga dobili najmanj....?? Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 ......pa saj smo ga mi še manj dobili......drugače pa zato, da ga je manj za čistit Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ......pa saj smo ga mi še manj dobili......drugače pa zato, da ga je manj za čistit Boris Sej še pride. Ampak tudi sam imam to raje v soboto ali nedeljo, ko si lahko privoščim lepo počasno "kidanje". Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2004 Pri nas je minus 14 stopinj, uh kar mrzlo, no se da vsaj dihati......ker je pa na 1000m le - 5 st. C prihaja otoplitev.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2004 Na Svečnico, če burje ni, že Malega Travna kaj nori. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Ako na Svečnico(2. februar) jug drži, bo še huda zima. Če sonce vzhaja na jasnem, je še hujša zima. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2004 Nedelja 1. februar 2004 Sonce vzhaja ob 7 h 26 min. Azimut = 114.3 stopinj. Sonce zahaja ob 17 h 6 min. Azimut = 245.7 stopinj. Luna zahaja ob 3 h 55 min. Azimut = 306.4 stopinj. Luna vzhaja ob 12 h 22 min. Azimut = 52.1 stopinj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2004 Če se Polona v soncu odtaja, v mokrem poletju gob preostaja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Februar bi lahko bil snežen mesec s sneženimi vetrovnimi plohami Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 :xx!: to ne velja zate vojko, pač pa za vreme, če misli slučajno biti res tako :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Ne morem verjeti, da je na Lisci (947m) kar 14 stopinj plusa, pri nas pa minus 1 stopnja. Kakor koli že, približuje se sprememba pri takšnem temperaturnem obratu......lep dan "Če je na Blaževo(3. februar) oblačno, bo na Jurjevo privlačno" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Odnaša rada sneg nam Doroteja(6.02); če pa ga ne najde, ga rajši še nareja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 :xx!: to ne velja zate vojko, pač pa za vreme, če misli slučajno biti res tako :xx!:Hvala Amis, hvala Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Waleški kmet raje vidi svojo ženo na parah kot lep februar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Danes napovedujejo veter - jugozahodnik!Pa plohe. Pa še ni ničesar Če pa bo, bo pa hudo v Primorju in na zahodu Slovenije. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Vsi meseci v letu "kolnejo" lep februar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Se mi zdi tale februar bolj "aprilski"! Lep - no ja, lep že, samo prijeten pa ne, raje imam pomladne, jesenske, poletne dneve....Se mi vidi, da sem rojen pomladi Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 Bodi Katarina ali kres, če je mrzla neti les. (13.02) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.