Skoči na vsebino

Vreme in astrologija

borism

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Contesa pozdrav!

Ne to, hočem vam namigniti x^x , da še vzamete dodaten del oblačil na Rakitno, pa tudi zgovor boste imeli za stiskanje x:Ix x:px , tule nasvet, imejte izklopljene Web kamere x:Dx

Saj sem jaz rekel, da se še tetka zima ni poslovila x^x , zato je bolje gume pustiti gor še kakšen teden ali dva x:)x .......Contesa, lepo nedeljo ti privoščim, kot tudi tvojim blizu tebe x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx  x;)x  x:Dx

borism

..daj povej...napiši kakšno kaj vreme se

nam obeta aprila in maja...da le nebi bilo

premokro...

...doma nameravamo urejati okolico in

bi blo dobro kaj planirat z vremenom? x:Dx

LP AYa

:detelca: xupx

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

Boris, dobro si včeraj držal vreme gor! x:Dx :palec: Da bi le naprej bilo tako lepo in toplo kot danes! :flower:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hvala Contesa, saj upam, da je bilo v teh napovedanih okvirih, ampak tako kot se je sukalo v tem tednu(gledano že sedem dni naprej!), pa dnevno sproti, pa že dolgo ne :eek: :sori: ....saj sedaj naj bi bilo pa topleje, res se obeta malo dežja en dan v tem tednu, ampak lahko da še tega ne bo....lep večer x;)x :palec:

O super, samo, da bo toplo! x:Dx Ja pa en :palec: za tvojo piko-poko!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Vreme se tolk hitr menja da ga še s kartami ne morem več napovedat.... ;) zdej k bo pa april pa mmm hehe, jupi dež, jej,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aya, tebi sem še dolžan odgovor....po opazovanju vremena v decembru (od Lucije do Božiča!) bi moral biti ta april bolj suh kot moker, sicer pa bolj vetroven :eek: .....če gledam po dnevu, ki kaže 40 dni naprej(40 mučenikov!) bi moralo tudi biti kolikor toliko lepo vreme....če pa gledava po vremenskem ključu naj bi bilo v začetku aprila (5.4. - 12.4) veliko dežja, na koncu pa spremenljivo, oziroma lepo, kako bo, bomo pa videli....lep dan x;)x :palec:

Če hočeš biti provokatorski, pač bodi, mislim, da pametnejši odneha x^x , glede vremenkotov, lažje je vreme napovedovati za dan dva :eek: , ker imaš več možnosti za točno ugotovitev, jaz tule postam bolj pregovore pa bolj dolgoročne napovedi, torej beri dosledno :eek: , če že hočeš brati in škorpijonsko špikati :vragec: , saj ugotovil sem že itak, da vreme nate zelo vpliva :sori: x:Dx , škoda, ker se mi zdi, da le že malo prezgodaj, no fajn se imej kljub spremenljivem počutju x;)x x:Dx xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...