borism 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Bo kar vsega po malo Contesa, nakup menda uspel , lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ja, hvala Boris, z nakupom sem zelo zadovoljna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 A je bilo potem tako, kot sva napisala(vreme?)...glede nakupa, pa verjamem, ker se vidi, da imaš okus...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Sever, ki v tem mesecu vleče, obilo žita v deželo privleče. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Čveka, zakaj si odpovedala , no upam, da si imela razlog, kjerkoli že boš in kadarkoli, fino se imej-te ....lep večer zato ker je mraz in ker ima morje,na Pagu,19 stopinj...Imela sem rezervacijo za 9.6....skoraj jutri presneto vreme :o|o: pa tko sem se veselila trajekta pri Prizni Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Sever, ki v tem mesecu vleče, obilo žita v deželo privleče. a veš,da nisem prepričana,da je bilo v tem mesecu kaj severnega vetra :o|o: Počakaj,da razmislim okna na kateri strani hiše je bilo treba največkrat čistiti hmmmmmm aha...jug in vzhod Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Čveka pozdrav! Le eno pojasnilo, to velja za mesec JUNIJ, saj smo šele 3.junija danes, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Bors, se prav, da letos ne bo nekega prav vročinskega vala ,nekak dolgotrajno...? je treba letos sonce kar kupit? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Pozdrav! Kdo pravi, da ga ne bo , kar počakaj še, saj meni takole bolj paše, vročina mi ne odgovarja, potem pa kar iščem senco in vodo, če tega ni pa še kakšen šank Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Čveka pozdrav! Le eno pojasnilo, to velja za mesec JUNIJ, saj smo šele 3.junija danes, lep dan aja se je že včeraj opažal vpliv ,polne Lune Hvala za popravek Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Boris, a niso še neki pregovoriin reki v zvezi z vremenom in luninimi menami? Si morda to že kje zapisal in nisem brala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Če misliš na "Herschlov ključ", ali pa tole........mlada luna z rogovi "navzgor" pomeni lepo vreme(včasih je to pomenilo skodelico, ker je takšna oblika in so spravljali pridelke)......če je pa obrnena "navzdol" bo pa dež(ker ima tudi obliko dežnika, saj je tudi logično nekje!).......meglica okrog polne lune pomeni padavine, je pa še nekaj praznoverjenj v vezi z prvimi desetimi dnevi polne lune, to je pa že za med vraže, če te pa zanima, se pa lahko zate potrudim, ampak ni povsem vremensko, imaš pa vsekor prav, sem pa začetku teme objavil nekaj menda v povezavi z menami, ampak ne kaj dosti, bolj je bilo v povezavi z naravo in živimi bitji....tolk, lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Če junija sonce propeka, dežek pohleven rosi, ni treba se bati nam teka: obilo nam zemlja rodi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 vre,me po luninih menah je lepo opisano v Luninem kolendarčku, se mi zdi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Če misliš na "Herschlov ključ", ali pa tole........mlada luna z rogovi "navzgor" pomeni lepo vreme(včasih je to pomenilo skodelico, ker je takšna oblika in so spravljali pridelke)......če je pa obrnena "navzdol" bo pa dež(ker ima tudi obliko dežnika, saj je tudi logično nekje!).......meglica okrog polne lune pomeni padavine, je pa še nekaj praznoverjenj v vezi z prvimi desetimi dnevi polne lune, to je pa že za med vraže, če te pa zanima, se pa lahko zate potrudim, ampak ni povsem vremensko, imaš pa vsekor prav, sem pa začetku teme objavil nekaj menda v povezavi z menami, ampak ne kaj dosti, bolj je bilo v povezavi z naravo in živimi bitji....tolk, lep večer, Borism ampak meglica okoli polne Lune ,se mi zdi,resnično napoveduje slabo vreme.Vsaj po mojih'videnjih'sodeč. Lep pozdrav Ne se trudit Boris,itak odpadlo morje in še danes sem prebrala ,napisal je vremenar,Velkavrh,da bo letošnje poletje,mokro Jaz pa toliko planov in načrtov...vse OK ,samo lepo vreme mi manjka Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 napisal je vremenar,Velkavrh,da bo letošnje poletje, mokro a je treba povdarit? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Kakor vreme na Medarda (torek 8.6!) kane, tako rado ves mesec ostane (trenutno je napoved za od ponedeljka do srede SONCE). Kakor se Medard zbudi (pa ne opoldne!), vreme 40 dni drži. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kakor vreme na Medarda (torek 8.6!) kane, tako rado ves mesec ostane (trenutno je napoved za od ponedeljka do srede SONCE). Kakor se Medard zbudi (pa ne opoldne!), vreme 40 dni drži. xrosex ...za sonce na Medarda Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Saj bo, v sredo že blizu 30 stopinj :xx!: , spet bo treba iskat senco , za vse nikoli ne bo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Saj bo, v sredo že blizu 30 stopinj :xx!: , spet bo treba iskat senco , za vse nikoli ne bo... Boris Morda bo res 30 stopinj, a spomni se (ali pa poglej nazaj), da sem napisal, da bo devetletje od 2000 - 2008 bolj hladno - a bolj toplo na severu, da se bodo ledeniki še kar talili. Naslednje leto -2005 - pa bi znalo biti hladno še bolj! In še več taljenja ledenikov na severu! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 O, pozdrav Vojko! Dolgo te že nisem zasledil v etru, sem prejle prebral glede obveznosti......seveda se spomnim tvojih besed, saj je res zanimivo, lep dan, lep Junij, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kakor vreme na Medarda (torek 8.6!) kane, tako rado ves mesec ostane (trenutno je napoved za od ponedeljka do srede SONCE). Kakor se Medard zbudi (pa ne opoldne!), vreme 40 dni drži. xrosexojla Boris, iz tvoje tipkovnice v Božja ušesa Mislim pa,da tudi svetniki niso več,kar so bili Upam ,močno upam in stavim na Medarda pa,da vidiva Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Saj bo Čveka, vem, tebi se gre zaradi odmora, držim palce... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Dober si "zrihtal" vreme Medard, to bo Čveka vesela, lpB. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.