borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Če te res zanima, bom pa sedaj ob nogometu pogledal, kako je bilo letos res s to luno v ribah ali vodnih znamenjih glede vremena Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 ...v juniju, je bilo lepo sicer, ko je luna obiskala ribi, ampak, ker si jaz tudi zapisujem relativno vlago, je bila pa kar visoka; v maju res zanimivo, da je padalo, ko je bila luna v škorpijonu, pa drugi dan v ribah, pa tudi ko je bila v raku, zanimivo, da drugače ni bilo nekih padavin, govorim pa res za svoj kraj; v aprilu je spet padalo, če gledam po vrsti, ko je bila luna v škorpijonu, v ribah je samo v jutru, ko je prehajala v ovna, pa spet so tu padavine v raku, tukaj še moram dodati, da je padalo tudi v strelcu in v biku.... za marec pa moram ugotoviti, da so bile ribe začuda povsem jasne...lep dan še naprej, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Petek 18. junij 2004 Sonce vzhaja ob 5 h 10 min. Az. = 53.9 stopinj. Sonce zahaja ob 20 h 56 min. Az. = 306 stopinj. Luna vzhaja ob 5 h 7 min. Az. = 48.5 stopinj. Luna zahaja ob 22 h 2 min. Az. = 311.6 stopinj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ...v juniju, je bilo lepo sicer, ko je luna obiskala ribi, ampak, ker si jaz tudi zapisujem relativno vlago, je bila pa kar visoka; v maju res zanimivo, da je padalo, ko je bila luna v škorpijonu, pa drugi dan v ribah, pa tudi ko je bila v raku, zanimivo, da drugače ni bilo nekih padavin, govorim pa res za svoj kraj; v aprilu je spet padalo, če gledam po vrsti, ko je bila luna v škorpijonu, v ribah je samo v jutru, ko je prehajala v ovna, pa spet so tu padavine v raku, tukaj še moram dodati, da je padalo tudi v strelcu in v biku.... za marec pa moram ugotoviti, da so bile ribe začuda povsem jasne...lep dan še naprej, B. Živijo Boris Lepo spremljaš Luno in planete. Koliko časa že to počneš.No, moje mišljenje je, da če bi bilo tako preprosto, da bi samo spremljal položaj Lune, da bi vrreme že davno napovedovali točno.No, vsekakor pa je zanimivo, saj lahko pri tem ugotoviš kaj drugega.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Boris, kakšna pa je kaj napoved za naslednji četrtek in petek? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Najbolj padavinski dan tja do četrtka naj bi bila nedelja, ampak v četrtek naj ne bilo povsem suho, kakšna ploha, ampak bolj me skrbi najvišja dnevna le 14 st. C, jutranja pa 8. st C, spet bo ohladil ozračje SV, za v petek pa še ne vidim jasno, počakajmo vsaj do nedelje, vem, to je zelo pomemben dan za lunatke(lunin party!), držim palce , da bo super ali pa vsaj najbolje...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Joj, Boris pa četrtek je tudi pomemben,imamo revijo na prostem in potem zabavo, če bo dež,bo štala! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Ne bova nič prehitevala, saj vidiš kako vse skupaj prehiteva ali zamuja, ker napoved za včeraj je bila pet dni prej slaba, pa se je vse skupja zlilo že proti večeru.....mogoče bi gledala 100.uro po mlaju, ali pa že sinočnji začetek mlaja ob 22:28 h, naj bi nakazoval boljše vreme, kot je bilo sedaj(čim bližje se spremeni ura polnoči, tem lepše vreme nas čaka v tednu ali 14 dneh potem). Lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Iz tvojih ust v božja ušesa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 To pa velikokrat res drži... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Bors, naj ponovim:Letos je prestopno leto, je tko.Potem je znan rek˝med ljudmi, da tako leto prinese Vedno slabo vreme, je tko?dežnoke vedno met s sabo sicer na Borisa naslovljeno pa se ...evo dvignila sem prsta predno sem pričela tipkati....javljam me razsvetliš v čem je čar prestopnega leta,da je kakršno je Zakaj ravno prestopno Kaj se takrat dogaja A je to tudi leto kebrčkov Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Ojla Čveka! Lahko bi bilo ja takšno leto, ampak koliko sem srečal v zadnjih 3-4 dneh, ki so videli veliko kač, pardon ne mislim vas strašti, ampak izgleda, da je tudi teh plazilcev več, sicer pa bom treba pokukati v stoletno pratiko, kaj se obeta v takšnih letih....evo za leto Venere je značilno mnogo krastač, metuljev in kobilic, pa še poleti in jeseni se bodo razpasle miši po poljih in skednjih, pa tole mi ni všeč, dosti črvov v žitu :xx!: ....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 A je to tudi leto kebrčkov definitivno (tko so me klicali - ker se pišem kot tisti Dušan, ki NI moja žlahta) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 A je to tudi leto kebrčkov definitivno (tko so me klicali - ker se pišem kot tisti Dušan, ki NI moja žlahta) Hoj Mateja A misliš tistega Kebra, za katerega sem našel podatke na spletni strani Mladine:http://www.mladina.si/tednik/200123/clanek...eber-kdojekdaj/ Njegovi podatki so 8 6 7Človek, ki gre trdno po svoji poti - preveč vztrajno za naše (slovenske) razmere. Njegova življenjska pot gre proti 7 - kar pomeni, da bi rad imel lepo in lagodno življenje, da bi zadeve le organiziral, urejal - in je letos v hiši 8, kar pomeni preobrat v njegovem življenju. V družbeni sferi pa sedaj žanje, kar je (ni) naredil v preteklih nekaj letih! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Vojko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 A je to tudi leto kebrčkov definitivno (tko so me klicali - ker se pišem kot tisti Dušan, ki NI moja žlahta) bodi srečna da ni...če istega misliva Drugač pa...čimmanj keberčkov bo letalo po planetu SLO,bolje za nas Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 bodi srečna da ni...če istega misliva saj sem ... srečna kebrčki pa... če je treba, je pač treba (saj veš - služba je služba ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 bodi srečna da ni...če istega misliva saj sem ... srečna kebrčki pa... če je treba, je pač treba (saj veš - služba je služba ) to pa razumem in sem že tiho :o :o Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 bodi srečna da ni...če istega misliva saj sem ... srečna kebrčki pa... če je treba, je pač treba (saj veš - služba je služba ) to pa razumem in sem že tiho :o :o Majskih hroščev letos še nisem videl!!!! Bodo šele julijski! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Bors, naj ponovim: Letos je prestopno leto, je tko.Potem je znan rek˝med ljudmi, da tako leto prinese Vedno slabo vreme, je tko? dežnike vedno met s sabo me razsvetliš v čem je čar prestopnega leta,da je kakršno je ?Zakaj ravno prestopno? Kaj se takrat dogaja .. hja, naj bi veljalo le za prestopno, Posebno Leto žE NEKA VRAŽA IN TRADICIJA GLEDANAJA in zapisovanja vremena po stoletjih?! aha, dober komentar oz.razlaga.Sedaj vem Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Letos je leto 4 To je čas, ko je na severu bolj toplo kot običajno.Čas, ko je načelno sončeva aktivnost zabeležena na Zemlji manjšaod običajne. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 To pa velikokrat res drži... Buda, tule je bil moj odgovor na tvojo domnevo o prestopnem letu, žal je bila tvoja objava zbrisana :o|o: , če ne verjameš poglej Čvekin citat tebi .....tako je tale moj post, ki ga sedaj sam sebi citiram ostal brezvezen , O.K. ...po mojem tudi drži, da je ob prestopnih letih bolj deževno ali takšno vreme kot ga imamo letos in trenutno, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 To pa velikokrat res drži... Buda, tule je bil moj odgovor na tvojo domnevo o prestopnem letu, žal je bila tvoja objava zbrisana :o|o: , če ne verjameš poglej Čvekin citat tebi .....tako je tale moj post, ki ga sedaj sam sebi citiram ostal brezvezen , O.K. ...po mojem tudi drži, da je ob prestopnih letih bolj deževno ali takšno vreme kot ga imamo letos in trenutno, lp, B. Ljudje si lahko izmislimo kakršnekoli cikle! Opazujemo vreme tu in tam - lokalno in globalno.Kaj pomeni, da je vreme deževno - to, da je nad mojo vasjo več dežja? Želim reči, da je danes težko govoriti o takšnih stvareh, brez merjenj.in to ne merjenj samo lokalnih in povprečnih temperatur. Če želimo meriti cikle, je treba meriti sproti in to pokazati v neki količini napram ciklom za katere govorimo. Šele potem lahko dajemo zaključke, ki bi bili relevantni. Na žalost je vse ostalo le naše brbljanje (z mojim vred). Vojko P.S. seveda pa je brbljanje lahko dobro, če sproži resne raziskave in opazovanja.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Potem Vojc, čez 4 leta se spomni Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Danes tako fajn grmi, če pogledam efemeride, pa vidim luno in mars skupaj pa še vse skupaj iz raka v lev, spet je povsem samoumevno tole vremensko obnašanje danes zunaj ...lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.