borism 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Saj meni je že... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Povej na glas: Jutri jasno ne-bo lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Bo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ne-bo bo, če bo jasno, bomo pa še videli Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 mene tudi prelepi oblaki nikoli ne motijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 mene pa samo če zakrivajo sonce Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jutr bo tko malo jasno, pa malo oblacno; A sem prav razumela? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Samo malo jasno ti je... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Meni pa čist nč več... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Če prečitamo glasno, lahko prečitamo: Jutri jasno nebo. in pa tudi Jutri jasno ne bo. Za povedat je podoben tale stavek: Gost gost gre v gost gozd gost. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pozdravljen Vojko! Hm...jz bom šla v gozd v vsakem primeru Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Tale Vojko je pa danes za hece! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Saj ni samo danes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jurti pa vsekakor bo.......a ne Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Danes jasno nebo. Bravo Vojko! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Vreme bljak! :xx!: Upam na boljši jutri! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Kadar prve dni Kimavca pogosto grmi, k letu obilno bo tepkovca, pšenice in rži. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 September je jesenski maj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 evo mene Boris, danes sem v zapisih(astroloških) o vremenu našla tudi tole: Po izgledu Meseca se je prognoziralo tudi vreme ...morda se še .... Npr:če je Mesec bled napoveduje dež,čudovito žareč Mesec kaže na sončne dni in rdečkasto obarvan veter,neurja itd.skratka slabo znamenje je to.Sama sem opazila,da tisti kolobar(obroč) okoli Lunce ni nikoli dober cahen So pa ,njega dni,astrologi uporabljali posebno tehniko,po Mesecu,za razlago sanj in menda dajali zalo dobre nasvete. Se bom zagrebla za kakšno dobro knjigo(astrološko) o tem.Morda ti veš za kakšno? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Ojla Čveka! Lepo si tole napisala, delno poznam, ampak mora biti izpolnjeno nekaj pogojen, malo v šali, malo za res......mora biti sploh mesec, mora biti nekaj jasnine, pa še zbujen moraš biti Knjige nimam, sem pa nekje zasledil res, kako se razlagajo po mesecu sanje ampak to bo že morala skoraj v temo o sanjah ....lep dan, uživaj, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ojla Čveka! Lepo si tole napisala, delno poznam, ampak mora biti izpolnjeno nekaj pogojen, malo v šali, malo za res......mora biti sploh mesec, mora biti nekaj jasnine, pa še zbujen moraš biti Knjige nimam, sem pa nekje zasledil res, kako se razlagajo po mesecu sanje ampak to bo že morala skoraj v temo o sanjah ....lep dan, uživaj, B. Leta nazaj sem opazil, da ob polni luni več bedim.... nekaj let kasneje sem opazil, da sem ob polni luni bolj zaspan.... ... khhhmmmm.... itn... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 So pa ,njega dni,astrologi uporabljali posebno tehniko,po Mesecu,za razlago sanj in menda dajali zalo dobre nasvete.Ojla Čveka! Nekaj opazk za pričakovanje sanj po mesecu: Mlad mesec: 1. noč - prijetne sanje2. noč - neugodne sanje3. noč - nepomembne sanje4. noč - uresničitev ugodnih sanj5. noč - preroške sanje6. noč - teh sanj nikakor nikomur ne zaupaj Prvi krajec: 7. noč - uresničitev sanj8. noč - uresničitev sanj od prehodnjega dne9. noč - zelo hitro uresničljive sanje10. noč - dobre sanje ob presenečenju ali dobitku11. noč - ugodne sanje12. noč - resnične sanje13. noč - kmalu uresničitev teh sanj POLNA LUNA: 14. noč - ne verjemi tem sanjam15. noč - resnične in pomembne sanje16. noč - resnične sanje17. noč - uresničitev sanj čez tri dni18. noč - resnične sanje, ali neprijetne19. noč - kmalu uresničljive sanje20. noč - resnične sanje in uspeh Zadnji krajec: 21. noč - srečne sanje22. noč - neugodne sanje23. noč - sanje se ne uresničijo24. noč - srečne sanje25. noč - nejasne sanje26. noč - resnične sanje27. noč - nezaupljive sanje28. noč - ugodne sanje. Po lunarnem koledarju, če se sanja:- od 19h - polnoči (sanje se izpolnijo za devet - 9 ur, dni, tednov, mesecev ali let );- od polnoči - 3h zjutraj (sanje se izpolnijo za/čez tri, štiri ali pet dni;- od 3h do prebujenja (sanje se izpolnijo čez deset ur, dni, tednov, mesecev ali let). Toliko o tem, ker je pa tole tudi za temo o mojih sanjah bo še skororal tja, da si lahko kdo pomaga pri razlagah, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ojla Čveka! Lepo si tole napisala, delno poznam, ampak mora biti izpolnjeno nekaj pogojen, malo v šali, malo za res......mora biti sploh mesec, mora biti nekaj jasnine, pa še zbujen moraš biti Knjige nimam, sem pa nekje zasledil res, kako se razlagajo po mesecu sanje ampak to bo že morala skoraj v temo o sanjah ....lep dan, uživaj, B. Leta nazaj sem opazil, da ob polni luni več bedim.... nekaj let kasneje sem opazil, da sem ob polni luni bolj zaspan.... ... khhhmmmm.... itn... lp, Vojko Vojko a želiš reči,da igrajo leta svojo igro, povezano z Lunco ? Auc Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 So pa ,njega dni,astrologi uporabljali posebno tehniko,po Mesecu,za razlago sanj in menda dajali zalo dobre nasvete.Ojla Čveka! Nekaj opazk za pričakovanje sanj po mesecu: Mlad mesec: 1. noč - prijetne sanje2. noč - neugodne sanje3. noč - nepomembne sanje4. noč - uresničitev ugodnih sanj5. noč - preroške sanje6. noč - teh sanj nikakor nikomur ne zaupaj Prvi krajec: 7. noč - uresničitev sanj8. noč - uresničitev sanj od prehodnjega dne9. noč - zelo hitro uresničljive sanje10. noč - dobre sanje ob presenečenju ali dobitku11. noč - ugodne sanje12. noč - resnične sanje13. noč - kmalu uresničitev teh sanj POLNA LUNA: 14. noč - ne verjemi tem sanjam15. noč - resnične in pomembne sanje16. noč - resnične sanje17. noč - uresničitev sanj čez tri dni18. noč - resnične sanje, ali neprijetne19. noč - kmalu uresničljive sanje20. noč - resnične sanje in uspeh Zadnji krajec: 21. noč - srečne sanje22. noč - neugodne sanje23. noč - sanje se ne uresničijo24. noč - srečne sanje25. noč - nejasne sanje26. noč - resnične sanje27. noč - nezaupljive sanje28. noč - ugodne sanje. Po lunarnem koledarju, če se sanja:- od 19h - polnoči (sanje se izpolnijo za devet - 9 ur, dni, tednov, mesecev ali let );- od polnoči - 3h zjutraj (sanje se izpolnijo za/čez tri, štiri ali pet dni;- od 3h do prebujenja (sanje se izpolnijo čez deset ur, dni, tednov, mesecev ali let). Toliko o tem, ker je pa tole tudi za temo o mojih sanjah bo še skororal tja, da si lahko kdo pomaga pri razlagah, lep pozdrav, B. wauuu Boris kako lepe sanje sem imela to noč .Plesala sem in sploh ...moj plesalec mi je non stop usliševal želje.Prinašal mi je kar sem si zaželela.....Sanjala sem do prebujenja...se pravi izpolnitev čez 10 dni ......Sanje mi plesalca ziher ne bodo prinesle.Le kaj bi to pomenilo?Bom poročala Hvala ti za tole.Bom sledila oz.zasledovala....posebej tisti dan,noč,ko se sanjeuresničujejo. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.