Vojko 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, kakršne temperature se kažejo za naslednje 2-3 dni bi pa res raje bil gor na severu ali pa tudi v deževni Angliji. Lep pozdrav in uživaj-te poletje, Boris Boris Dobro se je spomniti: Kakršen julij 2005 - takšno leto 2006! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris Dobro se je spomniti: Kakršen julij 2005 - takšno leto 2006! Joj srčno upam, da to velja samo za vreme, ker če bi morala celo naslednje leto preživljat podobne dneve, kot sem jih julija, bi se mi zmešalo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tam do 25, to je zame, pozimi pa do ene -5 (se ena mimoza ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 kako smo si različni... zame se pri +25 lajf šele začne Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako smo si različni... zame se pri +25 lajf šele začne Aha, takrat se šele stališ! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2005 Zanimivo, da nekateri imajo tako visoko prag, jaz že prej pridem na delovno temperaturo , gremo iskat senco, uživajte na 33 C, saj jutri bo že 37 C.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, takrat se šele stališ! lp, Vojko tako nekako Borism, saj zato je pa prav, da imamo vse sorte vreme (samo za moj okus vročina prekratko traja) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tako nekako Borism, saj zato je pa prav, da imamo vse sorte vreme (samo za moj okus vročina prekratko traja) Hm, psst, pa saj ti privoščim, vse je OK dokler delujem iz sence , tebi pa lepo poletje in vse dobro.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, psst, pa saj ti privoščim, vse je OK dokler delujem iz sence , tebi pa lepo poletje in vse dobro.... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 meni pa tole vreme čist paše Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2005 Ve pa skup držite.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 ne pa ne mene jezero ohladi ,samo jaz se ohladiti nočem.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako smo si različni... zame se pri +25 lajf šele začne ...tudi meni, no ja, že kakšno stopinjo prej Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 o, še dve, ki imata radi toploto no ja, saj za kakšne fizične napore je malo manj tudi čisto primerno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2005 Najbolj me veseli, da bodo temperature okoli dvajset tamle v četrtek, bomo vsaj lahko dihali, čeprav letos še kar uspešno pariram tej vročini, Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 še ena, ki začne živeti pri teh temperaturah... no ja v službi in doma je pa itak savna...upam, da bo naslednji teden potem tud lep (tam po 6. avgustu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj ko je prišlo po daljšem sušnem obdobju do dežja,bi vprašal za mnenje vse,ki vas vsaj malo zanima vreme(meteorološko)....v vezi vremena in astrologije.Vplivi in povezave morajo biti! Lep dan z dežnikom! Borism Boris Se strinjam s teboj, vendar menim, da je vreme dobro gledati na širšem področju, saj je Slovenija le majhen delček vremena v Evropi, kaj šele na Zemlji. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2005 Se strinjam Vojko, mi lahko le malce lokalno pri nas, gledati je pa potrebno ves planet ali pa vsaj po celinah, lep Avgust tebi in tvojim, lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam Vojko, mi lahko le malce lokalno pri nas, gledati je pa potrebno ves planet ali pa vsaj po celinah, lep Avgust tebi in tvojim, lep pozdrav, Boris Boris Mojstri DZK v glavnem zagovarjajo pogled na entitete kot so dežela, država, celina, Svet. Menim, da je dobro odpreti oči in gledati na iste stvari iz različnih zornih kotov, kajti to je eden od načinov, da v svoj pogled ujamemo tudi kaj takšnega, kar nam sicer težko pade na pamet. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Luna v vodnem znamenju, takrat je pa res velikokrat dež, tako bo pa tudi tokrat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luna v vodnem znamenju, takrat je pa res velikokrat dež, tako bo pa tudi tokrat Ja Boris 1 v hiši temnozelenega drevesa - hladen veter7 - podpira vodo in je v hiši vode - nestalen dež 3 in 4 sta v kovinah oslabljena9 je v hiši 3 - sonce bo imelo kratkotrajne močne udare5 je v hiši gore - 8 - gora je močna - infrastruktura kaže svojo moč Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Hvala Vojko, lepo si pojasnil, potem je danes dan "2", lepo sredo, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko, lepo si pojasnil, potem je danes dan "2", lepo sredo, Boris Boris Ne vem kako računaš, vendar je po mojem izračunu dan 5. Gledal sem tudi druge metode izračuna, vendar po nobeni - od meni znanih - ne pride dan 2. Delam po formuli, s katero se strinjajo Master Joseph Yu, He Luo, Danny Van Den Berghe in večina sodobnikov. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Kakšno vreme se obeta v nadaljnem? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Vojko, saj si v svojem predzadnjem postu tudi tako opisal položaje, kot mora biti za dvojko, jaz pa od obrata v juniju tudi tako spremljam pa se poklapa... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.