aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 shpasn tale bobnar... 666 zlobkanih -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 hehebobnar pa mrazek sta bratca... 666 zlobkano nesramchkanih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Če na »Dan mrtvih« deži,vreme po snegu diši. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Vseh svetnikov mrzel dan,Božič bode v led okovan. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Deževni Vsi Sveti,pozimi hudi zameti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 CHE DEZH PADA NA DEVICO....JE NAGA V GRMOVJU 666 nesramnih zlobijeu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Vsi Sveti radi prinesejo kakšni dni vreme še bo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 she en chetrt pismen... 666 zlobnosti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 ..kaj si nor kake strela akut, ko je v formi...dbest. takega komedijanta ni. Aakhut = MS! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Ljudsko napovedovanje vremena po BAROMETRU: Če se živo srebro v barometru nekaj dni postopoma dviga,bo običajno lepo vreme;če pa nekaj dni zapored pada,bo dež brez vetra.Če je več dni spuščeno,bo dolgotrajno deževje ali močan veter;če pa se dviga in pada,bo vreme spremenljivo.Kadar močno piha,tedaj živo srebro pada,razen pri severnem vetru,pri katerem se-čeprav močno piha-živo srebro navadno dviga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 Kakšno vreme na LENARTA kane,tako rado do BOŽIČA ostane x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 Bobnar,žal ni danes,sicer bi tudi to lahko dodal.......jutri v četrtek 6.novembra 2003 je LENART x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Kakšno vreme na LENARTA kane,tako rado do BOŽIČA ostane x!x Vidiš BorisM...tu pa pišeš..., kakšno vreme danes, takšno do Božiča... Tam drugje pa da sam še 2 dni zdrži toto vreme...potem pa sneg. Eh...BorisM se obrača po vetru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Sanjalica, kdaj boš ti vsaj enkrat zadovoljna z mojim tekstom Takrat bom pa res vesel,samo prosim te bodi iskrena takrat x!x Do Božiča naj bi bilo po starih izročilih tako,kot pravi Lenart in današnji dan naj bi to pokazal.... Tisto,za dan ali dva pred poslabšanjem je pa trenutni pokazatelj x!x Res pa jeda se moraš obračati po vetru,ker drugače si moker ali še premražen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 BorisM; hmm a res delujem tako, kot da nisem NIKOLI zadovoljna s tvojim tekstom? Mogoče pač imaš rad v življenju "kimavce" ki vedno pritrjujejo... Sanjalica pa je tudi -ka in ima trdo in se ve tudi zabavati Sicer pa...pustimo času čas in vremenu, da opravi po svoje... nobena Sanjalica, noben BorisM, noben meteorolog ne more vplivat nato x!x Hvala Bogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Sanjalica,jaz sem v živjlenju toleranten in prilagodljiv,tako,da imam rad "kimavce",pa samo takrat ko je mesec "kimavec"! Res mi deluješ,kot,da nikoli nisi povsem zadovoljna! Ja čas je najboljši zdravnik,razsodnik...pa saj ti vendar želim vse dobro danes,kot tudi v življenju,verjemi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Zadovôljna ali zadovoljéna ti ne delujem nikoli Razlika je očitna x!x Katero sedaj Kako naglasiti Perfekcionisti smo pač taki...vedno stremimo k več. Kaj pa ima tolerantnost in prilagodljivost skupnega s kimavci? Kimavcev (tudi v mesecu kimavcu) pa ne maram... se mi zdijo da so neiskreni , sama pa iznad vsega cenim - iskrenost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Sanjalica saj tudi jaz zmeraj hočem več,višje,dlje,ampak si nekdo potem razlaga kot prezahtevnost,iskernost je pa lepa lastnost,ki jo tudi jaz spoštujem in cenim x!x Da ne bova šla ven iz teme,samo le en pameten nasvet,ko hladno se vsaj malo bolj obleči,da ne bo prehladov,ipd. Lep dan ti želim,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ..... Da ne bova šla ven iz teme,samo le en pameten nasvet,ko hladno se vsaj malo bolj obleči,da ne bo prehladov,ipd. ..... Boris Ni čudno, če se prehladi, če z njo po TEMI hodita in ti se že bojiš, da bi šla "ven iz teme"! Pa povej Sanjalici, da naj ne hodi preveč po TEMI, ker je na soncu topleje - pa se ne bo prehladila. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Vojko ; ne boš verjel, vendar sem prebrala sama. Tako da ni treba, da mi BorisM prenese tvoje besede In ubogala te bom, ker vem, da dobro misliš...iz TEME pod SONCE. Sicer pa prehladna obolenja se me kar izogibajo in mi tudi TEMA in HLAD ne škodita...(še bacili se me izogibajo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Sanjalica, ne vesta kajne da se človek lahko ogreje tudi v mislih, v sanjarjenju, potem pa, ačih (se opravičujem ), ni prehladov, pa tema ne škodi, pa hlad je izgovor, ej zdaj sem pa jaz iz teme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Otožna Kako lahko tak prepreprosto poveš to, kar jaz mislim in zakompliciram. Natanko tako... v Sanjalici pa Paloma že ne bo našel "sponzorko"...nč ne ačiham, zdravo živim...migam (tam kje je treba - ne v TEMI ampak na SONCU ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Za soncem Svetega Martina (11.11.), kaj kmalu pride sneg, zmrzlina. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Sveti Martin (11.11.) oblačen ali meglen, pride zima voljna kot jesen. Da ne bo pomote, ker Sv. Martin je v torek!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Bobnar, kaj te zanima res vreme, ali se ga bojiš Nič se bati, samo prilagoditi se je poterbno pa je OK x!x Sveti Martin (11.11.) naj bo suh, da pozimi raste kruh. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.