sanci_cat 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Skrivnostna Luna, ki s srebrnim slapom me oblivaš,da črne mi oči željno vpijajo tvoj hlad;Tebi tokrat molim pesem staro:Ljubi jo namesto mene,neskončno pot ji osvetljuj. S svojimi besedami priznaj,da rože ni enake njej nobene,a nad njo z veseljem mojim se raduj. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 26. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2003 Rad bi napisal ti pesem,a le tvoje ime doni mi v glavi.Pred svetom bi te rad častil,bil ljubeč in vesel.Sledi tvoje bi bi slavil,uspavanko za lahko noč zapel.Po želji bi ponesel te v nebo,po želji luno oblekel v zlato.Za budnico slavček bi zapel ti svoj napev,valovi bi se ustavili,da si vnjih gladini ogledaš svoj odsev. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 pesmi, besede, ki ne dajo miruganijo in prežemajo telopomešajo misli... neubesedljivo lepoharmonijanebeško nebo ja, veliko jih je, ki jih rada prebiramin me nosi in me polni njihova slastmogočna nežnost je meni oblast in vedno so bile in vedno bodorojene iz bolečine vročih solz, iz ljubeznivedno kadar je nečesa prevečin privrejo čez robbesede potepinke Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ja, veliko jih je, ki jih rada prebiramin me nosi in me polni njihova slastmogočna nežnost je meni oblast in vedno so bile in vedno bodorojene iz bolečine vročih solz, iz ljubeznivedno kadar je nečesa prevečin privrejo čez robbesede potepinke Kako lepo in resnično! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Kinky Afro you go spooky in a band Son, i'm 30I only went with your mother 'cause she's dirtyAnd i don't have a decent bone in meWhat you get is just what you see yeahI should so i take it free yeahAnd all the bad preserves be things that feed meI never help or give to the needyCome on and see me Yippee-ippee-ey-ey-ay-yey-yeyI had to crucify some brother todayAnd i don't dig what you gotta saySo come on and say itCome on and tell me twice I said dad you're a shabbyYou run around and groove like a baggyYou're only here just out of habitAll that's mine you might as well have itYou take 10p back and then stab itSpray it on and tag itSo sack on meI can't stand the needyGet around here if you're asking you're feeling Yippee-ippee-ey-ey-ay-yey-yeyI had to crucify somebody todayAnd i don't dig what you gotta saySo come on and say itCome on and tell me twice So sack all the needyI can't stand to leave itYou come around here and you put both your feet in Yippee-ippee-ey-ey-ay-yey-yeyI had to crucify somebody todayAnd i don't dig what you gotta saySo go on and say it Yippee-ippee-ey-ey-ay-yey-yeyI had to crucify some brother todayAnd i don't hear what you gotta saySo come on and say itCome on and tell me twice uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Ehehj, always look on the bright side of life tadam tada tada tadam.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 no pa kaj sem omenil "You can't always get what you want,but if you try sometimes,you get what you need." Mick Jagger Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 lajf in plastik ic fantastik.... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Tista: Praviš, da tvoj mož prehiter zaspi, pri taki punci se to men nkol ne zgodi...zato rešuje ga dober vrtnar... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Mene pa spravi v dobro voljo ta pesem: Kasarmu ees väraval,öisel kõnniteellatern tookord säras,ta särab nüüdki veel.Ja ootab, et me tema alltaas kohtuksime tänaval,|: kui kord, L-M. :| Latern oma kaitselõnned ühendas,kaunil tunnil vaikselme varjud ühendas.Mis sest, et rahvas möödus meist,me nägime vaid teineteist,|: mu neid, L-M. :| Juba lahku viiskisignaal meid õnneteelt,kolm päeva kartsa siiskiei julgustanud meelt.Ehk küll su juurde ihkasinja lahkumist ma vihkasin,|: mu arm, L-M. :| Latern sinu sammutunneb ikka veel,kuigi mina ammuviibin kaugel teel.Ja ootab et me tema alltaas kohtuksime tänaval,|: mu neid, L-M. :| Kui mul uni laugelöisel puhkusel,tõotan sulle kaugeltkaitsekraavist veel.Kui igav hakkab laternal,sind ootan jälle tema all,|: kui siis, L-M. :| Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 hehe...mene pa ta.... kaj mi poje pticica pticica sinickadobra volja je najboljato si pisi za uhomile jere kisle cmerez nami v stric ne pojdejo... stari dobri casi..ko smo bili se otroci.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Mene pa spravi v dobro voljo ta pesem: Kasarmu ees väraval,öisel kõnniteellatern tookord säras,ta särab nüüdki veel.Ja ootab, et me tema alltaas kohtuksime tänaval,|: kui kord, L-M. :| Latern oma kaitselõnned ühendas,kaunil tunnil vaikselme varjud ühendas.Mis sest, et rahvas möödus meist,me nägime vaid teineteist,|: mu neid, L-M. :| Juba lahku viiskisignaal meid õnneteelt,kolm päeva kartsa siiskiei julgustanud meelt.Ehk küll su juurde ihkasinja lahkumist ma vihkasin,|: mu arm, L-M. :| Latern sinu sammutunneb ikka veel,kuigi mina ammuviibin kaugel teel.Ja ootab et me tema alltaas kohtuksime tänaval,|: mu neid, L-M. :| Kui mul uni laugelöisel puhkusel,tõotan sulle kaugeltkaitsekraavist veel.Kui igav hakkab laternal,sind ootan jälle tema all,|: kui siis, L-M. :|mene tud... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Love me tender, love me sweet...._______________________C GWhen I get old and losing my hair many years from now, G7 CWill you still be senting me a Valentine birthday greetings bottle of wine? C7 FIf I'd been out 'till quarter to three would you lock the door? Fm C A7 D7 G7 C G CWill you still need me, will you still feed me, when I'm sixty-four? Am G Am(Mmm mmm mmm) Am E7You'll be older too. Am Dm(Aah) And if you say the word, F G C G G7I could stay with you. C GI could be handy mending a fuse when your lights have gone.G7 CYou can knit a sweater by the fireside, Sunday mornings go for a ride. C7 FDoing the garden, digging the weeds, who could ask for more? Fm C A7 D7 G7 C G CWill you still need me, will you still feed me, when I'm sixty-four? Am G AmEvery summer we can rent a cottage in the Isle of Wight if it's not to dear. Am E7We shall scrimp and save. Am Dm(Aah) Grandchildren on your knee, F G7 C G G7Vera, Chuck, and Dave. C GSend me a postcard, drop me a line, stating point of view. G7 CIndicate precisely what you mean to say, yours sincerely wasting away. C7 F7Give me your answer, fill in a form, mine forever more. Fm C A7 D7 G7 C G CWill you still need me, will you still feed me, when I'm sixty-four? outro:C F G C G C__________________________________________________________I'm singing in the rain, just singing in the rain.._____________________________________________________________zapoj z menoooj v ta srečni dan......danes mi je šestnajst le eet______________________________________________________________ Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Tko ja začnite objavlat z akordi da bom lahk zaigral hehe.. vojko to mi delaj... to grem kar zaigrat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Mene pa v dobro voljo spravijo resnični mojstri in upam, da bo v zelo pomembnem trenutku meni nadvse ljuba oseba doživela to. Seveda v originalni izvedbi. http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402cool_prv.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Mateja Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Hehe, Kljuka se tud tebi zdi da si par sto let premlad..... za originalne izvedbe takega formata ?, hehe, pa brez zamere, ker vsekakor najbrž si starejši od mene, ampak jaz pravim, dokler so stonesi še živi mam priliko jih videt, v živo, in to morem zdaj ulovit, da slišim enkrat It's only Rocknroll and i like it, hehe, k obstajajo sem pa ke take pesmi preproste in udarne.... da pošten človek ne more mimo..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 He-he....mene pa zadnje čase zopet spravljajo v dobro voljo zafrkantski, humorni in včasih malo pop funky - ali kako bi naj temu rekli - štikli Magnifica iz albumov Komplet in Sexy boy.......Vse skupaj nič posebnega, dobra produkcija, ritem, zafrkancija, še posebej pa mi je všeč za doborovoljnost ta : V imenu očeta, v imenu sina in svetega duha,življenje mi je poslano iz nebes naravnost od boga, zato imam roke, zato imam noge, dušo in telo,oči, da vidim in srce da ljubim in tebe, da mi je lepo. Gospod težko sem ponižen,vse mi gre dobro od rok, pogledam se rad v ogledalo,od sreče mi gre kar na jok, kdor ne pozna me in ljubi,možakar od -a sem jaz, zato gospod težko sem ponižen, ampak drugače vsaka čast. Prah sem bil in v prah se bom spremenilin potem bom od mrtvih vstal in se še enkrat rodil. Ampak dokler sem tu in še diham zrakin muzika igrabom plesal polko, valček, tango, rumbo, kalipso, čačača... Gospod težko sem ponižen...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 ma ka nas briga ma ka nas briga ma ka nas briga prow neč--- ta s popra je tud kar dobra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ne, ne, ne, ne ne hodi mi preblizu !Ne, ne, ne, ne ne hodi mi preblizu ! Ker te lahko pojem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 A ti bi tud papala. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 ona bi mamala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Khm, khm v kakšnem kontekstu misliš Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertiti 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Iz mojega sveta opazujem, Kako se življenje vrti, Zgradil sem iluzijo,Da nič me ne rani, nič ne boli… Mimo mene drseli so dnevi, Ko pred ljubeznijo sem bežal,Prisegal, da njenega strupa več nočem spoznati,A v resnici, le njo sem pogrešal, le njo vedno iskal. Ko že preveč utrujen od svojih laži,Za trenutek pozabil sem na vse,Ujel tvojih oči me je nasmeh,Ne morem se upreti, nočem več bežati V objemu tvojem želim se prebuditi,V poljubih tvojih, pozabiti na ves svet,Ker ti, v moje življenje barve si vrnila, Ker ti si pesem , ki v sanjah mojih vedno je bila, Zdrobi zidove, ki postavil sem si jh v bran, Ker brez tebe umiram, ne zdržim več sam,V srce mi zapiši tvoje ime Ostani, ti, ne zapusti me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.