Skoči na vsebino

Kaj si mislimo o

Tamburin

Recommended Posts

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Da sem d best. Ne bi nič menjala na sebi. Mogoče bi si dodala le kanček prijaznosti, da bi jo res imela malo več. Edino to. Tiste iz srca.

Ne da se mi včasih ljudje zdijo glupi, težaki, hinavci, vsiljivci.. pa če je še tako težek dan, in so še tko muham podobni.

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Da sem d best. Ne bi nič menjala na sebi. Mogoče bi si dodala le kanček prijaznosti, da bi jo res imela malo več. Edino to. Tiste iz srca.

Ne da se mi včasih ljudje zdijo glupi, težaki, hinavci, vsiljivci.. pa če je še tako težek dan, in so še tko muham podobni.

Hja...

ampak kaj ce so vcasih res...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mick tud verjetno kdaj.. sam seb človk ne gre na živce. Se mi pa zdi da je večkrat kontra, a veš ne bom hvalila nekaj kar mi ni všeč (hinavci), ne bom težila enem ko ma slab dan, pol pa še jst neki čist brezveze da morim /težaki), ne bom se silila nekam kamor ne bom povabljena, da bom kr vdirala enmu v stanovanje (vsiljivci)... ne bom pravila kok mi je blo fajn na Grašotu, pa da sem na mizi plesala z visokimi petami pa stala v paradajzovi solati zraven.. jojjoj.. (glupa, a ne?)

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Ja, ne vem kaj naj si sploh mislim o sebi ... kaj sem si pred enim letom mislil, kaj pa si misim zdaj ... razlika je očitna! Tokrat za spremembo ne navzven, ampak v meni samem! x:Dx

Ne res ne vem, kaj si mislim o sebi ... zdaj si ne mislim več, da sem itaq največji luzer. x:Ix Ampak to ni tema, kaj si ne mislim o sebi, tema je kaj si mislim o sebi. x:Dx

No, kaj si mislim o sebi ? Evo, to si mislim o sebi:

Podzavestno (muči me nekaj potlačenih strahov) se dostikrat ustrašim prihodnosti in ko nekaj načrtujem, se vnaprej obsodim na neuspeh, ker se itaq ne bom sposoben spopasti z težavami ... in .... arghrrr .... :o|o:

Pol pa si mislim: Matjaž, kako jebeno tele si, saj veš, da boš zgural .... x:Dx

Evo vam eno kost za glodat ... x:Dx

Heh, skoraj bi bil prvi ki bi kaj resnega povedal o sebi pa me raček prehiti :) bravo, pa takoj odpade pol mojega komentarja o sebi .... hehe, sicer pa vem da sem blizu tistega kar si želim biti.... (vedno je človek lahko še lepši, bolj prijazen in bolj uspešen (ne nujno v tem vrstnem redu)) predvsem bolj prijazen bi rad postal... heh, globoko v krvi mi še plava nekaj zlobe, včasih ja sem bil strastno zloben, ampak to se je spremenilo, s časom, do danes, ko sem recimo dokaj prijazen, to bi rad še izboljšal, s svojo pametjo sem čist zadovoln.. hehe, edina reč k jo mam včasih preveč, ampak to je tko kot denar (nikoli ni dovolj) ni mi všeč da moram poslušat težake in podobno.... ampak heh, life je life, zato bi rad postal tudi bolj sočuten da mi ne bodo več težki, in bom lahko tudi do njih prijazneši, rad bi se rešil mojega Sco v ascendentu, predvsem tiste zaprtosti, introvertiranosti, hja, včasih pomislim da sploh nisem normalen, in bi morda bilo za spremembo lepo če bi živel kakšen dan kot normalen človek, to morda pol, ko ne bom imel časa.... overall i am quite happy with myself, and if i could be what i'm not i'd rather be what i am.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

O sebi si mislim..svakojake stvari; odvisno od razpoloženja...

- včasih da lahko grem vštric s Meg Ryan ali Sharon Stones (včasih da je še teta Pehta boljša od mene)

- včasih da sem najboljša dušica (drugič pa...Ne daj Bože da me kdo dvakrat pogleda)

- včasih skuham tako kosilo da bi še pokojnega Tita upala povabit nanj (včasih pa moramo 3 ure zračiti, da se razdiši)

- včasih imam manijo oblačiti se v črno, potem kdaj drugič v belo...

Baba ko baba.... na stotine obrazov se skriva v meni.

Na Živce si pa grem definitivno, ker sem ziheraš.

Primer:

- Bila v Monaku, kazino...imela (takrat) 100 DEM da jih...spustim v zrak... pa jih nisem mogla dat ven...

- Ne kupim ničesar, za kar nimam dovolj denarja (beri: ne predstavljam si, da bi imela karkoli na kridit)

- Ne upam reskirati.

Če bi dobla 20 milijonov tolarjev - mene bi kap, ker bi ne vedla...kaj z njimi, kako jih obrniti, ne da bi me naredili pokvarjeno.

Čudna baba, sem danes že rekla... x;)x

hehehe sanjalica si dobr napisala x:Dx Zakaj pa ne upas tvegat? pol se pa vedn pojavljajo vprasanja kaj bi blo ce bi ce bi ce bi...

Najvecja ovira v zivljenju je pomankanje poguma, da bi po izgubi ali padcu sli naprej! (obstaja avtor sam se ga ne spomnm :sori: )

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

pogum? tveganje? mnda je pa res v sorodu :palec: (kt pradedek pa prapradedek!) x:Dx ni enga brez drugega x^x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...