Buddha 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2003 Joj, mushi in El Nino! Ne si želeti postati bolj prijazni!!!No, mogoče do sebe prijazni, ampak ne do drugih... Jaz imam pa problem, ker sem preveč prijazna (verjetno zaradi Lune v Tehtnici) in potem vsi mislijo, da lahko delajo z mano karkoli hočejo! Ko mi pa stopijo na rep, so presenečeni, ker zarjovem kot Lev... Evo, in takoj konflikt! Druga stvar, ki jo želim spremeniti, je moj perfekcionizem. Včasih bi morala biti tudi malo bolj frfrasta - bi boljše prišla skozi... Tvegam tudi jaz ne rada. Saj, kako pa naj perfekcionist tvega!? Vse mora biti pošlihtano in sigurno... Ampak dobro - zaradi tega se ne sekiram. Kdor ne reskira, ne profitira - ampak tudi izgubi ne nič. Sej se bom še česa spomnila, ampak zdaj mi ne pride... Sicer pa: ko razmišljam, kaj si mislim o sebi, avtomatično razmišljam tudi o tem, kaj si mislim o drugih - ker pač primerjam sebe z drugimi. In če si mislim kaj negativnega o sebi, si istočasno mislim pozitivno o drugih... in obratno. Zanimivo pa je to, da bi v kakšni stvari rada bila taka kot so drugi, drugi pa bi bili radi takšni kot sem jaz... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 31. avgust 2003 Prijavi Deli 31. avgust 2003 Na sebi bi spremenila to, da svet preveč resno jemljem. Pa spremenila bi tudi moje sprejemnaje prijateljev.Drugače sem pa sama s seboj še kar zadovoljna, kar si pa drugi mislijo me pa niti na zanima. Če bi bila tako grozna ne bi imela tako dobrih ljudi okoli sebe Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Kaj si mislim ? Sem zadovoljna in srečna, da sem kakršna sem. Hvaležna sem za vse tiste priložnosti, ki sem jih dobila v življenju, da sem lahko ob njih zrastla (ne samo v višino), da lahko razumem ostale ljudi, naučila sem se biti strpnejša, naučila sem se sprejeti ljudi take kakršni so, upoštevati njihove želje in mnenja,.... Veseli me, da sem optimistična, da nisem zamerljiva in da se dosti smejem, če imam te tri zadeve, lahko kje drugje tudi malo škripa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 ........................................... ........................................... karkoli že to je uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Mislim, torej sem. O sebi Ja, da sem najboljša, da se imam zelo rada .. ker , če ne bi imela sebe rada, ne bi imela drugih Torej.. zaključek je tak, da imam rada ljudi, družbo, pogovore.. resne, neresne, zvezne, brezvezne, nakladanje, .. Rada imam žurke.. ker sem s "podeželja" so naše žurke, v naših letih malo drugačne.. Rada imam, da me pustijo na miru , da me po nepotrebnem ne obremenjujejo s stvarmi, ki se me ne tičejo... Mislim, da sem zelo toleranten človek .. Mislim, da me imajo ljudje radi.. Ah, vem.. Znam biti zelo zoprna, če mi kdo stopi na žulj.. Mislim, da sem čist fejst ženska.. tako in drugače... Če ne bi tako mislila o sebi, bi se že zdavnaj lahko posula s pepelom.. Je pa res, da včasih prevlada ena , včasih pa druga stran.. + in - vrline.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Na sebi bi spremenila to, da svet preveč resno jemljem.temu se pa js tud pridruzujem... tolk mi vsi neki prbivajo, da prvec resn jemljem use skupi... ja sigurn, ce to vpliva na moje pocutje, na moje zelje, custva... da pol resn jemljem... aja, pa da prevec "odraslo"--->hehehe razmislam za "svoja leta" ... eh k pa kdo kej rabi... no nevem pa najprej mene poiskat... Spremenila bi tud svoj pogled na velikkkkk stvari! da bi se lahk z njimi sprjaznila... zakaj je tolk stavri lazje pisat razmislat??? kt delat, cutt??? Joj dans je dan k me vse moti na men!!! vcasih je pa dan k me nc... mnenje se spremnijajo bl kt 0,02 sekunde na uro... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 tamara.. jst si res želim.. da bi bla bolj nice.. ker.. mene lahko male stvari TOLK RAZPIZDIJO da skor eksplodiram... pol pa folk zija.. Kaj pa je narobe? Pa skapirajo le oni ki so taki kot jst... se pravi niso površni... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Ko pomislim na sebe, vidim same negativne stvari. Če bi mi rekle, naštej 10 pozitivnih in 10 negativnih, bi v 5min naštela 100 negativnih, za 10 pozitivnih, bi se pa matrala 4 dni. saj ni tako slabo, kot se sliši - še slabše in iz tega sledi, da imam zelo slabo samopodobo.primanjkuje mi energije in samozavesti. Znam biti egoistična in tud mal lena sem. ej, pol se pa že neha,... pa saj ni tako slabo, kot sem mislila. še je upanje za mene je pa tudi res, da se trudim svoje napake, ki jih poznam, odstraniti. po drugi strani, znam biti pa zelo optimistična, znam se veseliti kot otrok. Priznavam svoje napake in jih poizkušma odstraniti. mislim, da sem v roku 10-ih let, prišla daleč. Želim si le, da bi bila bolj odprta in imela več energije. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Joj, mushi in El Nino! Ne si želeti postati bolj prijazni!!!No, mogoče do sebe prijazni, ampak ne do drugih... Pa jaz moram biti prijazen, morem pohvaliti nekoga za dobro opravljeno delo, pa čeprav je samoumevno da bo to dobro opravil, moram potrepljat bratca po glavi ko ga vidim, moram stisnit roko ko vidim prijatelja, saj morda je vse to pa še kaj res samo luna v tehtnici, ampak če nisem to ostanem samo zagrenjen škorpijon, zloben da je kaj, tudi to sem bil, uspešno sem šel mimo tega, sedaj poskušam biti kaj drugega, če bo kdo zarad tega mislil da me izkorišča, heh, pa naj me, takoj ko mi ni prijetno zaprem pipco, kot ti praviš zarjoveš kot lev, no jaz to naredim veliko bolj taktno... hehe, butnem z rožički hehe, al pa pičim z repom, ne ne se hecam, preprosto rečem da to ne gre več, lej,... Hja res bi rad ratal prijazen in sočuten, prek vseh meja, če mi do konca tega življenja uspe narediti predvsem to, potem bom umru srečen, in nič na temu svetu ne spremeni tega mojega mnenja.... sicer pa You can't always get what you want, You can't always get what you want, You can't always get what you want, but if you try sometimes, you might find, you get what you need,.... ohyea i went down to the........ no to in še ves rockenroll morem preposlšat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 če mi do konca tega življenja uspe narediti predvsem to, potem bom umru srečen, in nič na temu svetu ne spremeni tega mojega mnenja....to mi je znano tut men Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Hja res bi rad ratal prijazen in sočuten, prek vseh meja, če mi do konca tega življenja uspe narediti predvsem to, potem bom umru srečen, in nič na temu svetu ne spremeni tega mojega mnenja.... Kdo pa postavlja meje???? Da gre lahk neki pol prek meja? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 meje postavljajo nadobudneži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 .. sam seb človk ne gre na živce.A pol sem jaz edinstven primerek na svetu ? Bom se dal patentirat .... eeee ... zaščitit ... HA! hi hi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 jest sem cool! poglej me; a mi lahko kej zamers? vids tist list uzuni?.no, na drevesu je veliko listov...vsak se obraca po svoje, migeta, se prilagaja vetru,vsak daje v vetru svoj zvok in celota tvori zvoke...na izgled so vsi podobni, pozorneje pa razlicni... eden je se v rasti in mlado zelen,drugi na visku razvoja in temno zelen,tretji ze rjavkast, rdec in rumen...cetrti na pol posusen,peti v priprava na to, da pomaga ostalim-ko pognoji tla na katera bo odpadel... nic vec, nic manj, kot kdo drugi nisem.vsak opravlja svoje poslanstvo.vsa poslanstva pa so enakko pomembna. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Kdo pa postavlja meje???? Da gre lahk neki pol prek meja? meje si jaz osebno postavljam sam, k si ne upam bit še bolj prijazen kot sem, meje ki mi jih postavljajo drugi so zanemarljive, imam vzgibe v sebi ki jih ne upoštevam pa bi jih lahko... to je največja meja, moj ego. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 .jaa, do sedaj še lahko....sam kolko časa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Kdo pa postavlja meje???? Da gre lahk neki pol prek meja? meje si jaz osebno postavljam sam, k si ne upam bit še bolj prijazen kot sem, meje ki mi jih postavljajo drugi so zanemarljive, imam vzgibe v sebi ki jih ne upoštevam pa bi jih lahko... to je največja meja, moj ego. pogum velja!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. september 2003 Avtor Prijavi Deli 14. september 2003 O sebi si mislim, da sem najboljša med najslabšimi in najslabša med najboljšimi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Tamara,imaš pa širok okus... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. september 2003 Avtor Prijavi Deli 14. september 2003 Tamara,imaš pa širok okus... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 A? Nismo takšni, kakršni mislimo da smo,ampak takšni, kakršne so nas ustvarile naše misli. (ameriški psiholog -behaviorist - žal se ne spomnim imena) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 to je res. se vedno bolj zavem neč se ne prepuščat drugim kwazi jodlarjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 Nismo takšni, kakršni mislimo da smo,ampak takšni, kakršne so nas ustvarile naše misli. (ameriški psiholog -behaviorist - žal se ne spomnim imena) lp, VojkoJa, se popolnoma strinjam. Verjamem v kreativno moč naših misli. Zato se vedno trudim mislit pozitivno..., ampak včasih tudi to ni enostavno. Mislim že lahko pozitivno, ampak da se začne ta misel realizirati, moram biti tako tudi prepričana - mora postati misel "samoumevna". Se pa z vajo (s "samoprepričevanjem") da res marsikaj doseči. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Mhm, misli privabijo dejanja, samo na lepo neprestano misliti in si ponavljati, pa je Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.