El Nino 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Do I love you because the sky is blue or do I love you, just because you'r you.If you promised me the moon and stars,would I love you for just who you are.Do I love you because you treat me well,would I love for all time to tell.If you gave me roses each and every day,would I love you so they never go away.Do I love you because you say you love me too,No, I love just because you'r you.~ Lisa~ Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Waw... deep Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2003 Avtor Prijavi Deli 21. september 2003 Wow, hehe se mi je takoj zdelo da nisem sposoben jaz tega napisat , hehe, ampak Lisa Simpson pa mogoče.... hehe, čeprav to najbrž ni ime avtorice/avtorja, ampak sumim na prvo......... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
estansi 11. oktober 2011 Prijavi Deli 11. oktober 2011 cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.