Skoči na vsebino

Ime za puncko

spelca

Recommended Posts

Zivjo, Spelca!

Ja - sem imela zraven v oklepaju (ce je ne bodo potem klicali Madza ali celo Maha) x:Dx - pa sem zbrisala...

Morda bi dala z ipsilonom, pa je potem Maya in izgovori se tako...

Pika pa te lahko (oz. vsakega) asociira na Piko Nogavicko - ampak to je pa cisto OK. x:)x :palec:

Kljuka! x!x x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Slovenska imena ne vem če so, neki predlogov:

Brina

Marina

Tevta

Ida

Bernarda (Berna)

Meni je pa všeč Rubina, je tako ime ženi od enega kitarista, pa ne vem al je to Steve Vai al Joe Satriani, al Malmsteen.. skratka a ni kjut Rubina (Ruby)? x:)x Uh.. ko bom jst tak daleč da bom imena zbirala bom tud rekla HELP!

Mushi

Ja, Brina je tud fajn - boljse kot Rubina... :) - za moj okus, seveda...

Rubin je precej mocen kamen, tako morda vibra pri imenu take osebe, ko je se dojencek, ni najbolj ugodna...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne oziraj se na to, Mushi... itak je bila samo asociacija...

Sploh pa ti, ki ne das ne vem koliko na 'te reci'... x:)x x;)x

Kaj bi se clovek obrenjeval z vsem mogocim...

Ce ti bo se vsec, bos pac dala..

Ampak ves, da sem skoraj prepricana, da ne bos dala imena Rubina svojemu otroku...

Ze tako ali tako je lahko fant - OK, Rubin - to je morda boljse... Timov frend ima podobno ime: Ruben - vendar ima mati Danko....

Ce pa bo puncka, bos pa nasla se vsaj 10 ful dobrih in ze med temi se bos tezko odlocila...

Ob tolikih imenih!!

Pa mora biti vsec se fantu oz. mozu oz. ocetu otroka...

Pa vse mame pa babice pa tete bodo prisle pa rekle - a res, a tkole bos dala ime? Bolje bi bilo: ... ...

... a ves...

Neža mi je tudi vsec, samo ima pa spet Ž.

Moja babica je bila Neža, moja mama pa nekoliko uzaljena, ker sem eni macki svoji dala tako ime. x:o)x x:)x

Picasso

Hja.. jst ne dam dost na to...

Za otroka bi se mi pa fajn zdel da bi mel "ful ugodno" ime, tko kao neka srečna zvezda, pa če verjamem al ne...

Ja, kar se imen tiče, verjetno je res tako. Pa kar se staršev tiče nima veze všeč al ne, partner, to je pa težje...

Ampak men je tolk mal imen všeč, da bi rekla ful pestra izbira, to mi je fajn, pa uno, nč kej velik, tisti ki so mi pa jih je pa že neki sorodnikov pobral, recimo ena sestrična ima Laro (Lariso) pa druga Davida. Pa ena Blaža. Ma meni je blo to vse všeč, sploh ta drug, katerga so mi pa ukradli! Idejo! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Aakhut - aakhutek! :ph34r:

Mushi

Kljuka :palec:

saj je težko kaj dodati tvojemu seznamu...z vseh področij...matica+šrauf...

lepa so imena, ki se končajo z -mila (Tihomila, Bogomila...)

všeč pa so mi tudi Katarina, Magdalena in Cita (pa bi jo verjetno klicali Kita...)

:vragec:

she zmer boljsh, kokr de se mami dere POKOOOOOWC,

pa se sami smrkolini obrachajo,

pol ena micena bjondika prdirka:

"Ja mami, si klicala?"

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Glede, da vem spela, kdo si in s cim se ukvarjas. Ti predlagam še čistokrvno gorenjsko ime, vezano s tvojo dejavnostjo. Recimo Kosusa.

Problem pa je tukaj, da nisi povedala kdo je oče. Sama si visoka blondinka (pa med nama povedano ženska z zelo visokim spolnim potencialom). Kaj pa oce? Malo to povej. Zelo dobro je, ker si prisluhnila materinskemu čutu in nagonu. In ne boj se! Če oče ni Slovenec, kar predvidevam, da so zelo majhne možnosti, nimaš ti nobene pravice iskati slovensko ime za tujko in s tem skruniti slovenski rod! Kaj šele, da boš govorila o slovenskem rodu! x;)x

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Clovek si ne bi mislil, koliko imen smo Slovenci uvozili...

Maya - greek - "mother"

Brina - latin - "Boundry line"

Marina - slavic - "From the Sea" (tako je ime eni moji ruski prijateljici)

Ida - german - "Hardworking"

Lara - greek - "Cheerful"

Neva - spanish - "snow"

Arbeit macht frei! (A. Hitler)

Edino delo, ki resnicno osvobaja je piljenje resetk...

Nekdo je omeni, da mora ime biti tudi mozu vsec. Moj moz (American) je zaenkrat samo postavil zahtevo, da bo znal ime izgovoriti, sicer pa mu je menda vseeno. Prav hecno, ker pri dolocenih stvareh je strahotno pikolovski - na primer pri hrani (zato pa on vedno kuha x:)x )

Pika je Pika Nogavicka - res. Kar je super. Piko sem imela vedno rada. V drugih jezikih ji je ime Pipi, kar je dovolj drugacno.

Ni bel, pegast je. Pa oranzne lase ima.

Ima skotske prednike - jaz pa gorenjske, tako da se cudovito ujemava :)

AAAAA, keltski geni! :palec: VSO SREČO! :palec:

p.s.(med nama povedano si v seksu boljša kot on) x;)x

Lep pozdrav!

Sicer pa prosim aakhuta, če lahko prevede to kitico Haydnove skladbe in vstavi namesto Deutche[r] z vsem smislom Slovensko!

x8Dx Mislim, da bo izpadlo zelo dobro! x^x

Deutsche Frauen, deutsche Treue,

Deutscher Wein und deutscher Sang

Sollen in der Welt behalten

Ihren alten schönen Klang,

Uns zu edler Tat begeistern

Unser ganzes Leben lang.

|: Deutsche Frauen, deutsche Treue,

Deutscher Wein und deutscher Sang.

Lep pozdrav!

Uf, težavna naloga. Dajati ime otroku.

Jaz sem starejši hčeri že v osnovni šoli določila ime x:Dx . Preprosto vedela sem..če bom kdaj imela hčero bo tej ime Mihaela. Sploh ni bilo dvoma..in je na svoje ime ful ponosna.

Problem pa je nastal v drugo. Jaz trdno odločena kaj odločena prepričana, da bo sin...že izbrali ime Timotej....pol pa poči....rodili ste hčerko.....pa brez imena! Kriza!

Na pomoč je priskočila cela žlahta...s predlogi in na koncu smo izbrali( srečni očka, starejša hči in moj blagoslov x;)x ) Valentina. Je tudi ful ponosna in zadovoljna s svojim imenom...Itak...dajanje imena..energija, ki te zaznamuje za celo življenje..v bistvu. Zato Spelca..pač prisluhni sama sebi.

Tako v noči sedi in si prisluhni. Kaksne misli ti rojijo po glavi? Katero ime ti najveckrat odzvanja v mislih? A vidis hcero s tem imenom? Tudi potem, ko bo odrasla? Velika?

Odgovornost ti recem x^x

Kljuka ne seri....tako po domace...in ne sodi...po svoji stari navadi.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mah...na kaj....madonca....sem jezna...na to. S kakšno pravico sprašuješ folk ali seksa s pripadniki druge rase? Pa kaj če bi! Mulatke so blazno lepe ženske.

Si postal srečen, ko ti je spelca napisala, da z americanom svetle polti in keltskih korenin?

In tako naprej in tako naprej....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...