nataly 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Mislim pa, da je do nadaljenega najboljše, če se vzdržim komentarjev. Mimogrede bi z lahkoto izrekla kaj, kar bi kasneje obžalovala....torej....tako, da veš Kljuka na kaj se je tam tisto nanašalo. Stvari imam rada pač dorečene.Torej....bom lepo tiho..in se na daleč izognila računalniku Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Vidite kako je pametna nataly! Samo še tiste nepotrebne :OO!: rdeče :OO!: misli :OO!: http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102luf_1_prv.gif bo odstranila iz glave pa bo postala čisto fajn punca! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102biglove_1_prv.gif Hm, danes sem sanjal o Marsi xfijux . Zdelo se ji je fajn, da je spoznala Kljuko pa je začela teste prepoznavanja osebnosti. Pa sem ji rekel, da je namazana z vsemi žaubami, vendar te stvari poznam! In odgovori mi: "Kaj tudi ti nisi priplaval po župi!!!!??" Pa bila je pegasta kot Pika Nogavička in jaz sem gledal njeno fotko in njo in se čudil od kje taka razlika. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Pricakujem puncko, pa iscem predloge za imena. Gleda na to,da zivim v Ameriki, mora ime biti tako, da ga bojo Americani znali izgovoriti. (Recimo, Mojca bojo rekli "modzka"...), se pravi, crke c in j niso dobre, pa seveda sumniki. Druga rec je pa, da bi rada, da bi bilo ime povsem slovenko. Tukaj ze skoraj vsi mislijo, da je Slovenija (bila) del Rusije... Vnaprej najlepsa hvala za vse predloge.Špelca! Jaz sem imel isti, ali večji problem. Mojca torej ne bo, lahko pa si izbereš iz tele strani kako ime, ki je prilagodljivo s Slovenskim. Mama Jaz sem hotel dati hčerki ime Sabrina. To velja isto za ameriško področje, v Sloveniji pa je teh imen vedno več, se mi zdi. Jebi ga. Bivša žena je nekaj težila, da noče imet hčerke Sabrine, tako da je sedaj Karen. Tudi to velja po ameriško se mi zdi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Imaš pa res dosti predlogov Špelca.Samo izvoli,izbiraj!Mislim pa,da ti je sedaj pri tvoji lepi odločitvi še dosti težje kot pred dnevi. Drugače pa je tvoja tema odtavala kar dosti iz smeri. Če bi bila Pika,to je ena slabših možnosti.Slovnično je že lepo ime,ampak se v ozadju dosti skriva! Odloči se po SVOJI volji!Nisi omenila koliko časa še imaš na razpolago? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 30. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2003 Casa imam se dobre 4 mesece. Tako da se ni panike.Ce bo slo vse po planu, bom ime rabila 19. januarja. borism, kaj je narobe z imenom Pika?Glede velike izbire... niti ni tako velika. Kot sem rekla, hocem ime ki bo povsem slovensko in takih je zgleda zelo malo. pokowc, imena Pipi vsekakor ne bom izgrala, brez skrbi. Ni samo po francosko, ampak tudi po amerisko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Men je pa kr moje ime, Avdotja, tko nenavadno in dobro. Tko rusko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 hehe...men bl turshko zveni....zhenska verzija odAVDO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 hehe...men bl turshko zveni....zhenska verzija odAVDO http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402cool_prv.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Ime... Sama sem hčerki dala ime - hmm; rekla bi, nevsakdanje za Slovenijo (je tudi edina s takim imenom) - verjetno ne toliko zaradi imena, kot zaradi negativnega pomena. Velikokrat po tistem sem se vprašala, kakšen nagib je bil v meni, da sem ji dala prav takšno ime...Ne vem; verjetno je...verjetno se bo kdaj pokazalo... Sama nosi s ponosom to ime in veliko ljudi še dandanes ne ve, pomena imena.... Pri sinu sem bila starejša, bolj modra (kao...bi se pričakovalo) in nosi slovensko ime. Če bi ... bi pa bil sedaj Jaša. Ampak kaj, prvo je treba zanosit, bit 9 mesecev noseč, potem rodit...pa potem vsaj 20 let vzgajat... Ne, ne gre... Jaša bo v drugem življenju ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Naj bo VITA- POMENI ŽIVLJENJE, lahko se izgovori in ima zelo lep pomen.Takšna punčka bo gotovo znala živeti svoje življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Avdotja je rusko ime. To bom pa ja vedla.Nehite pametovat, k neumno izpadete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 ...pa naj bo tko vita vitae emae. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2003 Prijavi Deli 31. avgust 2003 a to pomen, de so turki po slovanskem hodil.al pa je blo obratno isti shitt :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 31. avgust 2003 Prijavi Deli 31. avgust 2003 Avdotja je rusko ime. To bom pa ja vedla.Nehite pametovat, k neumno izpadete. http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402ask_prv.gif Kako pa to veš Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2003 Prijavi Deli 31. avgust 2003 Avdotja je rusko ime. To bom pa ja vedla.Nehite pametovat, k neumno izpadete.Kaj si si dala ime po AVDOTJI ROMANOVNI iz "Zločina in kazni"od F.M.Dostojevskega Ta je bila zelo lepa,visoka,samozavestna... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2003 Prijavi Deli 31. avgust 2003 Zadnje case je okoli mene, kar nekaj mamic tako, da smo kar malce razmisljali o imenih...vsa niso slovenskega izvora, ampak v razmislek, ti bodo mogoce dale kaksno idejo-Lea; -Iza; -Alena; -Ema; -Anja; -Brina; -Karmen; Karen; -Karin; -Katarina; -Kristina; -Dora; -Dorotea; -Elina; -Ela; -Ester; -Eva; -Evelina; -Hana; -Ina; -Ines; -Iris; -Izabela; -Martina; Mia; Laura; Pia....... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Kaj si si dala ime po AVDOTJI ROMANOVNI iz "Zločina in kazni"od F.M.Dostojevskega Ta je bila zelo lepa,visoka,samozavestna... Ne, Borism. To je kr moje ta pravo ime. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Avdotja je rusko ime. To bom pa ja vedla.Nehite pametovat, k neumno izpadete.Kako pa to veš Na podlagi tega, ker so mi starši namensko izbrali rusko ime.Pa tudi stvar splošne razgledanosti je to... I think... Tuje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ej špelca!Pa naj bo Špela /špila?, špela?/(jas sem tud Špela) mam eno kolegico iz angljije pa mi kr lepo reče špela. ni blema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ŠPELCA!!!! PA NE POZAB OBJAVT KAJ SI IZBRALA11111 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ja, prav zares! Sem se spomnila se na Lano - Lana... ta je tudi kul.A Zalo (Zala) sem ze omenila?Pa Ula mi je tudi vsec... ... samo jo lohk klicejo pol Jula ali kaj podobnega Nasvetek, Spelca: ne obremenjuj se s tem, kaj kdo predlaga in kaj odsvetuje....To je vasa druzinska stvar... in njena... Vsakdo ima kaksne slabe asociacije na katera imena...Pa celo frendi, ko imajo zelo podoben okus in recimo konec koncev smisel za humor, pa dajo otroku totalno odstekano ime, nepojmljivo recimo zate.... ki ti sploh ni vsec... Ali iscejo simboliko in dajo ime Ziva (Živa) - ki mi je vsec ime (ceprav me moti Ž) - mislijo morda, da bodo s tem nekaj pozitivnega dolocili... pa zal poznam ne prevec prijazni usodi vsaj dveh....Itd...Tako da jaz ti pa recimo odsvetujem Živa (itak pa vem, da ne bos dala tako ime)... Pa se bos koncno odlocila, pa te bo nekdo z zaskrbljenim obrazom opozoril na kaj v imenu in rekel, da je neugodno...Ne pusti se zmesti...Se vedno lahko svoje ime kasneje do fundamentov spreminja in mu dodaja, odvzema Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Špelca,kaj si že izbrala ime za punčko? Upam,da nam boš na kraju zaupala svojo odločitev! Lp,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 Nic se nisem izbrala. Zaenkrat samo zbiram imena. Za dokoncno izbiro je pa se dosti casa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.