nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 lepo punčko imaš imena, ki so všeč meni:uršajagoda Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 31. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2003 Hja, Ursa ima sumnik (ki ga v Ameriki ne poznajo), Jagoda bi pa izgovorili Dzagoda (ugh!!) Meni je naprimer zelo vsec ime Ziva (s stresico na z), ampak zas odpade zaradi sumnika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Jagoda je pogosto ime za tekmovalno kravo na kravjih dirkah...pogosto hodiš na kravje dirke ??? - mučenje žvali :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 nord.... bobnar pach iz takih krajeu doma 666 nesramkotou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 nord.... bobnar pach iz takih krajeu doma 666 nesramkotouto ni opravičilo :o|o: pri nas majo tut vsi sosedje krave, pa noben od njih ne prireja kravjih dirk Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 ej spelca... kaj pa che dash punchki ime POUKOWC 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Pricakujem puncko, pa iscem predloge za imena. Gleda na to,da zivim v Ameriki, mora ime biti tako, da ga bojo Americani znali izgovoriti. (Recimo, Mojca bojo rekli "modzka"...), se pravi, crke c in j niso dobre, pa seveda sumniki. Druga rec je pa, da bi rada, da bi bilo ime povsem slovenko. Tukaj ze skoraj vsi mislijo, da je Slovenija (bila) del Rusije... Vnaprej najlepsa hvala za vse predloge.VESNA aka nickname Veky. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 NATAŠA, nickname Natalie... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 MARIJA, DANIJELA, MILA, VERA, DANA, KATARINA, IVKA, METI, TEJA, TADEJA, MATEJA, VILDANA, NADA, NADJA, RADANA, KARMEN, MIŠA, EMA, MAJA...... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 kaj pa lara (s tem mislim punčko in ne krave) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Nord, si ti hecna x!x x!x Čuj, potrudi se, da ne bo takšnih ocen kot je sedaj tvoje število klikov; pa veš da smo Špelci že pred meseci svetovali, ampak nas več enostavno ne "šmirgla".Saj enkrat se bo pa morala odločiti za ime, jaz bi samo rad zvedel kakšno bo, glavno, da bo mamici in kasneje hčerki všeč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 borism....heheshmirglou se je edin pinokio...(k je handvakslou )JEBESH PICHKE....SHMIRGL JE ZAKON!!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 arelena...pomeni večno ljubezen ,ali arlena,,,meni so všeč neobičajna imena,vendar mislim da je najbolje da ime res sama izbereš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Slobodanka, Ilinka, Šeherezada, Ta je najboljša EsmeraldaMal heca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Esmeralda ja al pa včasih so bili baje sandokani popularni drugač pa je men všeč ime ajda ne vem če ga je že kdo predlagal Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Hana, Lana, Eva, Tina, Ula, Karin, Gabi..... jest mam rada kratke......... imena mislm Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Ajda ima j - (Americani bi rekli "adzda")Esmeralda je mednarodno ime. Polno lepih slovenskih imen ima j ali sumnike, ampak zal odpadejo, kej bi rada ime, ki bo zapisljivo in izgovorljivo za Americane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 In katero ime imaš v sebi, ti je najbližje??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Jaz tudi ravnokar razmisljam, da me pa zdaj pa ze prav zares zanima... tudi mene... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 spelca, sestavi seznam imen, ki so ti všeč, jih pokaži sosedom, znancem, pa naj jih izgovorijo ... potem pa se odločaj naprej Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 hihi lahko bi bla pa FANTKA....opozit od PUNCHEK 666 zlobijeu ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Hana, Lana, Eva, Tina, Ula, Karin, Gabi.....3,4,5,6 Tudi meni so všeč kratka imena in Karin mi je še prav posebej všeč, pa Tina, Nina, Eva, Ula... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Kratka imena ja hhmmm, če se lahk vmešam sicer imam le sina hčere ne sam malce vraževernosti in lune pa vse skupaj x!x Pravijo, da čim več samoglasnikov je v imenu otroka tem več sreče ima v življenju. Torej malce gledaj, da bo čim več samoglasnikov v imenu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 spelca, sestavi seznam imen, ki so ti všeč, jih pokaži sosedom, znancem, pa naj jih izgovorijo ... potem pa se odločaj naprej Tina, to je moj plan.Zato sem pa postavila vprasanje v tem forumu. Ampak kaj, ko mi ljudje predlagajo imena, za katera mi ni treba nobenega vprasati, ker vem, da Americani izgovorijo 'j' kot 'dz' (torej, Janja bi bila dzandza) in 'c' izgovorijo kot 's' ali pa 'k'. In tezim mami, naj mi poslje kaksno knjigo s slovenskimi imeni, pa pravi, da je ne najde. Trenutno, edino ime, ki sem ga nasla, da je povsem slovensko in da nima sumnikov, j-jev in c-jev, je Zala. Pa se je moj moz pritozil, da bi rad izbiral med vec kot enim imenom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 torej, Janja bi bila dzandzaŠpelca, še vseen bolš, kot da bi bila gandža a ne ? Kok pa mamo sploh še časa, kdaj imaš rok? Mogoče bi nam pa Tinka s kakšnim linkom priskočila na pomoč, ziher so kje na netu imena... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.