Skoči na vsebino

Ime za puncko

spelca

Recommended Posts

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hja, Ursa ima sumnik (ki ga v Ameriki ne poznajo), Jagoda bi pa izgovorili Dzagoda (ugh!!)

Meni je naprimer zelo vsec ime Ziva (s stresico na z), ampak zas odpade zaradi sumnika.

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

nord.... x:Dx  :palec:  x:o)x

bobnar pach iz takih krajeu doma xnckrivx  :eek:  x;)x

666 nesramkotou

to ni opravičilo :o|o: pri nas majo tut vsi sosedje krave, pa noben od njih ne prireja kravjih dirk :mad2: :OO: xzzzx :sleeping:

mejte se radi....

Pricakujem puncko, pa iscem predloge za imena.

Gleda na to,da zivim v Ameriki, mora ime biti tako, da ga bojo Americani znali izgovoriti. (Recimo, Mojca bojo rekli "modzka"...), se pravi, crke c in j niso dobre, pa seveda sumniki.

Druga rec je pa, da bi rada, da bi bilo ime povsem slovenko. Tukaj ze skoraj vsi mislijo, da je Slovenija (bila) del Rusije...

Vnaprej najlepsa hvala za vse predloge.

VESNA aka nickname Veky. :palec: x^x

Ja sam ka mali pao s lipe

• 2 weeks later...

Nord, si ti hecna x!x x!x

Čuj, potrudi se, da ne bo takšnih ocen kot je sedaj tvoje število klikov; pa veš da smo Špelci že pred meseci svetovali, ampak nas več enostavno ne "šmirgla".Saj enkrat se bo pa morala odločiti za ime, jaz bi samo rad zvedel kakšno bo, glavno, da bo mamici in kasneje hčerki všeč :palec:

Ajda ima j - (Americani bi rekli "adzda")

Esmeralda je mednarodno ime.

Polno lepih slovenskih imen ima j ali sumnike, ampak zal odpadejo, kej bi rada ime, ki bo zapisljivo in izgovorljivo za Americane.

Kratka imena ja hhmmm, če se lahk vmešam sicer imam le sina hčere ne sam malce vraževernosti in lune pa vse skupaj x!x

Pravijo, da čim več samoglasnikov je v imenu otroka tem več sreče ima v življenju. Torej malce gledaj, da bo čim več samoglasnikov v imenu :palec: x;)x

spelca, sestavi seznam imen, ki so ti všeč, jih pokaži sosedom, znancem, pa naj jih izgovorijo ... potem pa se odločaj naprej

x;)x  x:)x

Tina, to je moj plan.

Zato sem pa postavila vprasanje v tem forumu.

Ampak kaj, ko mi ljudje predlagajo imena, za katera mi ni treba nobenega vprasati, ker vem, da Americani izgovorijo 'j' kot 'dz' (torej, Janja bi bila dzandza) in 'c' izgovorijo kot 's' ali pa 'k'.

In tezim mami, naj mi poslje kaksno knjigo s slovenskimi imeni, pa pravi, da je ne najde.

Trenutno, edino ime, ki sem ga nasla, da je povsem slovensko in da nima sumnikov, j-jev in c-jev, je Zala. Pa se je moj moz pritozil, da bi rad izbiral med vec kot enim imenom...

torej, Janja bi bila dzandza

Špelca, še vseen bolš, kot da bi bila gandža a ne ? x;)x

Kok pa mamo sploh še časa, kdaj imaš rok?

Mogoče bi nam pa Tinka s kakšnim linkom priskočila na pomoč, ziher so kje na netu imena... x:)x xscratchx xwizardx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...