Skoči na vsebino

Ime za puncko

spelca

Recommended Posts

JanjaK pejt se solt x:Dx

Se pa v mnogih knjižnicah dobi:

Leksikon imen; izvor imen na Slovenskem ... Janez Keber

Na SAZU-ju pa imajo:

Osebna imena v Sloveniji kot dokazila slovenske identitete ... Janez Keber

:vio: xsrcx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kratka imena ja hhmmm, če se lahk vmešam sicer imam le sina hčere ne sam malce vraževernosti in lune pa vse skupaj x!x

Pravijo, da čim več samoglasnikov je v imenu otroka tem več sreče ima v življenju. Torej malce gledaj, da bo čim več samoglasnikov v imenu :palec:  x;)x

Anatolija:)

Andres

Ja, kdaj maš rok

19. januarja

Se pa v mnogih knjižnicah dobi:

Tina, predpostavljam, da so to knjiznice v Sloveniji... Tukaj v okolici Washingtona (ZDA) imajo knjiznice ful malo slovenskih knjig xrolleyesx. Ce bi se knjigo dalo kupit, jo lahko moja mama kupi in mi jo poslje po posti.

A se da to Kebrovo knjigo kje kupit?

Spelca, za kupit res ne vem, lahko pa si jo sposodi in nese skopirat, pa ti potem pošlje.

Ta Leksikon imen imajo knjižnice po Ljubljani in v mnogih krajih po celi Sloveniji, tako da je gotovo ni težko dobit.

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Zakaj pa ne Tina ali Nina?

Saj tudi Zala bi rekli l tako nekako grleno, a pa na ae...

Tina ali Nina pa sta tudi tam lepo izgovorjeni s kratkim i. Tina. Nina. Prav kul se slisi - v vseh jeizkih. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kratka imena ja hhmmm, če se lahk vmešam sicer imam le sina hčere ne sam malce vraževernosti in lune pa vse skupaj x!x

Pravijo, da čim več samoglasnikov je v imenu otroka tem več sreče ima v življenju. Torej malce gledaj, da bo čim več samoglasnikov v imenu :palec:  x;)x

Potem imam jaz ful sreče! In če prištejem še samoglasnike v priimku, potem pa sploh! :palec: x;)x

Aja, pa moja otroka tudi - če se šteje tudi priimek! x8Dx

(Pa vsak se drgač piše. x:o)x )

Hehe, NINA, valda, to ime ji dajte, če naj mi bo všeč, al pa Tina, če naj mam z njo probleme, lahko pa tud Vesna, magar, tako lepo ime je še Maja, Mojca, Mateja, Martina (Marsa, ko smo pri mju :) ampak to je bolj zanimivo kot lepo ime) Nataša, Angelca, Ana, Veronika, pa naj bo še, karkoli drugega... no ja osebno, mi je najbolj všeč, nina, čeprav ne morem rečt da so nine nevem kaj, kot ime je pa kul :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zivjo Kora! :)

Meni je tudi vsec ime Brina - saj ziher smo ga ze omenili.

El Nino - bogi otrok, ki bi mu starsi dali ime Marsa. xrolleyesx :eek: x:Dx x:o)x x:Dx

A ves da je dejansko enkrat obstajal par, ki je hotel dat ime tako? No, morebiti (po mojem ziher) bi si premislila, a dejansko sta razmisljala o tem... se jima je zdelo energicno, nekaj posebnega... sicer sta obcudovalca mojih slik, smo v tem smislu nekako povezani, ker se tudi on ukvarja nekoliko z umetnostjo...

Skratka - potem pa se jima je rodil sin... Ni Mars. xDDx

No, in tako se naprej ostajam edina Marsa - aja, seveda tu, na tem prostoru, neprijetno me je namrec presenetilo, ko sem dala nekoc v Ikslanikih Marsa in je bilo sedemnajst tisoc ali koliko Mars :eek: x!x x:o)x x:Dx

Nek tam... Izrael ali kaj... Neka zdravilisca, osebe pa neki profesorji etc. (moskega spola). x:Dx :xx!: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
Naj bo : ZALA.

Aquariusa za botra! xsuperx xmusicx xsurprisex

... *info - tale aquariusova objava je bila prva objava v tej temi - po Spelcinem, ki je odprla temo

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...