Tina 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 JanjaK pejt se solt Se pa v mnogih knjižnicah dobi: Leksikon imen; izvor imen na Slovenskem ... Janez KeberNa SAZU-ju pa imajo:Osebna imena v Sloveniji kot dokazila slovenske identitete ... Janez Keber Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Hana, evo a je že blo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ja, kdaj maš rok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kratka imena ja hhmmm, če se lahk vmešam sicer imam le sina hčere ne sam malce vraževernosti in lune pa vse skupaj x!x Pravijo, da čim več samoglasnikov je v imenu otroka tem več sreče ima v življenju. Torej malce gledaj, da bo čim več samoglasnikov v imenu Anatolija:) Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 mene tud zanima, kaj bo to zdej za eno ime imela tale naša deklica ... sicer me je pa Tina prehitela z Janezom Kebrom (BTW, moj atej tud Janez Keber )... v tisti knjigi niso samo našteta imena, ampak tudi od kod izvirajo in kaj pomenijo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 16. november 2003 Avtor Prijavi Deli 16. november 2003 Ja, kdaj maš rok19. januarja Se pa v mnogih knjižnicah dobi:Tina, predpostavljam, da so to knjiznice v Sloveniji... Tukaj v okolici Washingtona (ZDA) imajo knjiznice ful malo slovenskih knjig . Ce bi se knjigo dalo kupit, jo lahko moja mama kupi in mi jo poslje po posti. A se da to Kebrovo knjigo kje kupit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Spelca, za kupit res ne vem, lahko pa si jo sposodi in nese skopirat, pa ti potem pošlje.Ta Leksikon imen imajo knjižnice po Ljubljani in v mnogih krajih po celi Sloveniji, tako da je gotovo ni težko dobit. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 16. november 2003 Avtor Prijavi Deli 16. november 2003 Uh, skopirat celo knjigo?!? To bo pa trajalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Zakaj pa ne Tina ali Nina? Saj tudi Zala bi rekli l tako nekako grleno, a pa na ae...Tina ali Nina pa sta tudi tam lepo izgovorjeni s kratkim i. Tina. Nina. Prav kul se slisi - v vseh jeizkih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Ali pa Liza... ali pac Lisa.Ana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Kratka imena ja hhmmm, če se lahk vmešam sicer imam le sina hčere ne sam malce vraževernosti in lune pa vse skupaj x!x Pravijo, da čim več samoglasnikov je v imenu otroka tem več sreče ima v življenju. Torej malce gledaj, da bo čim več samoglasnikov v imenu Potem imam jaz ful sreče! In če prištejem še samoglasnike v priimku, potem pa sploh! Aja, pa moja otroka tudi - če se šteje tudi priimek! (Pa vsak se drgač piše. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Pri meni tudi (tole) - sploh ce vzamem ime in priimek - skupaj 6 samoglasnikov - po tri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Ja, pa kdaj maš rok???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Cmok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Saj ti je ze odgovorila, Kristalka (hmm, ali pa je Spelca odgovorila Nord) - 19. 1. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Saj ti je ze odgovorila, Kristalka (hmm, ali pa je Spelca odgovorila Nord) - 19. 1.Aja, Sori, nisem šla nazaj nč gledat! Ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Hehe, NINA, valda, to ime ji dajte, če naj mi bo všeč, al pa Tina, če naj mam z njo probleme, lahko pa tud Vesna, magar, tako lepo ime je še Maja, Mojca, Mateja, Martina (Marsa, ko smo pri mju ampak to je bolj zanimivo kot lepo ime) Nataša, Angelca, Ana, Veronika, pa naj bo še, karkoli drugega... no ja osebno, mi je najbolj všeč, nina, čeprav ne morem rečt da so nine nevem kaj, kot ime je pa kul Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kora 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 ne vem men je všeč ime BRINA.............al pa Tjaša ker sem pač jest v vsakem primeru se pametno odloči lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Zivjo Kora! Meni je tudi vsec ime Brina - saj ziher smo ga ze omenili. El Nino - bogi otrok, ki bi mu starsi dali ime Marsa. A ves da je dejansko enkrat obstajal par, ki je hotel dat ime tako? No, morebiti (po mojem ziher) bi si premislila, a dejansko sta razmisljala o tem... se jima je zdelo energicno, nekaj posebnega... sicer sta obcudovalca mojih slik, smo v tem smislu nekako povezani, ker se tudi on ukvarja nekoliko z umetnostjo...Skratka - potem pa se jima je rodil sin... Ni Mars. No, in tako se naprej ostajam edina Marsa - aja, seveda tu, na tem prostoru, neprijetno me je namrec presenetilo, ko sem dala nekoc v Ikslanikih Marsa in je bilo sedemnajst tisoc ali koliko Mars x!x Nek tam... Izrael ali kaj... Neka zdravilisca, osebe pa neki profesorji etc. (moskega spola). :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sogard 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 ful žaljivo Brina.Spelca Najbolš da ji daš ime MARSA in ce bi bile tezave z intelektualno lastnino (avtorske pravice), lohk se zmeraj obdrzis isto sam crke mal premesas in imas novo ime SARMA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 oh in sploh, potem pa bolje kr špinača, al pa Jota. al pa Bučka.kwa pravš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Naj bo : ZALA.Aquariusa za botra! ... *info - tale aquariusova objava je bila prva objava v tej temi - po Spelcinem, ki je odprla temo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Jaaaaa, aquariusa za botra Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.