Skoči na vsebino

Zlatarne po Sloveniji

mushi

Recommended Posts

Svoj žolč sem že v LN dnevniku izlila, pa me vseeno zanima ali je imel kdo podobno izkušnjo kot jaz.. mogoče pa je bil kdo zelo zadovoljen, s prijaznostjo osebja, izdelavo nakita.. itd...

Skratka jst bi svoje zadovoljstvo izrazila o Zlatarni Stožir v Novi vasi v Celju.

Pod kritiko pa odnos v prodajalni Zlatarne Celje v Prešernovi ul. v Celju.. njihova aroganca in sploh nikakršen odnos do stranke.. In ironija za slab izdelek dobiš še CERTIFIKAT KAKOVOSTI.

Kar se tiče prstanov.. ne jih kupovat v Zlatarni Celje / opomba: prodajalna v Prešernovi ul. v Celju, x!x al si pa cajt vzemte... to ni res, kakšen odnos do strank, kakšna šlampasta izdelava, bi lahko dajala reklamacijo na reklamacijo.. pa se mi je že vse uprlo..

Prvo mi je ženska narobe prst zmerila, mene je tako tiščalo, pa kao tiste probne rinke ko jih imajo da to je pol čist drgač.. pol pridem na probo, pa ga komi gor dobim in dol skor ne.. Pa me prepričuje naj pridem zjutraj ga probat, ja kako ga bom pa popoldne in zvečer nosila, a si ga bom po 15-uri dol dajala??? (pa če sem velik hodila, kao otekli prsti), sem rekla JST vsak dan hodim velik, in vsak dan ma popoldan. Kaj men koristi kok mi je zjutri prav?

Pol nrdijo 2 številki večjega. Pa je šlampasta izdelava, skratka natolčen rob in rečem: Gospa a vidte tule ko je natolčen rob (je iz rumenega zlata, pa ma nekje proti sredini belo črto - tam je natolčen), ona pa kje, jst pa nič ne vidim, pa smo videli ona šefica, pa B., mama njegova, jst... ona prodajalka se je pa tumasto delala... In pol so rekli da ga bojo spolirali še pa bo ok..

Pol sva si dala imena vgravirat, pa so me spet hotli preimenovat, tko ko se mi ponavad dogaja, ko ljudem moje ime ni jasno, pa bi vedno daljšega pisali, tko da bi vsakem mogla krstni list v glavo s kamnom zagnat, ko pol pa še pametujejo, a res.. tako... krščeni pa niste tako, a ne? JA PA SEM PORKA MADONA!

No in grem potem včeraj po prstane.. kupili so jim nama od B.-ja starši.. pa vidim še en grd ris na njem.. spolirano nč kej boljše.. al pa sploh ne..

Pol je pa še od B.-ja priča videl še eno napako, da so brilijanti (trije) različne velikosti, in to da je kamen ob strani malo večji kot tisti na sredini, kar je logika, da bi večji kamen bil na sredini, pa razmak med njimi ni enak...

Skratka bullshit..

Če bi jih midva kupila.. bi šla nazaj in babi hinavski zagnala prstan v fris... ko me je tak posmehljivo gledala, tko pa sem to požrla pa Zlatarna Celje nikol več.

To je to ker je kao ročna izdelava, in če je to vse kar so sposobni nrdit z ročno izdelavo, pol pa tud Too much...

By the way za ceno 60.000, zelo slabo. Me zanima če je taka cena za njih za škart robo, kakšna je pol izdelava prstana recimo za ceno 500.000.???? x!x

Ah.. pa še to.. noben poročni prstan, ki ima črto po notranji strani.. ni bil res lepo izdelan, tud tist mušter (tisti 4-je komadi, ki so jih imeli v prodajalni), tko da pol se res vprašaš, pol res ni mogoče da je brezhiben, če je izdelan ročno? Ampak tale moj je pa še slabše in ris na njem.. A je celo namerno narejen? Ker kao oni se pa ne motijo?

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

reklamirat, takoj..obstajajo odgovorni zato, se pravi potrošnik ima pravico, da zavrne vse kar ni po naročilu taktno narejeno in poškodovano pr izdelavi, popravljanju in reklamiranju...kje je garancija? obrni se na zvezo potrošnikov slo. ....

že našla 37. člen!

kupec ima pravico:

do popravila

zmanjšanja kupnine v sorazmerju z napako blaga

zamenjavo

vračilo kupnine

Za kar se pač odločiš.

Sestavit je treba reklamac. zapisnik

nato v preteku 8 dni rešitev

če ne tržna inšpekcija.

Ja gremo v to.

Mushi

Skoda, Mushi!

Kaj nisi ze takoj odnehala... kaj silit v zadevo, ce je itak CISTO VSAK pokazatelj slab...

Drugic pejt takoj v drugo zlatarno - saj pravis, da so se musterji bili zanic!

Kaj ste se pol sploh grebli za tocno te!!

Svetujem pa ti, da se s tem vseeno cimmanj obremenjujes... to so vse stopinje, ki jih delas, in ki si jih bos kasneje zapomnila...

Ne dovoli, da ti pomemben dogodek tvojega zivljenja pokvari zivcarjenje zaradi kaksne bedarije.

To je samo pac ena formalnost, vendar ima mocno simboliko....

Ce bosta z gnevom in slabo voljo si prstane gor dajala...!

Ali ce jih niti ne imela, pa v glavi grickala slaba volja, ces, shit, kaksni zlatarji etc. ...!

Ma, zoprna situacija.... Zelim ti pa, da bi se cimboljse vse izslo! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, ja sej vem.. Maš čisto prav. Ko sem potem že rekla.. bi se mogli kr obrnit pa it!

Malo sva se zarad staršev nazaj držala.. veš.. ko je mama njegova včasih tam delala in nama je hotla res res lepe prstane zrihtat. Ker včasih vsaj je bla Zlatarna Celje klasa. In pol sva se midva tud strinjala. Res pa nisva tako zelo podrobno gledala muštra kot pol, ko je blo z najinem vse narobe.

Hvala za "gor držanje!" x:)x

Pa bom valda tud to zrihtala, z interneta dol sem snela Zakon o varstvu potrošnikov Prodaja in opravljanje storitev in 37. člen z markerjem označila, pa gremo se pomenit v ponedeljek, tko da bo vse v soboto fajn, no pol pa kok se bomo zmenili, drugač pa kupnino nazaj in drgam! Bi bla še mogoč najboljša varianta.. Partnerju se bom prilagajala, napakam pa ne.. tko da če jih še enkrat izdelajo, morjo bit 100% OK, drugač pa dnar nazaj. Če tega menijo da niso sposobni pa raje denar nazaj takoj, pa gremo drugam.

Mushi

Ja, tako bo najboljse! :)

Vem, ja, oz. sem postekala, da je zaradi starsev... da ne kompliciras na tri konce.... pa tudi zoprno je nekaj reklamirat, v bistvu...

Poznam ljudi, ki VEDNO kaj reklamirajo, hocejo takoj govoriti s sefom ipd... Sama ne bi bila rada taka tecna stranka, po drugi strani pa sem alergicna, da me imajo za norca in tudi nocem popushiti takole...

Ma, saj zato pa pravim, da je zoprno...

A morda pa je bolje, da je to zoprno.. x:)x .. kot pa da bi bilo kaj drugega, veliko pomembnejsega... x:)x x;)x

Itak pa pravijo, da 'generalka' nekako mora izpast slabo... in da se prej mora vse zatikat... da je bolj sumljivo, ce PREJ vse gladko tece..

Enkrat bosta pa samo rekla - ti, a se spomnis unih zlatarjev, kaksna slamparija!!! In se bosta celo smejala, ces, kaj so hotli vama tutkoma uturit?! x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Marsa ja jst tud takole nekak pozitivno razmišljam, mislim, ujezilo me je v nulo da bi me nekdo za osla imel (tele prodajalke), samo kar se naju tiče, ne jemljem tega kao se je že slabo začelo, ha.. kako bo še grozno pol.. To se mi zdijo obrobne stvari, ne bi pa seveda imela nič proti temu, da bi šlo vse gladko ko po maslu..

Verjetno se boma res spomnila te zlatarne in prstanov kdaj s (po)smehom, trenutno se mi oči še na strop zalimajo, ko pomislim na to. :vragec:

Mushi

• 4 weeks later...
Sicer ne vem če je kaj dosti zlatarjev v slovenji...... pomoje v kakem primernem obalnem mestu jih je več... kot v celi sloveniji, ampak ja eno diamantni amuletek bi pa jaz rad, tko za nosit čez srce..... ej pa zakaj mamo ravno ovni diamant, lohk bi kaj bolj poceni..... če ga že kupiš pa ti ga hoče kdo ukrast...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Reklamacija rešena...

Smola ja...

Skratka po tistih peripetijah.. sem tist četrtek pred poroko poklicala poslovodjo trgovine in povedala da jih pridemo reklamirat v ponedeljek po poroki, kar sem tudi storila. Rekla sem da želim obstoječe nazaj.. in take kot morajo bit.. pa so resno pol vzeli (mislim pa da sva dobila nove)... in čez 8 dni sva dobila take kot se šika...

Pa sam šef jih je pogledal je rekla prodajalka.. Sej to bi mogel tak že takoj naredit, če ma take šlampaste zaposlene.

Oh, ja Contesa, sej zdej so bli tud full prijazni tle, ko vidijo da resno misliš... Mislim da bi blo zdej gut vse tle kupovat za naju od zdaj naprej in bi res že v prvo blo narejeno v redu.

Ker sva kupca ki zahtevava kvaliteto enako ceni. Ne vem pa kako oni kupce cenijo..... to je sramota zanje, da obstaja možnost prodaje poškodovanih izdelkov.. in jim moraš s tržno grozit.

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...