Skoči na vsebino

Idoli

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dobra tema!

Nikoli nisem imela idolov, vedno sem hotela biti Nekdo - Jaz... :palec:

... vsec pa mi je bilo veliko likov: Pika Nogavicka, Huckleberry Finn... sami 'taki'... x:)x x;)x

Vsec mi je tudi Mary Poppins, samo nima zveze z mano - jaz nisem niti najmanj skrivnostna niti si ne zelim biti. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Mushi - x:Dx - moj sin je bil kar 'uzaljen', ko sem rekla, kok je Xena debela, pa je rekel, kaksna si pa ti, pa sem rekla, sej ma tako roko (tolk debelo) kot jaz nogo! Bacacica kugle... Valjda si ne zelis biti taka kot Xena!! :eek: x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, ROKO tako ko Xena, pa zak zak... glave stran... drugač pa taka ko jst.. razen desne roke, al pa leve, ah najboljš obe take imet.. pa dve sablji! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ne, zdej premišljujem kaj bi bla, če bi bla nek hero, idol, pa verjetno bom kakega deca našla, ne vem če obstaja kakšna ženska, da bi si jst želela ona bit. So premalo cenjene. Mogoč pa pogruntam kej. x:px

Mushi

i... nihce noce biti npr. Kljukec s strehe - 'ceden in postaven moz v najlepsih letih', ki mu je nad dobro, pa se po zraku lahkio leti...

Tole s filmskimi liki... Kaj pa ce bi meni bil ful vsec Robin Hood, Kevin Costner pa mi je zoprn in me tako avtomaticno ne pritegne film in mi je potem tudi lik recimo zoprn... hja..

In obratno - ful mi je vsec ta in ta po videzu in zdaj bi jaz kao hotla bit taka...

Menim, da je prevec tega - da se folk ne upa bit on sam - da se tako presneto radi z nekom poidentificiramo... Da raje delamo na tem in dajemo vse od sebe, da bi bili kot nekdo drug.

Pravzaprav butasto.

Premalo je individualizma, se mi zdi, sploh zdaj...

Vsi so isti - imas pac par teh tipov...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...