pokowc 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Bi bili radi Robin Hood? Kter junak iz filma bi bili radi, s katero osebo se enačiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Dobra tema! Nikoli nisem imela idolov, vedno sem hotela biti Nekdo - Jaz... ... vsec pa mi je bilo veliko likov: Pika Nogavicka, Huckleberry Finn... sami 'taki'... Vsec mi je tudi Mary Poppins, samo nima zveze z mano - jaz nisem niti najmanj skrivnostna niti si ne zelim biti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Xena, pol pa zak, zak... glave stran.-.. Sej ne.. hm... moram še premislit.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Mushi - - moj sin je bil kar 'uzaljen', ko sem rekla, kok je Xena debela, pa je rekel, kaksna si pa ti, pa sem rekla, sej ma tako roko (tolk debelo) kot jaz nogo! Bacacica kugle... Valjda si ne zelis biti taka kot Xena!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Marsa, ROKO tako ko Xena, pa zak zak... glave stran... drugač pa taka ko jst.. razen desne roke, al pa leve, ah najboljš obe take imet.. pa dve sablji! Ne, zdej premišljujem kaj bi bla, če bi bla nek hero, idol, pa verjetno bom kakega deca našla, ne vem če obstaja kakšna ženska, da bi si jst želela ona bit. So premalo cenjene. Mogoč pa pogruntam kej. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 mushja kategorija xene Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Čuj ti rdeča mušnca! TI maš tud dobro orožje.. po sliki sodeč! :OO!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 I still love you.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Idol?Hmmm,....Billy Idol,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 rachkon tudi nima vech idolov ... včasih sem pa mel ... MTv generation debo :o|o: ... če pa že, pa itaq vse pove moj avartar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 i... nihce noce biti npr. Kljukec s strehe - 'ceden in postaven moz v najlepsih letih', ki mu je nad dobro, pa se po zraku lahkio leti... Tole s filmskimi liki... Kaj pa ce bi meni bil ful vsec Robin Hood, Kevin Costner pa mi je zoprn in me tako avtomaticno ne pritegne film in mi je potem tudi lik recimo zoprn... hja..In obratno - ful mi je vsec ta in ta po videzu in zdaj bi jaz kao hotla bit taka... Menim, da je prevec tega - da se folk ne upa bit on sam - da se tako presneto radi z nekom poidentificiramo... Da raje delamo na tem in dajemo vse od sebe, da bi bili kot nekdo drug.Pravzaprav butasto.Premalo je individualizma, se mi zdi, sploh zdaj...Vsi so isti - imas pac par teh tipov... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Marsa.. jst kr odločla zdej da jst najrajš jst.. v nobeni koži raje bla...Sam roke še mal potreniram... pa bo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 jst bi biu pa lestenc u filmu vojna zakonceu rose Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Jst bi bla pa Arabelin prstan, sem si jo danes zjutri dala posnet! Kevin Costner sucks! Bljak, blak....... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 hehebosh zhe vidla chez 30 let,ko bosh hotla mal sucks sucks......pa nben nau hotu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Čez trideset let bo še praktično šlo, čez šestdeset let bi šlo teoretično, čez devetdeset pa še hipotetično zelo težko. Pa pr teb? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 pr men gre skos a pridesh probat? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 čak... pridem čez devetdeset.. Sam pogledat... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Ej jest bi bla pa raj Lara Croft, k je lepša k Xena , pa tut več dnarja ma. Pa še morskega psa si upa na gobec. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 mushi... sej bi se lohk še za enga hipotetičnga zmenla z aakhutom... čez devetdeset let... je pa mogoče le fajn občutek, ko veš, da te čez devetdeset let čaka še en (hipotetičen) seks ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 ...hmmm,pa hipotetičen orgazem,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Mateja.. jst rečem pogledat, pol pa če bo še kej uporabnega pa navali narod! Zvito, ne? Drgač se Aakhut zaklene pred mano, veš kaka zombija bova - oba! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 aakhut navajen zombijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 A 118- letnih tud? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 a je kaka razlika med 44 pa 118? :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.