Skoči na vsebino

Fotke

Marsa

Recommended Posts

Pliz - bodite ekonomicni pri uporabi fotk - da mi ne bo treba teziti kar naprej oz. vsakemu posamezno...

Sem videla, da je nekje Poki omenil, ces, ocitno se Marsa strinja, ce nic ne rece...

Finta je pa v tem, da se mi ne da skoz tezit, pa si mislim, OK, naj bo - ce pa bo frka, pa bomo ze povedal...

No, in zdaj povem.

To stane.

In ce bi vsakdo pri vsakem postu postnil se fotko, bi kmalu porabili ves prostor, ki je na voljo.

To nobenega ne briga..

Ko pa se da jurja, pa moram racune polagat, kwa da vse placujem in da ziher bogve kaj se grem zdaj s tem.

No, in to placujem.

Hvala za razumevanje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jo0j... prevec osebno se vse jemlje...

Mateja - tako malo sem brala - jaz berem nekako krozno, diagonalno in tako..... x:Dx

Ni sans, da vse preberem v tren oka... kakih 15 strani je neprebranih OBJAV!!!! ;;)))

Gledam subjecte, kwa kej pa tko...

Pa opazim ful enih fotk... pa vem, da sama skrtarim z njimi ko sus... :)

Da ne bo kdo - sama pa daje... pa se te vecino pol zbrisem, nekako...

Pol pa vmes zasledim pri mojem kroznem branju kaksno 'marso'... pa ful fotk... pa kreganja malo in soli in popra tudi opazim... x;)x

Pol pa zmiksam v glavi malo in tko... pa pride ven kak tak post.

Pol pa VSAK misli, da tocno nanj leti ali da leti na tocno nekaj dolocenega...

V bistvu pa je treba samo malo reda spet naredit... x;)x x;)x x8Dx x^x

Skratka - sploh ni kaksne prepovedi ali kaj... samo... kot pravim - pliz,, ekonomicno...

Kar pomeni tudi velikost fotk in vse...

Ma, saj... kdo bi vam (nam?) zameril kaj... pac, fotke...

Saj je kul, a ne, saj jih imamo vsi radi....

x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mater si ti kul, Mateja... pa to vedno znova ugotovim...

Kdo bi tebe ne imel rad? x:)x x;)x x:Xx :palec:

Picasso

• 2 months later...

Nocem tezit... ampak pliz. :8): x:Xx :vio:

Vse vec in vec in vec placa LN jemlje forum - najvec, dalec najvec na vsem LN.

Nic hudega, OK, se vedno ni nobenih prepovedi, a v vednost; (tudi) zato ni mozno postanje fotk v vsakem forumu.

Dobila sem kar nekaj vprasanj v zvezi s tem v kratkem na urednistvo oz. na OS...

Kot pravim - NI prepoved in nocem, da bi se KATERIKOLI posameznik pocutil, kot da to leti tocno nanj; ne leti.

Samo, kot pravim, v vednost.

Da ne bomo skoz naprej metali, kako in kaj in cash in vse - bodimo pac potem vsi skupaj raje ze kar preventivno ekonomicni.

Ponavljam - fotke se lahko objavljajo (kjer se lahko, v nekaterih forumih se ne da, ce pa tudi sicer noce objaviti, pa je fotka prevelika ali kaj drugega)...

Samo bodite res, pliz, cimbolj uvidevni.

Vsaj s sajzi.

Koliko bi jih ze jaz sama postnila!! :vio:

Hvala za razumevanje. xsrcx :vio: xsrcx

Picasso

Tina - ne, to nic ne jemlje, v tem primeru - saj ravno za to gre - ti lahko dodajas kolikor hoces fotk - na ta nacin, kot pravis - ful folka ima svoje strani etc. pa samo v bistvu das link.

Itak bi morali imeti fotke na kupu, sploh tele lepe, umetniske, kot nekaksno foto galerijo morda - samo je zdaj se prezgodaj, pa ni v tem point tega prostora.

Fotk lepih lahko gledas kolikor hoces kjer zelis..

Brez veze je ves plac v bistvu porabiti s tem.

Tu gre predvsem za vsebino.

KO pa bo LN dobil kaksno denarno pomoc (sva ze zaprosila, oz. udelezila sva se nekaterih razpisov in ponudila ful dober program, pa seveda nisva dobila, veva pa, kdo je dobil, in ce bi se nama dalo zganjati halo xrolleyesx :o|o: :o|o: :o|o: xrolleyesx - mislim, ker res!! x!x )...

Skratka - to je vse se v planu.

Jaz pa sem zadnjic brisala, cistila, urejala forum oz. teme na F, da bomo pridobili nekaj prostora na serverju, pa gledava tele loge, pa naju zadane kap, koliko jemlje forum. :sori:

Picasso

Aakhut - thanx. :vio: x:)x

Sta ze dva, ki rabita MAC-a (Mitja malo okoli oci mece tudi).. :)

Saj pa vidim, da ste ful kul - nekateri res dbest tole upostevate in vidim, da dajete fotke, fotkice. x:)x x8Dx :palec:

Saj bo. Saj enkrat bomo veliki, pa bomo lahko tudi velike fotke postali. x^x :palec:

Zaenkrat pa - zmerno.

Saj ce kdo shizi na fotke, potem sem to itak jaz. :8):

Torej - hvala, ker vidim, da ste nekateri to zaceli ful upostevati. xsrcx

Picasso

Marsa pozdrav!

Zdaj ne vem sicer, kako te kateri spoštuje ali jemlje resno, ampak zakaj se teh nepisanih pravil le nekateri držijo......glede VELIKOSTI, količine..... fotk

in mislim, da je v nekaterih temah, kar precej neokusnih slik, ki jemljejo tako lepo ime tega "LNF".......upam, da bodo te prevelike fotke in če jih je preveč jih je pač preveč in čez čas se naveličaš in brez smisla, da bremenijo prostor forumu in tudi izgled.

Poglej, jaz jih dosti pošiljam gor, ampak jih po recimo tednu dni zmečem stran, da dobijo prostor druge......tako bom šel tudi sedaj narediti.....tebe Marsa pa še enkrat prosim, da tiste, pri katerih imaš ti kaj vpliva in si sami ne zrajtajo, naj že to vendar naredijo, kaj bi bilo, če bi bili vsi do onemoglosti trmasti.......če ne bo nobene spremembe glede teh fotk, te prosim, da zapreš tole temo v kateri nočeš težiti.....no dobro jaz sem se spomnil, rad bi še da še drugi to naredijo.......pa en lep večer tebi Marsa in vsem lunatkom :palec:

:vragec:

reshitev preobremenjenosti serverja:

VSAKEGA KI POSTNE DVA ALI TRI BREZVEZNE POSTE ZAPOREDOMA, GA AVTOMATICHNO CONEKTASH NA CHAT (ki ga ni vech :xx!: )....pa nej tam naklada....

666 piropraktikou se bo kr direkt x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Boris - zaenkrat se se ne grem z vplivom..

Zdaj samo sugeriram, predlagam, prosim...

Ko pa bom morala uporabiti vpliv...

To sem ga pa samo enkrat. Da so me fotke pa tako zmotile, da sem enostavno skenslala vse.

Ne morem v vsaki temi se tega dotikat pa tezit folku, pa dam sem in racunam, da bo vseeno kdo pogledal in to uposteval.

In kolikor sem videla, se se kar uposteva.

Ne morem pa brati cisto vseh postov v vseh temah, pa ne opazim niti vsega.

Sicer pa tudi fotke, ki so recimo ful velike, ce so npr. v manjsi resoluciji, ne zavzamejo toliko prostora - tako da ta 'prostor' - to je lahko relativno...

Picasso

... Zdaj ne vem sicer, kako te kateri spoštuje ali jemlje resno, ...

Boris - jaz tudi ne (ne morem vedeti) - ampak sodim, da spostuje se me morda nekako se kar, jemlje resno pa... hm, kaj pa vem... vcasih tudi, no... ravno prav, najbrz...

Jemlje se me tako, kot se dajem v jemanje. :)

Kaj pa ti?

Kako me ti jemljes oz. koliko resno?

Picasso

smrc........................

a jst pa FUMUS VAGINALIS?

men pa nch odgovort?

nch pohvalt kaka genjalna ideja...

smrc.........................buahaha

666 objokanih in potlachenih....in izbrisanih

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:o)x x:Dx

Aakhut sorchy... vis, ko ne racunam na to, da pri tebi kaj deluje astrologija, pa zanemarim tvoj (rahlocutni) neptun... :vragec: x:px x:Dx

Pliz - najponizneje prosim sprejmi moje opravicilo.

Najlepse se Ti zahvaljujem za Tvoj predlog, ki ga bomo morda upostevali. x;)x

Cakaj malo. Kako ga ni vec? :xx!:

Picasso

smrc....neustavljive krokodilje solze tochim....smrc....

tjah....jst ga ne najdem ...ne?

666 solzic sam za blagopokojnim chattom....pa x:Xx za marsiko.... x;)x

pichkarija

se opravichujem....sm ga najdu...hehe...chatt mislim.... x;)x

aja pa robec tut...prrrrr....bljak kakshen dolg smrkelj x:Dx

666 piropraktikou....papa

Marsa, poglej mene so pred meseci opozorili, daj zmanjšaj tele svoje fotke, pa čez čas zbriši......res sem v začetku malo čudnom gledal, kaj je sedaj zdaj narobe, ampak sem kmalu videl, da je res brez veze tole skladišče gor, pa še na tvojih bremenih in sem takoj sprejel to kritiko, pa še strani če so raztegnjene niso lične......ampak nekateri pa še kar delajo po starem in se ne dajo premakniti za milimeter, pa še tiste neokusne fotke iz teme "slika dneva", no, če so ti fotke o ženskah predvsem všeč na tem zame kulturnem forumu, potem mi pa oprosti.......pa vidim, da nimam kaj več početi na luninem forumu.

Tole se prosim izjasni, ne me napačno razumeti ne prepiram se ali preprečujem v ničemer, ampak ne delaj potuhe nekaterim, ker mislim, da sama sebi škoduješ s tem početjem.

Marsa, še vedno mi je zelo všeč v vaši družbi, moti me le, ker nekateri kar naprej in naprej nesramno podžigajo in ah, škoda besed, zgleda, da mora tako biti, zgleda, da jaz spet kompliciram, ampak jaz se ne bom nikoli spustil na tako nizek nivo, ampak bom raje zapustil tale forum, ki trdim, da je še vedno čudovit.

Oprosti, če sem, kaj takšnega napisal, kar ti ni všeč, če ti kaj ni všeč pri meni ali da se kaj popravi ali prilagodi mi lahko VEDNO in KADARKOLI omeniš ali napišeš, pa se bova zmenila oz. dogovorila.............lep večer in hvala za razumevanje, Borism :palec:

dej ti mal bl konkretno, kaj te mot....

fotke al teksti

kere konkretne fotke, pa keri konkretni teksti...

to de moji je itaq jasn....

666 piropraktikou...ppprrrrllll..... x:Dx

Boris... Pustiva tole debato - ja, se mi zdi, da morda malo kompliciras vseeno.

Glej - jaz nisem policaj, niti nisem uciteljica.

Tu nastopajo/te/mo odrasli ljudje.

In kot smo ze mnogokrat rekli, vsak se podpisuje pod svoje poste, vsak kaze svoj obraz.

Na TO jaz ne morem imeti vpliva.

Tole ni internetni casopis, ki ga jaz urejam, pac pa forum, namenjen javnemu objavljanju vseh sodelujocih.

Ce je kaj motece, zaljivo, skodljivo... - se javi na urednistvo in potem pogledamo in po potrebi ukrepamo.

Sama praviloma fotk ne brisem - preprosto jih ni mozno postati povsod - bolje kot pa pustiti, pa potem brisati.

To, da jih ti kasneje zbrises, je vse pohvale vredno, da bi pa po defoltu pricakovala, da bodo objavljalci svoje fotke brisali (ce se jim se svojih postov ne da popraviiti), pa je utopicno.

Ce pa to kdo le pocne, pa thanx - hvala mu!

Zakaj bi imel obraz, kakrsnega kaze nekdo, kaj zveze s tvojim sodelovanjem na forumu, mi ni jasno.

Menim, da si preosebno tole zastavil.

Pa se nekaj - ob vsem, kar sem takorekoc prisiljena gledati (po tv in s cimer me zasipajo v nabiralnik in na plakatih in povsod), menim, da so podobe, ki jih vidis tu, zelo kul - v veliki vecini, seveda.

Hecno mi je pa tudi to, da prides nekam v eno precej izoblikovano skupino (kateri se pac po lastni zelji lahko prilagodis ali ne) - in potem pricakujes, da se bodo vsi spreminjali.

To ne gre tako.

Mi sami ravnajmo, kot nam veleva nasa vest. Pa bo dbest! :palec:

Ostali pa bodo ravnali prav tako in to nima zveze z nami.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...