free 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 dej ti mal bl konkretno, kaj te mot....fotke al tekstikere konkretne fotke, pa keri konkretni teksti...to de moji je itaq jasn....666 piropraktikou...ppprrrrllll..... ja, text zavzame manj, odvisno je tudi kaksen text, ce je dolg, e je barvast, etc...kakor tudi, ce so velike ali male fotke (optimizirane ali ne). je pa se nekaj: kadar dajete reply - citiraj; ni potrebno da pustite ves text od tistega kateremu odgovarjate, temvec le delcek, saj bo oni ze vedel o cem se govori!!se bolj pa, ce odgovarjate direktno pod njim, potem je nesmiselno brati in gledatioz. imeti postavljen isti text enega pod drugim!!! hkrati lahko pobrisete tudi razmake med textom tistega, ki mu odgovarjate!spet nekaj prostora! morda izgleda malo cudno, toda ce se dnevno postnepar sto postov in tako vsak dan, 1, 2, 3, 4 tedne... mesece, leto... dve...je to ogromna kolicina postov.primer: 300 postov dnevno = 1 teden = 21.000 postov; 1 mesec = 84.000 postov;1 leto = 1 miljon 8.000 postov!!! vsak post ima RECIMO v povprecju 20 kb = 1 leto = 20 milijonov 160.000 KB!!!TOREJ: 20.160.000 KB BREZ fotk!!to pa ni poceni!!! Ideja da VSI uporabniki placujemo sodelovanje na LNF je morda v tem trenutkulahko utemeljena. Torej, ce bi vsak prispeval nekaj ... sit mesecno zauporabo foruma, bi se morda zavedali. da zadeva NI samoumevna!!In Hvala za vase donacije!!!----------- ce pa po pravic povem, mi zadnje case ni vec 0 kaj dost jasn nasploh!! :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Marsa, hvala za tvoj odgovor......naj bo, kot želiš, čeprav sem včeraj tudi jaz želel tako kot si želila......pustiva debato, glede strinjanja ali nestrinjanja pa ne bom ničesar več komentiral zaradi spoštovanja do tebe......želim ti lep dan in uživaj življenje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2003 Avtor Prijavi Deli 21. november 2003 Free - hvala za razumevanje in posredovanje. (* si se pa tamle nekaj zmotil - namesto 21.000 je 2.100, tako so cifre nekoliko manjse, a point je priblizno tak, ja). Boris - kul. Sicer pa menim, da ce se kdo z mano ne strinja, da to ne pomeni, da me zdaj ravno ne spostuje.V zadevah, ki jih pricakujem, pa v bistvu ni govora o strinjanju oz. nestrinjanju.Ce ni mozno, pac ni mozno. Tamle si napisal - naj bo, kot zelis, ceprav... kot da gre za nekaksno mojo nesmiselno kaprico, v kateri mi bos pac ti dobrohotno ustregel... Je pa seveda se nekaj, ne nazadnje - Free ima prav - to je treba placat, placujem pa to jaz. Tako da - ja, res - naj prosim bo, kot zelim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Dobo da sem zajadrala tu not, ker se mi še sanjalo ni, da fotke predstavljajo problem (relativno).... Ker jaz bi jih kar frcala gor, kot ste opazili, sedaj ko sem SAMA pogruntala kako se to dela... Oblubim, da bo moje veselje do limanja fotk bolj ekonomično.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Ooooooooooooo , čist po nesreč semle gor uletela in vidim, kaj sem ušpičla, full fotk.... Sam nekaj mi pa ni jasno, a če jo preneseš s strani s funkcijo IMG z linkom zasedajo prostor in povzročajo stroške, ali ne ? Meni načeloma so všeč, ne pa tok, da bi hotela komurkoli stroške in težave povzročat. Sem jih pa v tem obdobju res precej manj postnila kot prej, po nesreči, tako da sem za sproti že pometla pred svojim pragom, za nazaj pa povej, Marsa, če tak način, kot sem jih pošiljala gor povzroča stroške. Če ja, potem bom to v najkrajšem cajtu zrihtala. Skjuzmi - Tko priznaje, pola se mu dodaje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2003 Avtor Prijavi Deli 23. december 2003 Janja - saj sem rekla, ni prepovedano, sama imam zelo rada fotke.Vendar imejmo to na umu, da ne bi ravno v vsakem postu bila fotka, v nekaterih temah sem opazila fotkarske dialoge, takorekoc...Lepo je res za videt, samo jemlje pa placa precej vec...Tu pravzaprav racunam na filing posameznika - jasno, da das kaksno fotko, da podelis kaj... Varianta je, da jo cimbolj pomanjsas, da ne zavzema toliko prostora. Saj tudi oz. predvsem zato ni moznosti postanja fotk v prav vsakem forumu, ker ni sans, da bi dosegel, da bi se to upostevalo in sva ponekod pac preprosto skenslala to moznost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Evo Marska, obljuba dela dolg, danes sem malo ledeno pravljico pospravila, v naslednjih dneh pa še po drugih temah. Bolj ko razmišljam bolj se mi zdi butasto, da nisem na kej takega že sama od sebe pomislila. Bom kam drugam ob priliki kakšno simpatično slikco pritisnila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2003 Avtor Prijavi Deli 24. december 2003 Janja - hvala za razumevanje, a v bistvu ni potrebe, da bi zdaj za nazaj nekaj se ukvarjala. Pusti pri miru ali pobrisi res tiste, ki ti je zanje vseeno, ce so gor ali najbolj ogromne... Od zdaj naprej pa ves in bos pac to imela v glavi. Saj sva rekla - bomo ze nekaj zrihtali, da se bo tudi to dalo...Ce imas pa lepe (svoje, avtorske) fotke, pa nama jih poslji na urendistvo, pa jih dava k razglednicam - tako kot Borisove, veliko bolje, da so lepe fotke na broju takole, med razglednicami (ali morda kasneje eventuelno v kaki 'foto galeriji LN ali kaj takega), kot pa tam na 5. strani ene teme, ki pravzaprav res prejkone samo jemlje plac, ker itak ni vec aktualno... Tudi Free-ja upostevajte - ko citirate, ni treba pustiti vsega citata, ali ga celo ni treba izbrati kot nacin komentarja, ce je nas odgovor takoj za tistim, na katerega komentiiramo - ker v tem primeru je itak jasno, na kaj se nanasa. Ali preprosto napisimo v odgovoru ime tega forumovca, kateremu odgovarjamo, in ne postnit recimo celega citata s kaksno mojo solato nakladasko in potem dat spodaj smajlija ali palec. Ali pa citirajte samo del komentarja (saj se pa itak najbrz redko strinjamo s prav vsako besedico v postu)... Dejansko pa prav zares ne bi hotela, da se zdaj fotke sploh ne bi objavljale - vcasih pa bi jih zelo hotela, pa jih ni...A da je kar ena tema, pa v njej 100 fork, pa je malo off... Pravis, zakaj se nisi sama spomnila - ne vem, zakaj bi se, saj to nima zveze s tabo...Zato ne kenjava s tem ze v vclanitvi ali na kakem takem mestu...Tule imamo pac temo, ki jaz malo takole naprosam, hkrati pa je cisto kul, da se to vidi, ker v glavnem, tako kot ti, na to ne pomislimo. Hvala za razumevanje, Janja - to pa itak nikoli ni bilo dvoma pri tebi. *Zanimivost - v tem mesecu (ki ga se ni konec!), je bilo servisiranih z LN 24 GIGA bajtov podatkov x!x Od tega samo forum vec kot petino celotnega LN.Niso pa samo podatki - Forum recimo ekstremno obremenjuje procesor serverja (in s tem seveda tudi zmanjsa tako hitrost delovanja Foruma kot tudi celotnega LN z vsemi podportali). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Volk-odlak posluš tole, k boš reku zdej, kak si drznem ,ha? Kak si drzneš Ne kontam Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 evo mene se tukaj...bom malo zatezila spet....se opravicujem, ampak jaz bi rada vedela, kako iz Mac-a lahko nalagas fotke gor, in kako jih jemljes potem tudi dol (ko ti eventuelno rata jih dat gor se nekaj trudim, pa ne gre... ne vem, z ikonco nisem mela problemov, s tem pa zelo. tudi crk ne morem spreminjat....sicer to ni tako bistveno, ampak: da se ve. ce je kje to ze obrazlozeno, se opravicujem, ampak nisem nasla.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2003 Avtor Prijavi Deli 31. december 2003 Tinka, tudi ce imamo kje, je ze kul, saj tu je tema o tem. Tole pa... hm, ne vem, bo Mitja, ko pride, odgovoril (aja, ne more - instalira si nov racunalnik) - on ima Mac-a...Hehe... itak pa bi ti on odgovoril, ker jaz pravzaprav pojma nimam...Tole, kar pac 'znam', je "silom prilike" - se je bilo pac treba naucit in sem se...Ce se pa le da, pa je pri teh zadevah : "Bo Mitja..."... Ga pobaram, ce ne bo inst. rac., pa jaz odgovorim ali bos objavila fotke cez kaksen dan... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Hvala marsa....saj se ne mudi....samo me jezi, ker ne vem, kaj narobe delam.... zdaj ze tko tezim s temi fotkami, da bo lunin narod mislil, da je nevemkaj....ampak me samo zanima... super, da ima se nekdo mac-a no, lepo se imejte...bom malo slikala cez novo leto, da bom imela kaj pokazat... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Volk-odlak posluš tole, k boš reku zdej, kak si drznem ,ha? Kak si drzneš Ne kontam tih bot, sam si mi to izjavu, Dlakec in točno to se gre v tej temu, g.Smotko a grema na citat? No pa citiraj smotkoa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 NČ SMOTKA, NE IZOGIBAJ SE, NE DELAJ SE MI ZDeLE NEUMNEGA,TI RIT VOLCJA sam sem ti ze davno o tem predlagau, de fukni˝ven svoje fotke ja ,točno v tisti temi, pa si mi reku, kak si jest os. to drznem to reči teb. jest si nič ne drznem jest kr povem, potem ti svobodno naredi kar te je volja. Zato se ne izogibaj,odgovornosti tvojega besednega spočetja. Ostalo so zgori povedal. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 "....ne izogibaj,odgovornosti tvojega besednega spočetja......"... kakshno odgovornost potem nosijo shele tisti s telesnim spochetjem nekaterih 666 alergichnih na vemokoga Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.