Skoči na vsebino

Zgubljen predmet

pokowc

Recommended Posts

• 1 month later...

Meni se to tudi veckrat dogaja, samo potem kar pustim in si nic ne prizadevam, da bi to nasla.

Je ze prav tako - na sreco pa med vsem tem nikoli ni bilo kljucev ali cesa podobnega.

Me pa res kar razjezi, ko prav ni, no... :eek: x?x

Poki, upam, da vse najdes! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Trudi...veliko sreče pri iskanju x;)x x:Xx ................mogoče boš čisto slučajno kje naletel na njega....jaz sem izgubila(pozabla x:o)x ) eno lepo, usnjeno zapestnico na ograji......hm..čez kako leto je bla še vedno tem....sem jo našla...samo malo izprana je.....še vedno pa je lepa....zdaj je še bolj bikerska.....wruum x:Dx x:Ix x^x

Tisto z izgubljenimi ali založenimi ključi je res štala. Sicer sem za iskanje izgubljenih predmetov z nihalom precej dober. Ko sem enkrat izgubil prstan, sem se iskanja lotil doma z nihalom in mesto, kjer je bil, sem tako točno lociral, da sem šel le tja in ga pobral. Povsem drugače pa je, ko se mi mudi in ne najdem ključev ali denarnice. Ko si mal nervozen (ker se ti pač mudi) NI ŠANS da nihalo kaj pametnega pokaže.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Izgubil sem dva zemljevida Kranja.  Oba sta zelo pomembna, saj sem na njiju izračunaval boljše lokacije.  Iščem že mesec dni, a ju ne najdem.  Kaj čem narest????????

Andres

Če si Kranjčan, lahko verjetno za pomoč prosiš kakšnega radiestezista. V Kranju imajo društvo in so precej številni. Enkrat sem imel tam predavanje, je pršl ene 40 komadov.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Izgubil sem dva zemljevida Kranja.  Oba sta zelo pomembna, saj sem na njiju izračunaval boljše lokacije.  Iščem že mesec dni, a ju ne najdem.  Kaj čem narest????????

Andres

Kupi novega!

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Andres

Počakaj do pojutrišnjem!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vojko!

Nisem vedel, da 9ZK tudi zemljevide išče. :) Bom počakal dva dni.

Nosorog.

Radiestezist bi bil ok, ampak nobenega ne poznam. Čuden Kranjčan:).

Lia.

Logičen odgovor, ampak takih se ne dobi. Sem vložil od 200 ur dela v njiju. Predvsem v prvega. Gorenc pa vseeno nisem. BK Gorenc je samo eden.

Andres

Vojko!

Nisem vedel, da 9ZK  tudi zemljevide išče. :)  Bom počakal dva dni.

Nosorog.

Radiestezist bi bil ok, ampak nobenega ne poznam.  Čuden Kranjčan:).

Lia.

Logičen odgovor, ampak takih se ne dobi.  Sem vložil od 200 ur dela v njiju. Predvsem v prvega. Gorenc pa vseeno nisem.  BK Gorenc je samo eden. 

Andres

Točno Andres

Z DZK lahko tudi najdemo stvari. Načelno vem kako, a se mi zdi, da v tem primeru to ni pomembno, kajti danes si v hiši 4 in v takšnem času se prav lahko zgodi, da izgubimo dokumente, da imamo z njimi težave. Če boš zemljevide vsaj malo iskal (v mislih) , potem jih boš v krakem tudi našel ali spoznal, kje si jih pustil. (Pa si pogledal v avto?)

Lep večer ti želim in da bi se spomnil, kje imaš zemljevida. Aja, sam včasih takšno stvar založim med knjige. Običajno se usedem, razmislim, kdaj sem iskano stvar zadnjič videl, uporabljal in nato grem z mislimi dalje - sem jih posebej spravil, komu posodil, kam prav na hitrico odhitel, ko sem stvar uporabljal, sem jo dal na neobičano mesto, mi je kdo pospravil mizo, ker sem pustil razmetano? itn.....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vojko!

Nisem vedel, da 9ZK  tudi zemljevide išče. :)  Bom počakal dva dni.

Nosorog.

Radiestezist bi bil ok, ampak nobenega ne poznam.  Čuden Kranjčan:).

Lia.

Logičen odgovor, ampak takih se ne dobi.  Sem vložil od 200 ur dela v njiju. Predvsem v prvega. Gorenc pa vseeno nisem.  BK Gorenc je samo eden.  

Andres

Točno Andres

Z DZK lahko tudi najdemo stvari. Načelno vem kako, a se mi zdi, da v tem primeru to ni pomembno, kajti danes si v hiši 4 in v takšnem času se prav lahko zgodi, da izgubimo dokumente, da imamo z njimi težave. Če boš zemljevide vsaj malo iskal (v mislih) , potem jih boš v krakem tudi našel ali spoznal, kje si jih pustil. (Pa si pogledal v avto?)

Lep večer ti želim in da bi se spomnil, kje imaš zemljevida. Aja, sam včasih takšno stvar založim med knjige. Običajno se usedem, razmislim, kdaj sem iskano stvar zadnjič videl, uporabljal in nato grem z mislimi dalje - sem jih posebej spravil, komu posodil, kam prav na hitrico odhitel, ko sem stvar uporabljal, sem jo dal na neobičano mesto, mi je kdo pospravil mizo, ker sem pustil razmetano? itn.....

Vojko

Vojko!

Zanimivo je predvsem to, da sem imel ta dva zemljevida kot ostale od leta 97 v istem predalu pisalne mize skupaj z uporabnim priborom s katerim delam.

Junija sem računal nekaj in našel veliko točko v Kranju, skratka točko kjer je narod če tam živi, bolj bister in vse to.

Ker je to veliko odkritje je možno, da mi ga je odnesla Beta, kot bi se izrazil Gorenc. Ta dela telepatsko.

Ampak se ne spomnim, če sem ga nesel s seboj v Slovenijo, saj srečati bi se moral z nekom, ki na tej točki živi. Tu smo ga že omenili, je strokovnjak velikega kalibra.

Vem sicer, da sem v Londonu na letališču nekaj pisal, računal in meril ko sem šel na kavo, ne spomnim pa se, če sem imel s seboj kranjska zemlejvida. Koprski je bil, to vem in je še vedno v mapi kot mora biti. Ampak sem jim iz tega razloga pred pol ure mail napisal. http://www.caffealba.co.uk/

V avtu nisem nisem nič gledal, ker v havbi itak samo neke copate vozim, na sedežih ga pa ni.

Ah grem še malo iskat, zdaj sem dobil feeling iskanja.

Hvala za razlago Vojko.

Andres

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...