pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 brisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Poki, pri teh stvareh pomaga Vilinski simbol najdenja. Najdeš ga v knjigi VIlinskih simbolov od Marjetke Jeršek. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Mogoče pa preveč iščeš, al pa sanjaš z odprimi očmi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Meni se to tudi veckrat dogaja, samo potem kar pustim in si nic ne prizadevam, da bi to nasla. Je ze prav tako - na sreco pa med vsem tem nikoli ni bilo kljucev ali cesa podobnega.Me pa res kar razjezi, ko prav ni, no... Poki, upam, da vse najdes! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Sicer pa sem za pozabljanje ne tolk izgubljanje (še sreča) ključev jaz fenomen, pol pa pot večkrat dvakrat opravim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 hura, pa najdu sm ga končno tam je bil, jaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Od kar smo se preselil ne najdem uhana, k sm ga dubu ob posebni prilki in mi kr neki pomen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 da ga boš najdu. Upam, da si ga že. pa da ni to un... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Trudi...veliko sreče pri iskanju ................mogoče boš čisto slučajno kje naletel na njega....jaz sem izgubila(pozabla ) eno lepo, usnjeno zapestnico na ograji......hm..čez kako leto je bla še vedno tem....sem jo našla...samo malo izprana je.....še vedno pa je lepa....zdaj je še bolj bikerska.....wruum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Tisto z izgubljenimi ali založenimi ključi je res štala. Sicer sem za iskanje izgubljenih predmetov z nihalom precej dober. Ko sem enkrat izgubil prstan, sem se iskanja lotil doma z nihalom in mesto, kjer je bil, sem tako točno lociral, da sem šel le tja in ga pobral. Povsem drugače pa je, ko se mi mudi in ne najdem ključev ali denarnice. Ko si mal nervozen (ker se ti pač mudi) NI ŠANS da nihalo kaj pametnega pokaže. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Izgubil sem dva zemljevida Kranja. Oba sta zelo pomembna, saj sem na njiju izračunaval boljše lokacije. Iščem že mesec dni, a ju ne najdem. Kaj čem narest???????? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Izgubil sem dva zemljevida Kranja. Oba sta zelo pomembna, saj sem na njiju izračunaval boljše lokacije. Iščem že mesec dni, a ju ne najdem. Kaj čem narest???????? AndresČe si Kranjčan, lahko verjetno za pomoč prosiš kakšnega radiestezista. V Kranju imajo društvo in so precej številni. Enkrat sem imel tam predavanje, je pršl ene 40 komadov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Izgubil sem dva zemljevida Kranja. Oba sta zelo pomembna, saj sem na njiju izračunaval boljše lokacije. Iščem že mesec dni, a ju ne najdem. Kaj čem narest???????? AndresKupi novega! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Oprosti Andres, zgoraj naveden nasvet je zate neuporaben, saj si Gorenjc! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Izgubil sem dva zemljevida Kranja. Oba sta zelo pomembna, saj sem na njiju izračunaval boljše lokacije. Iščem že mesec dni, a ju ne najdem. Kaj čem narest???????? AndresPočakaj do pojutrišnjem! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Vojko! Nisem vedel, da 9ZK tudi zemljevide išče. Bom počakal dva dni. Nosorog. Radiestezist bi bil ok, ampak nobenega ne poznam. Čuden Kranjčan:). Lia. Logičen odgovor, ampak takih se ne dobi. Sem vložil od 200 ur dela v njiju. Predvsem v prvega. Gorenc pa vseeno nisem. BK Gorenc je samo eden. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Vojko! Nisem vedel, da 9ZK tudi zemljevide išče. Bom počakal dva dni. Nosorog. Radiestezist bi bil ok, ampak nobenega ne poznam. Čuden Kranjčan:). Lia. Logičen odgovor, ampak takih se ne dobi. Sem vložil od 200 ur dela v njiju. Predvsem v prvega. Gorenc pa vseeno nisem. BK Gorenc je samo eden. AndresTočno Andres Z DZK lahko tudi najdemo stvari. Načelno vem kako, a se mi zdi, da v tem primeru to ni pomembno, kajti danes si v hiši 4 in v takšnem času se prav lahko zgodi, da izgubimo dokumente, da imamo z njimi težave. Če boš zemljevide vsaj malo iskal (v mislih) , potem jih boš v krakem tudi našel ali spoznal, kje si jih pustil. (Pa si pogledal v avto?) Lep večer ti želim in da bi se spomnil, kje imaš zemljevida. Aja, sam včasih takšno stvar založim med knjige. Običajno se usedem, razmislim, kdaj sem iskano stvar zadnjič videl, uporabljal in nato grem z mislimi dalje - sem jih posebej spravil, komu posodil, kam prav na hitrico odhitel, ko sem stvar uporabljal, sem jo dal na neobičano mesto, mi je kdo pospravil mizo, ker sem pustil razmetano? itn..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Naj andres najde svoja zemljevida Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Vojko! Nisem vedel, da 9ZK tudi zemljevide išče. Bom počakal dva dni. Nosorog. Radiestezist bi bil ok, ampak nobenega ne poznam. Čuden Kranjčan:). Lia. Logičen odgovor, ampak takih se ne dobi. Sem vložil od 200 ur dela v njiju. Predvsem v prvega. Gorenc pa vseeno nisem. BK Gorenc je samo eden. AndresTočno Andres Z DZK lahko tudi najdemo stvari. Načelno vem kako, a se mi zdi, da v tem primeru to ni pomembno, kajti danes si v hiši 4 in v takšnem času se prav lahko zgodi, da izgubimo dokumente, da imamo z njimi težave. Če boš zemljevide vsaj malo iskal (v mislih) , potem jih boš v krakem tudi našel ali spoznal, kje si jih pustil. (Pa si pogledal v avto?) Lep večer ti želim in da bi se spomnil, kje imaš zemljevida. Aja, sam včasih takšno stvar založim med knjige. Običajno se usedem, razmislim, kdaj sem iskano stvar zadnjič videl, uporabljal in nato grem z mislimi dalje - sem jih posebej spravil, komu posodil, kam prav na hitrico odhitel, ko sem stvar uporabljal, sem jo dal na neobičano mesto, mi je kdo pospravil mizo, ker sem pustil razmetano? itn..... Vojko Vojko! Zanimivo je predvsem to, da sem imel ta dva zemljevida kot ostale od leta 97 v istem predalu pisalne mize skupaj z uporabnim priborom s katerim delam. Junija sem računal nekaj in našel veliko točko v Kranju, skratka točko kjer je narod če tam živi, bolj bister in vse to. Ker je to veliko odkritje je možno, da mi ga je odnesla Beta, kot bi se izrazil Gorenc. Ta dela telepatsko. Ampak se ne spomnim, če sem ga nesel s seboj v Slovenijo, saj srečati bi se moral z nekom, ki na tej točki živi. Tu smo ga že omenili, je strokovnjak velikega kalibra.Vem sicer, da sem v Londonu na letališču nekaj pisal, računal in meril ko sem šel na kavo, ne spomnim pa se, če sem imel s seboj kranjska zemlejvida. Koprski je bil, to vem in je še vedno v mapi kot mora biti. Ampak sem jim iz tega razloga pred pol ure mail napisal. http://www.caffealba.co.uk/V avtu nisem nisem nič gledal, ker v havbi itak samo neke copate vozim, na sedežih ga pa ni. Ah grem še malo iskat, zdaj sem dobil feeling iskanja. Hvala za razlago Vojko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Naj andres najde svoja zemljevida Hvala za lepe misli Aiwa. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 že napreduje iskanje? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 da se kamen najde Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 pa mal pameti pr kšnem šefu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.