Avdotja 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Kdo kej ve, kako se zadeve odvijajo v naslednjih sezonah?Na A Kanalu začnejo komi z II. sezono, če se ne motim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 31. avgust 2003 Prijavi Deli 31. avgust 2003 MOŠKE ZADEVE so ful dobra nadaljevanka, komaj čakam nadaljevanje, tako da vidim "od blizu" življenje homoseksualcev. Ful dobro! Nadaljevanka je tudi kvalitetna, z dobrimi igralci, ful me pa zanima, kakšni so ti igralci v privatnem življenju? Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Ful dobri dedci. dobra nadaljevanka! Zmeraj gledam, če se le da... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Heh sem pogledal en kos tretje epizode.. ja so vsi še živi.... ampak uvod je tok nagravžen... da oh, saj zdaj bom spet jaz tisti ki bo homofobičen... ampak dva tipa spista skupaj... tomuch... za moj želodec... tako da ti težko povem kaj več ker sem zapru, zbrisal vse kar mi jih je z neta naložilo in prekinil nalaganje novih.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 Contesa kaj je blo full žalostno?Jst te nadaljevanke ne gledam.. sem pa včasih eno ko je bla tud tak seksualno bolj odprta, sam se ni šlo sam o pedrih.. blo je o sostanovalcih v neki hiši, ki jo je imela ena ženska (pravzaprav moški).. Tole mi je pa preveč.. al pa preveč filmov je istočasno gledljivih al pa gremo v lajf... tko da nadaljevank med vikendov sploh ne spremljam.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 "Fucks you bad once, shame on him, fucks you bad twice shame on you" Samantha Jones Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 Joj pa Sex v mestu tud super nadaljevanka!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Serija je en navaden kliše o gejih. Zadnje čase je v Ameriki zelo popularno in trendovsko biti gej ali vsaj po izgledu in po obnašanju biti podoben geju. Serija je navadna žalitev gejev. Kaj vse ne delajo s temi serijami. Ko so redno vrteli friendse po Ameriki, so se bejbike redno farbale lasje v istem stilu, kot glavne junakinje. Ta serija po konceptu, ni čisto nič drugačna od Friendsov. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Važno za njih je, da je gledanost velika. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 S to razliko, da v Friendsih ni blo enga dobrga tipa, tule jih pa kar mrgoli.. ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Posnameš na video, pa lahko gledaš kadar ti srce poželi. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 men je ta oddaja tud zlo všeč. Vsaj mal bol razumem te zadeve, ker mi je kolegica istospolno usmerjena Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Hja, v bistvu je res trendovsko bit gej v ameriki... hehe, kakšen bedn narod, 60% predebelih, ostali so bodisi gej, bodisi priseljenci na začasnem delu... hehe, v takih alternativah bi bil najbrž priseljenec na začasnem delu, ampak pravi američani so itak fat, tisti ki pa so gey morajo ostati v formi ker bojda da je to najbolj konkurenčno, in plitvo tržišče... če recimo ženske skrbi tudi kakšen je tip po duši, je tipu to povsem vseno.... hehe, vsaj tak se men zdi. ... .kolkr gledam te bedne klišejske nadaljevanke.... najbrž jih gledam premalo po drugi strani pa hvala bogu..... aja friends, ja itak lohk da tipčki niso tolk dobri so pa ej humoristi to šteje itak več kt neka gey druščina, za ostalo je pa dober seks v mestu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 mi je bilo všeč ko so se šlatali pa lubčkali... prav vzburljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 kaj... če se pa dve ženski ližeta je pa ok mislim da ne. je kar enakopravno tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ampak bol ok je če se pa dve ženski ližeta Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ampak bol ok je če se pa dve ženski ližeta se ne strinjam s tem. kako bi argumentiral to svojo trditev? namreč- oboje je enako kul. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Meni je bilo na zacetku full cudno gledat tipe, ki se kusujejo pa seksajo pa to... Sem si mislila: "What the fuck is this?" Potem pa sem videla, da so tipcki cist ok in, da je serija zanimiva... Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ... kusujejo! Jaz pa ne gledam tega, nekako me ne pritegne...(*v Ozu so tudi seksali pa se vse kaj hujsega, pa sem 'napeto spremljala', torej da mi ne bi kdo prehitro naprej vrgel, da zato ker...). Aja, ko sva glih na zvezi:Dobrodosla, ta lustna blonda v paru! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Hvala za dobrodoslico Marsa. hihi, od kod nick? Ful mi super zveni: MAAAAAAARRRRSSSSSAAAAA.. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Iz priimka - to je v bistvu moje 'pravo' ime (od OŠ dalje me tako klicejo in je to zdaj moje umetnisko ime):moj www (*samo ze dve leti se nisem dotaknila ga, ampak pac za info)... Sej drgac sem se kar 'znana' s temle imenom.. samo res pa da bolj v undergroundu (ki je vcasih tu obstajal, zdaj pa skorajda ne)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 moj www (*samo ze dve leti se nisem dotaknila ga, ampak pac za info)...Ej super. Nisem vedela, da si bila tako dejavna.V bistvu tudi ti spadas med slavne ljudi! Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Oj, pa to ni res, kje sva se tole sli menit, sem ze 'pozabila', da sem semle komentirala sploh kaj, ker mi nic ne pomeni tole, ker ne gledam, pa je naneslo,d a sem ravno tu te pozdravila, ker sem te pac komentirala prvic konkretno. Zdaj pa je tu.ja, no, ne, ne glih slavna, pac pa pocnem kaksne stvari, da se rolam okoli in res je, da poznam pa zelo veliko slavnih, tudi res zelo slavnih. Pac, za te razmere nase. Moske zadeve... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Ja, ja, moske zadeve.. Nekatere moske zadeve imam prav rada Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.