Skoči na vsebino

Queer as folk / moške zadeve

Avdotja

Recommended Posts

MOŠKE ZADEVE so ful dobra nadaljevanka, komaj čakam nadaljevanje, tako da vidim "od blizu" življenje homoseksualcev. Ful dobro! Nadaljevanka je tudi kvalitetna, z dobrimi igralci, ful me pa zanima, kakšni so ti igralci v privatnem življenju? x:Dx
Love is hello and goodbye...until we meet again....
Deli na socialnih omrežjih

Heh sem pogledal en kos tretje epizode.. ja so vsi še živi.... ampak uvod je tok nagravžen... da oh, saj zdaj bom spet jaz tisti ki bo homofobičen... ampak dva tipa spista skupaj... tomuch... za moj želodec... tako da ti težko povem kaj več ker sem zapru, zbrisal vse kar mi jih je z neta naložilo in prekinil nalaganje novih..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Contesa kaj je blo full žalostno?

Jst te nadaljevanke ne gledam.. sem pa včasih eno ko je bla tud tak seksualno bolj odprta, sam se ni šlo sam o pedrih.. blo je o sostanovalcih v neki hiši, ki jo je imela ena ženska (pravzaprav moški)..

Tole mi je pa preveč.. al pa preveč filmov je istočasno gledljivih al pa gremo v lajf... tko da nadaljevank med vikendov sploh ne spremljam..

Mushi

Serija je en navaden kliše o gejih. Zadnje čase je v Ameriki zelo popularno in trendovsko biti gej ali vsaj po izgledu in po obnašanju biti podoben geju. Serija je navadna žalitev gejev. Kaj vse ne delajo s temi serijami. Ko so redno vrteli friendse po Ameriki, so se bejbike redno farbale lasje v istem stilu, kot glavne junakinje. Ta serija po konceptu, ni čisto nič drugačna od Friendsov.
Ja sam ka mali pao s lipe

Hja, v bistvu je res trendovsko bit gej v ameriki... hehe, kakšen bedn narod, 60% predebelih, ostali so bodisi gej, bodisi priseljenci na začasnem delu... hehe, v takih alternativah :) bi bil najbrž priseljenec na začasnem delu, ampak pravi američani so itak fat, tisti ki pa so gey morajo ostati v formi ker bojda da je to najbolj konkurenčno, in plitvo tržišče... če recimo ženske skrbi tudi kakšen je tip po duši, je tipu to povsem vseno.... hehe, vsaj tak se men zdi. ... .kolkr gledam te bedne klišejske nadaljevanke.... najbrž jih gledam premalo po drugi strani pa hvala bogu.....

:) aja friends, ja itak lohk da tipčki niso tolk dobri so pa ej humoristi to šteje itak več kt neka gey druščina, za ostalo je pa dober seks v mestu :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 8 months later...

... kusujejo! xDDx

Jaz pa ne gledam tega, nekako me ne pritegne...

(*v Ozu so tudi seksali pa se vse kaj hujsega, pa sem 'napeto spremljala', torej da mi ne bi kdo prehitro naprej vrgel, da zato ker...).

Aja, ko sva glih na zvezi:

Dobrodosla, ta lustna blonda v paru! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:)x x;)x

Iz priimka - to je v bistvu moje 'pravo' ime (od OŠ dalje me tako klicejo in je to zdaj moje umetnisko ime):

moj www (*samo ze dve leti se nisem dotaknila ga, ampak pac za info)...

Sej drgac sem se kar 'znana' x;)x s temle imenom.. samo res pa da bolj v undergroundu (ki je vcasih tu obstajal, zdaj pa skorajda ne)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, pa to ni res, kje sva se tole sli menit, sem ze 'pozabila', da sem semle komentirala sploh kaj, ker mi nic ne pomeni tole, ker ne gledam, pa je naneslo,d a sem ravno tu te pozdravila, ker sem te pac komentirala prvic konkretno. :)

Zdaj pa je tu.

ja, no, ne, ne glih slavna, pac pa pocnem kaksne stvari, da se rolam okoli in res je, da poznam pa zelo veliko slavnih, tudi res zelo slavnih. ;) Pac, za te razmere nase.

Moske zadeve... :D x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...