Uma 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Men se pa je zdela angleška verzija 100 krat boljša. Mogoče zaradi takih nezvezdniških angleških fac. ki so bolj sexi. čeprav igrajo geje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kot velika fenica te nanizanke ti spodaj pošiljam nekaj linkov, kjer lahko najdeš vse info o njih.V prikazovanju je že 4. sezona. V kolikor nimaš satelitskih oz. kabelskih programov, lahko popolnoma vse epizode "snameš" na netu v DVD-rip kvaliteti. Pa veliko užitkov!mari tu je link z vsebinami vsakega dela posebej in še ful ostalih priročnih informacij:http://www.tvtome.com/QueerasFolk_US/ tule je nekaj linkov:http://www.angelfire.com/home/qaf/directory.htmlhttp://www.angelfire.com/tv2/queerasfolk2001/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Danes bom spet to gledala Gledam kadar mi le rata. Mi je fajn...pac amerisko, pa kaj Itak sem bolj odprta za te stvari, tako da se mi to lupckanje in dol dajanje ne upira.Pa se tale glavni - Brian je hud hud hud Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 A misli kaj spet počasi to na TV prit? En je bil prav za na steno nalimat, se sicer več ne spomnim, kako mu je bilo ime ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Uh, uh Quotes: Justin: I just saw the face of God.Daphne: Huh?Justin: His name is Brian Kinney. (Episode: 101) Michael: Like I said, it's all about sex. 'Cept when you're having it. And then it's all about 'Will he stay?', 'Will he go?', 'How am I doing?', 'What am I doing?' Unless, of course, you're Brian Kinney. And then it's 'Who gives a fuck what you think? You're lucky to have me.' (Episode: 101) Brian: Listen, you can't stay. I've got someone coming over in approximately seven and a half inches. (Episode: 107) Michael: I don't wanna be a saint. I wanna be a ruthless, heartless shit who fucks whoever he wants without conscience or remorse!Brian: Sorry, that position has already been filled. (Episode: 118) Brian: Where are you heading?Justin: No place special.Brian: I can change that... (101) Justin: It's not the size that matters.Brian: Have I taught you nothing? (402) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZEUS 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Mene pa zanima kje bi se dalo dobiti serijo Queer as folk- moške zadeve po možnosti vse serije ali pa le kakšno. Zaželjeno z podnapisi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 x:o)x x:o)x Za take, malce starejše zadeve, uprabljam isohunt (no klikni TUKAJ).Priskrbi si BitComet in potem iz tega linka posnami. Je zelo lahko (če to jaz rečem, je RES zelo lahko).... Jaz pa tega nimam. LP Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 sorry No, zrihtaj si, da boš prek torrentov, ker je veliko hitreje. Jaz sem mulo zbrisala... Lahko ti pomagam, za 300€ Hecam...Zastonj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 x:o)x x:o)x Za take, malce starejše zadeve, uprabljam isohunt (no klikni TUKAJ).Priskrbi si BitComet in potem iz tega linka posnami. ...in tukaj... MininovaTorrent portalTorrent ReactorTorrentz Pa še en naš Partis Torrent client µtorrent Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 :onfire: damn, u petek dobim obiske nč, sej se zmeraj slej ko prej spravmo kej pogledat, bomo pa to sej mam bittorrent, sam nekak ne uporabljam. večinoma itak dajem dol sam mp3je, za kar je mula prav fajn vsake tolk kak film, nadaljevanko, sam se mi ne mudi, lahk komot čakam tud kak teden al več. včasih sm bla res jao dejmo dejmo, kdej bo, a je že dol, kolk je počasno itd itd, zdej pa, boli me, sej bo že, enkrat, preden dušo spustim Če ti je Mula tako všeč, potem išči in nalagaj od tukaj Goldesel Malo hitreje pride dol, pa veliko izbire imajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.