Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Oj, Pika, thanx , saj ni spet tko hudo, saj kakega tud kul sprejmem kdaj. pa tud nisem neka zagrenjena mona spet.. Tule na slikci? hehe, na 3 cm pa cist posvetljena, ampak, ups, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ma ja kako je to hecno, da kar takoj veš, če tip take komplimente vsem ženskam deli, prav izreče to na nek tak sluzast način, da se sploh ne zaveda. Me pa kot da mamo senzorje A mamo ženske iste fore? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 dobr si rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Sem pozabila še to dodat...kura jaz Mam znanca, ki dobesedno spremeni faco v družbi ženske, to moraš bit zraven da vidiš, da je to možno. Res, čist tak razmehkužen in sluzast rata, pa glas postane osladen... bljah kar slabo mi postane...samo ene pa palijo na to Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 haha, res je tud tole, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Odvisn, kako se izrazi, če mi reče, da sem lepa rečem sej vem, hvala če pa reče da mam dobro rit, pa dobi klofuto, ker me nima pravice na tak način gledat- fuj, mislim sej se itak vidi, če te kdo z občudovanjem al pa na način, ki pove da bi te najraj zdej takoj...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 a ne de, npr. Tak si lep ko neka rožica.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: najbolj bede do sedaj :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>......če pa reče da mam dobro rit, pa dobi klofuto, ker me nima pravice na tak način gledat- fuj, mislim sej se itak vidi, če te kdo z občudovanjem al pa na način, ki pove da bi te najraj zdej takoj...... Hehe... Tega jaz kr dostkrat slišim.....pa še nisem nobenemu klofute dala... Sej zna bit, da kdo reče to na tak način, da se ti zdi malo neprimerno, ampak drugače pa je skor isto kot če ti reče kaj lepega na račun kakšnega drugega dela telesa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Mogoče malo off topic ampak vseeno... Imam navado spustit ljudi, da prvi stopijo skozi vrata. Imam navado pridržat vrata drugim, moškim in ženskam. Imam še par takih navad, ki jih bolj ali manj redno počnem. Tega ne govorim zato, da bi se hvalil s svojimi manirami, ampak zato, ker sem že slišal iz ust premnoge dame, da so kavalirji izumrli. Štos je pa v tem, da dandanes tako obnašanje (ki bi se najbrž dalo označit kot kavalirsko) po mojih izkušnjah kot tako ni sprejeto...prevečkrat se dotična/-i ni niti zahvalil/-a, pokimal/-a z glavo, se nasmehnil/-a ipd. Ne, da bi pričakoval zahvalo, vendar se mi zdi, da so s kavalirji izumrle tudi dame/gospodje. Izjema so, kar me ne čudi, starejše gospe in gospodje. Njim še bolj z veseljem pridržim vrata. Je to prinesla emancipacija? /če je tema preveč off topic, naj cenjeni/-a administrator/-ka prestavi temo/ Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Tega ne govorim zato, da bi se hvalil s svojimi manirami, ampak zato, ker sem že slišal iz ust premnoge dame, da so kavalirji izumrli. Štos je pa v tem, da dandanes tako obnašanje (ki bi se najbrž dalo označit kot kavalirsko) po mojih izkušnjah kot tako ni sprejeto...prevečkrat se dotična/-i ni niti zahvalil/-a, pokimal/-a z glavo, se nasmehnil/-a ipd. Ne, da bi pričakoval zahvalo, vendar se mi zdi, da so s kavalirji izumrle tudi dame/gospodje. bogleefreak20 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Jah, jst še nism stara mama, pa če bi mi vrata prdržu, bi ti en lep nasmešk podarila, pa hvala bi rekla. Men se pa dogaja, da glih starejš niso olikani! Zanč bi enga ata u kinu tok prbila....sam, k sm kokr tok kulturna, sm ga sam u mislih zbrcala.... Bonton pa tak...jejhata, jejhata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako že gre tisti izraz.. in my experience.. vsajNe samo komplimentov, zadnje čase tudi daril. Za Valentina pa res ne mislm kupovat spodnje perilo, hlačke, nogavice ipd. frkarije... Za Valentinčka se pišejo verzi, se ljubi, so sprehodi, restavracije in se podari vrtnica ali orhideja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne samo komplimentov, zadnje čase tudi daril. Za Valentina pa res ne mislm kupovat spodnje perilo, hlačke, nogavice ipd. frkarije... Za Valentinčka se pišejo verzi, se ljubi, so sprehodi, restavracije in se podari vrtnica ali orhideja. no ja, če imaš nekoga rad, mu to pokažeš vsak dan in ne samo za "Valentinčka" in ni potrebno z materialnimi dobrinami ampak z fizičnimi dejanji in tudi kaka lepa besedica.. glede komplimentov...hmmmm se strinjam,da je čist odvisno od koga so in kakšni so predvsem mora bit človek pri podarjanju komplimentov spontan!Itak,da ne znamo oz. nočemo(nekatere) sprejet kompliment nekega sluzastega "pritenderja" ,ki ima že izrabljene fore oz. ne premore toliko domišljije,da se spomne kaj novega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu Electra- ikona prva liga. Si čist po mojem okusu Hmmm- komentar na tvoj komentar- oštro Itak da nočemo nekatere sprejeti komplimenta nekega sluzastega pritenderja....brez for izrabljene domišljije....če pa smo grde, debele, majhne in nesamozavestne, nam vsak kompliment prav pride hmmm punca,če sebe ne spoštuješ in ceniš, kako te lahko potem drugi?? če si ti ta na ikonci DIANA, potem ti jaz dam kompliment-izžarevaš sexipil mimogrede sm gledala slikce in sm te nekje tudi zasledila,ma nimaš bit kaj zakompleksana si zelo simpatična in sexipilna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ciao Elektra, dobrodosla! res je, sem se hotla ze vtaknit... Diana, kaksne so to fore neke... :||Grda, debela?Grda je zelo subjektivno... poglej reklame za beneton al kaj tacga...manekenke, 'cvet lepote' - pa ti bo jasno, da ni nekih pravil sploh, pravzaprav.Debela? eni ne marajo kosti in kozhe; jedra, sochna bejba ni debela... ampak je sexy.Majhna?Al pa velika?Eni majo rajs majhne... .... recimo jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Hvala Marsa se strinjam s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ko smo ze glih v primerni temi - zelo si mi vsec na ikonci. Imas nekaj tacga... 'pravega'. Fajn ko si se pridruzila, vidim da tud znas rect 'B!' - kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko smo ze glih v primerni temi - zelo si mi vsec na ikonci. Imas nekaj tacga... 'pravega'. Fajn ko si se pridruzila, vidim da tud znas rect 'B!' - kul. joj hvala Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj hehene rabis zdaj vseh teh fidbekov, da ne bova preosladni postali... sam... kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, če imaš nekoga rad, mu to pokažeš vsak dan in ne samo za "Valentinčka" in ni potrebno z materialnimi dobrinami ampak z fizičnimi dejanji in tudi kaka lepa besedica.. Valentiček mora bit vsak dan, to pa še ne pomeni, da moram vsak dan kupovat pr' Hasotu&Mujotu . Kar se tiče lepe besedice, kaj pa če nekdo ni zadovoljen z samo lepo besedico? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Valentiček mora bit vsak dan, to pa še ne pomeni, da moram vsak dan kupovat pr' Hasotu&Mujotu . Kar se tiče lepe besedice, kaj pa če nekdo ni zadovoljen z samo lepo besedico? hmmm se pa malo bolj potrudiš in ji pripraviš kak romantičen večer.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, če imaš nekoga rad, mu to pokažeš vsak dan in ne samo za "Valentinčka" in ni potrebno z materialnimi dobrinami ampak z fizičnimi dejanji in tudi kaka lepa besedica.. strinjam se..........FIZIČNA DEJANJA...........VSAK DAN............VEČKRAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj nino, ktera te je oklofutala? Ma ne sej, misln da moraš bit pazljiv ko ji kaj rečeš, ampak ne preveč hihi okloftala me je ena škorpica... je bla pa ena ovnička še bolj predrzna mi je (na srečo v nesreči) hladen čaj zabrisala v fris... sam tist ni blo zarad komplimenta, čeprav sva bila v takem prijetnem vzdušju hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi okloftala me je ena škorpica... je bla pa ena ovnička še bolj predrzna mi je (na srečo v nesreči) hladen čaj zabrisala v fris... sam tist ni blo zarad komplimenta, čeprav sva bila v takem prijetnem vzdušju hihi Ja, Ninč, s kakšnimi bejbami maš pa ti opravka? A si ji ti vsaj vročga nazaj zabrisu Hihi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 res ne vem kje jih tak miren dečko stakne, sploh pa kaj lahko tazga nardiš, da jih pripraviš do tega da ti to nardijo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.