Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 še dobro da ti ni vročega Mislim samo babe pa se včasih ve tudi milite da ste nevemkaj, mislim ja pa sej če te baba vdari jo ti daj 3x bolj nazaj. Mislim rade bi ble enakopravne moškim, jah no sej boste ko de vas nekdo vkresnu Da pa ti baba vlije čaj v fris Mislim, jaz bi še zanjo pa bi ji celo flašo v glavo fukno, kaj si pa misli da je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>še dobro da ti ni vročega Mislim samo babe pa se včasih ve tudi milite da ste nevemkaj, mislim ja pa sej če te baba vdari jo ti daj 3x bolj nazaj. Mislim rade bi ble enakopravne moškim, jah no sej boste ko de vas nekdo vkresnu Da pa ti baba vlije čaj v fris Mislim, jaz bi še zanjo pa bi ji celo flašo v glavo fukno, kaj si pa misli da je Hihihihihi, kok s faca! A se te mormo zdej ženske bat? Sej v bistvu se strinjam s tabo, v primeru, da te ženska neupravičeno klofne ali zalije, samo, če ji pa štalo nardiš...npr., pošlataš brez dovoljenja...pol pa udri po siromaku...če bi me pa takrat še nazaj useku....uuu, pol bi pa mitraljezka zapela....ratatatatatatatatatatatatatatata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hehehe pikica popolnoma se strinajm sam behič se morš zavedat da so moški močnejši od žensk in ne vem kako si predstavljaš da bi jo ti 3x bolj nazaj. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Pika Pikica ma ja mitraljez pa razturit kaj druzga, se strinjam Zakaj bi pa ženske hodile okol pa se bale tipov, sploh če so zoprni pa nasilni, če jim daš vedet da lahko to s tabo počnejo bodo to tut počel, jst bi jo raj z zlomljeno čeljustjo odnesla ali pa šljivo pa da ohranim svoj ponos kot da me vsak k mim pride "prešlata" pa zobe kaže kolegom kolk je jack Sicer dan danes če se dečva zase ne postavi se tko noben ne bo, takih gentlemenov kot je Santos ki je zadnjič rekel če stegne kateri taco nad žensko ali otrokom se lahk boji, je full malo. Kolkrat se je že zgodil da je kak tip preveč silil in nekaj ko je bilo očitno da ženski ni pasalo vsi drugi so pa samo "uživali" v predstavi :xx!: In Behič, ne vem kak leden čaj je Nino v fris dobil samo pomoje tok hudo ni blo da bi mogu 3x nazaj vrnit ...tut ti se boš še kej o ženskah naučil ker si še mlad in včasih tisto kar zgleda na prvi pogled ni vzvišenost ali kaj drugega. Mislim da te pa nobena ženska ne bo brez razloga napadla...ko boš pa dobil kak "čaj v fris" pa mal razmisli zakaj si ga dobil čeprav kolkr vidim ga ne iščeš.Sej vem ene so tut take ki full izzivajo samo če si pametn dec se boš takim umaknil pa nikol prišel v konflikt z njimi ker se zna zgodit da bi te "stuširala" ko bi ji hotel vrnit bi pa tri gorile poklicala od kolegov ki bi čisto ponesreči stal za šankom in po čudnem spletu okoliščin pristal za kakim vogalom in čakal da stric iz kliničnega mim pripelje pa te pobaše Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Aja 5rca, maš prav, veš tisti wana-be ko so za šankom upajoč da bojo ktero pobrali. Sem že videl jih luzerji Jah aiwa, kresnu bi jo po gobce, mislim ok, če bi me zdej kdo vdaru tak npr.prfoksa kaka tečna, bi ji jaz pač zobe vse zbil - mislim mam vso pravico, ženske bi ble rade enakopravne, jah bote, po eni strani pa izkoriščate da niste enakopravne Ok mislim, čeprav je tist da ti čaj v glavo fukne res pretirano zelo, no če bi jaz bil bejba bi pač rekel da nisem zainteresiran in čae, nikomur nič hudega Ne pa s čajem Tisto kozo bi pa najrajš vsipu ko kej takega naredi Če te tip pošlatne, je dovoljeno, ne pa da ti zdravo reče pa si nenevmkaki pokvarjenec :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ok mislim, čeprav je tist da ti čaj v glavo fukne res pretirano zelo, no če bi jaz bil bejba bi pač rekel da nisem zainteresiran in čae, nikomur nič hudega Ne pa s čajem Tisto kozo bi pa najrajš vsipu ko kej takega naredi Če te tip pošlatne, je dovoljeno, ne pa da ti zdravo reče pa si nenevmkaki pokvarjenec :xx!: Ja to ti pa nobena nov nardila. Razen, če se boš slinu zravn, k buldog in jo slaču s pogledom in se bedast režu...pa še to te nov s čajem zalila, ampak bo zavila z očmi in se obrnla stran. Prfoksa te pa itak ne sme klofnt, ker so otroci, dijaki preveč zaščiteni s pravicami, da bi si kej tazga upala...Nea seri! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Hehe Pikica Pikica, tudi take fukse se najdejo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>no ja, če imaš nekoga rad, mu to pokažeš vsak dan in ne samo za "Valentinčka" in ni potrebno z materialnimi dobrinami ampak z fizičnimi dejanji in tudi kaka lepa besedica.. strinjam se..........FIZIČNA DEJANJA...........VSAK DAN............VEČKRAT Pa ljubiii te deeeedaaa. To sam mislo i to je na nek način kompliment.... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe Pikica Pikica, tudi take fukse se najdejo Pol jo pa k men pošl, jo bom kr jst namest tebe 2x okol kepe! Zmenjen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To bi pa rada slišala....????No, čakam. A v stilu: A si kej utrujena dons, k že cel dan po mojih mislih tavaš? Al pa: A veš kaj je najlepše na men? TI!!! No, taki so mem, že slišani. Ampak un s pogledom, je pa uredu. Se nasmejš. Ma to ti je stvar trenutka, ko je sila, sive celice podivjajo, pa se porodi kaka sladka. Zdaj bi težko kaj zanimivega predlagal. Tisti "že slišani" pa so super bli, ko so ven prišli, sam tisto kar slišim, ne uporabim nikoli, sem se jim pa nasmejal ja. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma to ti je stvar trenutka, ko je sila, sive celice podivjajo, pa se porodi kaka sladka. Zdaj bi težko kaj zanimivega predlagal. Tisti "že slišani" pa so super bli, ko so ven prišli, sam tisto kar slišim, ne uporabim nikoli, sem se jim pa nasmejal ja. Aja, ti si pol med ta originalnimi...fajn. Kr tko naprej...bojo bejbe vesele. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol jo pa k men pošl, jo bom kr jst namest tebe 2x okol kepe! Zmenjen? zmenjeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zmenjeno Grem prec vadt u boksarsko vrečo nabijat, da bom u formi, za našga fanta v stiski... Sama dobrota me je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 iii tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.