Skoči na vsebino

Današnje ženske ne znajo sprejemat komplimentov

El Nino

Recommended Posts

primanjkuje takšnih kavaljerjev, ki ti pridržijo vrata,.....

Je pa res, da se sama ne znajdem ob komplimentih. Mene spravijo v zadrego in pol izpadem kot domišljava gos.

Razen če sem dobre volje, pol pa kakšno odrezavo nazaj zabrusim, a seveda v hecu, al pa kaj takega.

Npr. vsi pravijo, da ima moja hči lepe oči, takšne kot mamica. To je čist lep in spodoben kompiment, a jaz sem v zadregi, zato obrnem na hec in rečem, ja je saj kaj lepega pojerbala.

Mislim, da bi moral obstajati tečaj, sprejemanja komplimentov. Bi se ziher vpisala x:Dx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 138
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm, zakaj mam pa jaz občutek da takih stvari in pozornosti nobena več ne opazi, ali jih sploh ne pozna... Da je bolj "in" če lapaš 100 na uro, se hvališ kaj vse imaš, kaj si boš še kupil, kakšno firmo ima foter, koga vse osebno poznaš, kje si vse bil, blablabla... In , heh, seveda, kakšen avto imaš... xrolleyesx

x:Dx

Ja, res, Bobnar - tudi meni se zdi zal tako - da je to bolj 'in'... :o|o: xrolleyesx

Vse si zelij(m?)o komplimentov, ko pa je kdo prijazen in vljuden, pa mislis:

- da se slini

- da je totalno zagamano staromoden

- da je nekaj narobe z njim

- da je copata

... x:o)x x:Dx

Hja, hja... kdo bi ustregel nam zenskam, a ne?...

Bi ble emancipirane pa bi tolkle po mizi, a stol pa naj bi nam izvolili odstopiti v avtobusu ali vrata pridrzati, ko vstopamo v avto in bit skratka kavalirski...

E-e - ne moze sve... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni ugajajo komplimenti od mojega dragega, ko mi odpre vrata od avta, ko dezuje pride z deznikom na mojo stran, ko mi rece dons si pa ****** . Takrat se mi zdi lepo in toplo mi je pri srcku, ker vem da ne trosi komplimentov kar tja v en dan ampak rece ko to misli...

Nelagodno mi pa je sprejemati komplimente od drugih moskih in lazje mi je ce mi kompliment ali pohvalo izrece zenska- prijateljica. Tudi jaz vedno pohvalim vsako stvar, ki se mi zdi fina in jo opazim.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

cosma ja meni tud to :palec: .

No kako pa drugače opredelit kompliment kot slinjenje... recimo.. ponavadi pridem v službo v hlačah, al pa sploh kr v kavbojkah.. Pol pa dam gor poleti recimo krilo.. pol pa tist prhulen pogled oooo, danes pa si v kiklci... kok ti paše, pol še kaka neumestna kok si je fino oči na men spočit in to... mislim iz komplimenta preide v nadlegovanje... sej ni čudno pol dedi... da vas resno ne jemljemo... ko vam izjeme al pa večina pokvarijo da vas bi resno jemali...

Me je pa lubi pohvalil kok sem lepa.. ko sva se poročila.. pa nisem kolenov kazala.. no to me pa razoroži.. x:Ix

Mushi

Oh, a zaradi kolen take scene delate ?

No ja, saj če nase pomislim.... Jaz sem taka izvenserijska in ne maram unih kikel nek u sred, k ni ne dolga, ne kratka, dolgih nekako v trgovini ne najdem - čudno a ne, potem mi ostanejo samo kratke. No in potem pogledi, seveda. Občudujoči, slinasti, pa če bi bila samo slika brez tona, bi še šlo, ko se začnejo kakšni bolni komentarji....

Jaz se samo tako oblečem, kot se osebno jaz fajn počutim, pol pa taki stranski učinki. xrolleyesx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jah, sem se po neprednostni pomotoma zapeljala - spolzka tla. Ja tudi komplimentov večina žensk, kar nas poznam ali imam priložnost ob tem opazovati, večina ne zna sprejemati, vključno z menoj. Nekako sramežljive postanemo ob tem in ne vemo, kako naj bi odreagirale xredx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz pa res ne vidim problema..

ce je resno misljeno, pa od kogarkoli ze, me spravi v dobro voljo in to pokazem. Pa ponavadi recem hvala in se nasmehnem.. A ni brezveze nekaj se it 'ma ne, saj nisem tko v redu, kot pravis...' zato, da izpades skromen al kaj... Trapasto. Ce dobro zgledam, pac dobro zgledam in ce se pocutim tko, si to tud priznam. In drugim. Vcasih ko mi kdo rece kok dobr zgledam, recem.. hvala, dans pa res, a ne?

Pa kaj bi nekaj zardevale in povesale oci, ko nas kdo pohvali.. halo?? to je fora, ki je pred 100 leti vzgala. Danes pa tko po moje mal glupo izpades...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaja, je pa tut čist odvisn kakšne komplimente je dobivala morda vaša mama al pa fotr .kako sta si to podajala; dnevno, mesečno al sezonsko x:Dx potem zgradba in dedovanje˝teh dialogov se zihr prenese radodarno naprej x:Dx seveda vse v stilu modernizma.

Vse si zelij(m?)o komplimentov, ko pa je kdo prijazen in vljuden, pa mislis:

- da se slini

- da je totalno zagamano staromoden

- da je nekaj narobe z njim

- da je copata

Brez Marse nebi nikoli povedal kaj mislim... to me moti ja

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pa ni kotov x:px ce je tema okrogla x:Dx x:o)x

Tam ce kdo da kompliment da si pol mislmo da je copata?????? To se pa se ni naredil!!! Da domisljav ze..., mogoc tud da je kej narobe z njim (hehe sam se pol cezzz casss spomnm da je z mano tud marsikej narobe, posebi ce ni tko kt drugi hocjo da je)... sam da je copata??? no ja x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Mal sem sklerotičen ratu, a mi lahko ženske pomagajo, da mi povedo, kakšni komplimenti ženskam pašejo in kdaj so primerni, takrat ko se prvič srečate z decom, ko se spoznata, ko se dobro spoznata in ko sta ljubimca in ko sta dolgoletna partnerja x?x
Ja sam ka mali pao s lipe

Zmeraj, ob vsaki priložnosti! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x;)x Ooo,Mick!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Priznam, rada imam komplimente .. ker današnje čase jih pa ravno ne pobiramo po cesti..

kakšen kompliment ? Eeeehh, odvisno od koga je .. mi paše, če mi kdo reče, da dobro zgledam (pa mislim, da nisem nič samovšečna.. včasih rabim besedo za dvig samozavesti .. x:Dx :eek: ), pa da mam dobre nogce x:Ix x^x (čeprav vem, da so daleč od zlate sredine.. x:o)x )... Od nekoga mi je všeč.. "ti pa res velik veš".. , od nekoga.. uf, kakšna stegenca.. x:Ix

Ah , kaj bi nakladali.. vsem so všeč komplimenti.. x;)x x;)x

he nekateri pa se tud zanalasc izzivajo... da na taksn nacin fasejo kompliment... npr: pa lej to mi sploh ne pase... pa vsi okol takoj: ja pa ti zelo... al pa kej no... no butast primer x:Dx pa sej vem, da veste kaj mislm povedat oz.napisat x^x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...