anaconda 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 primanjkuje takšnih kavaljerjev, ki ti pridržijo vrata,..... Je pa res, da se sama ne znajdem ob komplimentih. Mene spravijo v zadrego in pol izpadem kot domišljava gos. Razen če sem dobre volje, pol pa kakšno odrezavo nazaj zabrusim, a seveda v hecu, al pa kaj takega. Npr. vsi pravijo, da ima moja hči lepe oči, takšne kot mamica. To je čist lep in spodoben kompiment, a jaz sem v zadregi, zato obrnem na hec in rečem, ja je saj kaj lepega pojerbala. Mislim, da bi moral obstajati tečaj, sprejemanja komplimentov. Bi se ziher vpisala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Hm, zakaj mam pa jaz občutek da takih stvari in pozornosti nobena več ne opazi, ali jih sploh ne pozna... Da je bolj "in" če lapaš 100 na uro, se hvališ kaj vse imaš, kaj si boš še kupil, kakšno firmo ima foter, koga vse osebno poznaš, kje si vse bil, blablabla... In , heh, seveda, kakšen avto imaš... Ja, res, Bobnar - tudi meni se zdi zal tako - da je to bolj 'in'... :o|o: Vse si zelij(m?)o komplimentov, ko pa je kdo prijazen in vljuden, pa mislis:- da se slini- da je totalno zagamano staromoden- da je nekaj narobe z njim- da je copata ... Hja, hja... kdo bi ustregel nam zenskam, a ne?... Bi ble emancipirane pa bi tolkle po mizi, a stol pa naj bi nam izvolili odstopiti v avtobusu ali vrata pridrzati, ko vstopamo v avto in bit skratka kavalirski...E-e - ne moze sve... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Meni ugajajo komplimenti od mojega dragega, ko mi odpre vrata od avta, ko dezuje pride z deznikom na mojo stran, ko mi rece dons si pa ****** . Takrat se mi zdi lepo in toplo mi je pri srcku, ker vem da ne trosi komplimentov kar tja v en dan ampak rece ko to misli... Nelagodno mi pa je sprejemati komplimente od drugih moskih in lazje mi je ce mi kompliment ali pohvalo izrece zenska- prijateljica. Tudi jaz vedno pohvalim vsako stvar, ki se mi zdi fina in jo opazim. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 cosma ja meni tud to .No kako pa drugače opredelit kompliment kot slinjenje... recimo.. ponavadi pridem v službo v hlačah, al pa sploh kr v kavbojkah.. Pol pa dam gor poleti recimo krilo.. pol pa tist prhulen pogled oooo, danes pa si v kiklci... kok ti paše, pol še kaka neumestna kok si je fino oči na men spočit in to... mislim iz komplimenta preide v nadlegovanje... sej ni čudno pol dedi... da vas resno ne jemljemo... ko vam izjeme al pa večina pokvarijo da vas bi resno jemali...Me je pa lubi pohvalil kok sem lepa.. ko sva se poročila.. pa nisem kolenov kazala.. no to me pa razoroži.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Oh, a zaradi kolen take scene delate ? No ja, saj če nase pomislim.... Jaz sem taka izvenserijska in ne maram unih kikel nek u sred, k ni ne dolga, ne kratka, dolgih nekako v trgovini ne najdem - čudno a ne, potem mi ostanejo samo kratke. No in potem pogledi, seveda. Občudujoči, slinasti, pa če bi bila samo slika brez tona, bi še šlo, ko se začnejo kakšni bolni komentarji.... Jaz se samo tako oblečem, kot se osebno jaz fajn počutim, pol pa taki stranski učinki. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 O Mick, a ti potem tudi v miniki okoli hodiš? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Jah, sem se po neprednostni pomotoma zapeljala - spolzka tla. Ja tudi komplimentov večina žensk, kar nas poznam ali imam priložnost ob tem opazovati, večina ne zna sprejemati, vključno z menoj. Nekako sramežljive postanemo ob tem in ne vemo, kako naj bi odreagirale Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Tina.....za pravo deklino.......VSE ........še raje pa brez..... VSE-GA Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Jaz pa res ne vidim problema..ce je resno misljeno, pa od kogarkoli ze, me spravi v dobro voljo in to pokazem. Pa ponavadi recem hvala in se nasmehnem.. A ni brezveze nekaj se it 'ma ne, saj nisem tko v redu, kot pravis...' zato, da izpades skromen al kaj... Trapasto. Ce dobro zgledam, pac dobro zgledam in ce se pocutim tko, si to tud priznam. In drugim. Vcasih ko mi kdo rece kok dobr zgledam, recem.. hvala, dans pa res, a ne? Pa kaj bi nekaj zardevale in povesale oci, ko nas kdo pohvali.. halo?? to je fora, ki je pred 100 leti vzgala. Danes pa tko po moje mal glupo izpades... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 jaja, je pa tut čist odvisn kakšne komplimente je dobivala morda vaša mama al pa fotr .kako sta si to podajala; dnevno, mesečno al sezonsko potem zgradba in dedovanje˝teh dialogov se zihr prenese radodarno naprej seveda vse v stilu modernizma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Aliana... Natanko tako... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Hvala, Mick Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 Vse si zelij(m?)o komplimentov, ko pa je kdo prijazen in vljuden, pa mislis:- da se slini- da je totalno zagamano staromoden- da je nekaj narobe z njim- da je copata Brez Marse nebi nikoli povedal kaj mislim... to me moti ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 jaa, hvala marsi za tako spodbudo, hja, pa še res je. točno, ob tem sem sam odrastu, dobu kr neki male podlage Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 dej se ti raj slovnce uch...(to ni kompliment) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 prej iz tvojega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Pa ni kotov ce je tema okrogla Tam ce kdo da kompliment da si pol mislmo da je copata?????? To se pa se ni naredil!!! Da domisljav ze..., mogoc tud da je kej narobe z njim (hehe sam se pol cezzz casss spomnm da je z mano tud marsikej narobe, posebi ce ni tko kt drugi hocjo da je)... sam da je copata??? no ja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Hja, za copato men ni poznano, niti v domačem krogu,nikol, sam vseen,bolje bit vsaj koristen. kompliment je darilo svojega občutka, ki ga izjaviš takrat, ko se boš tut sam počutil fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Mal sem sklerotičen ratu, a mi lahko ženske pomagajo, da mi povedo, kakšni komplimenti ženskam pašejo in kdaj so primerni, takrat ko se prvič srečate z decom, ko se spoznata, ko se dobro spoznata in ko sta ljubimca in ko sta dolgoletna partnerja Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Zmeraj, ob vsaki priložnosti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Seveda....tudi jaz zmeraj in ob vsaki priložnosti.......rad prejmem iskren kompliment Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Ooo,Mick! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 contesa... še en tak dan Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Priznam, rada imam komplimente .. ker današnje čase jih pa ravno ne pobiramo po cesti.. kakšen kompliment ? Eeeehh, odvisno od koga je .. mi paše, če mi kdo reče, da dobro zgledam (pa mislim, da nisem nič samovšečna.. včasih rabim besedo za dvig samozavesti .. ), pa da mam dobre nogce (čeprav vem, da so daleč od zlate sredine.. )... Od nekoga mi je všeč.. "ti pa res velik veš".. , od nekoga.. uf, kakšna stegenca.. Ah , kaj bi nakladali.. vsem so všeč komplimenti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 he nekateri pa se tud zanalasc izzivajo... da na taksn nacin fasejo kompliment... npr: pa lej to mi sploh ne pase... pa vsi okol takoj: ja pa ti zelo... al pa kej no... no butast primer pa sej vem, da veste kaj mislm povedat oz.napisat Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.