nataly 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Ste že videli? Meni so prav všeč. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Tudi meni, nice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 ....GRAJAJO JIH ZATO, KER SO BABE NEOKUSNE.....SM VIDU TALE CEGLC˝˝ NA TV. sam, je pa zanimiv, vsaj spodbuda bo za v naprej tko prikazovat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 no jaaaaaa Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Mene čist nč ne mot tale oglas... v bistvu mi je prav všeč. Kje pa piše, da vsepovsod morjo bit neke umetno napihnjene peroksidne bjonde, z izrazom mafijašice na faci? Tut to je izredno neokusno / nezanimivo. Pa ni to sam moje mnenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Meni so tudi vshech, eee ... kao kontra tem popolnim telesom manekenk ... pol pa she studijsko dodatno izpiljena telesa ... funcking perfect, ja :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 bljak....zhenske.org.....pa rdechkarji.... :xx!: to vse ista bandapa zhivi shchit...hehe :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Meni so tudi vshech, eee ... kao kontra tem popolnim telesom manekenk ... pol pa she studijsko dodatno izpiljena telesa ... funcking perfect, ja :o|o:Manekenke so še daleč od tega, da bi ble lastnice popolnih teles - suhe so kot štange (ravno spredi, ravno zadi) in iz tega vidika skrajno nezanimive in neprivlačne. Sploh nimajo ženske postave (in do sedaj se je še vsak tip strinjal s tem). Ženska mora bit (v mejah normale, seveda) primerno, prav po žensko, zaobljena na določenih delih telesa... To ji daje tisto ženskost in seksapil.Sicer pa je popolnost skrajno dolgočasna... ni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 popolnost je lahko hudo zabavna rech...odvisno....za kaj chlovek zhensko uporablja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 popolnost je lahko hudo zabavna rech...odvisno....za kaj chlovek zhensko uporablja No ja... odvisno, kako kdo definira popolnost. Sicer se pa raje ne bi spuščala v detajle glede tega... sumim, da bomo pristali kje, kjer bom dobla drisko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 normaln člowk žensko občut,jo voha s pogledi,občuduje al poveličuje ne pa devlsko opisuje˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. september 2003 Avtor Prijavi Deli 3. september 2003 Hmmmm že v drugo rdeča...skoraj ne morem verjeti.Pa imam rdečo čisto rada..prav paše mi. Zakaj mi je všeč? Je že itak Avdotja povedala. Dodam še samo to. Merila kakšna naj bo ženska postavljajo moški. Celo o tem razglabljajo kako naj čuti, kako in kdaj naj doživi - če ga doživi - orgazem. Kakšno postavo naj ima. Celo sugerirajo kako naj misli..In zunanji videz ženske določajo v glavnem modni kreatorji v sodelovanju z mediji. Kdo so pa modni kratorji pa itak vemo. V glavnem homoseksualci. Njim pa žensko telo ne pomeni tempelj, ampak obešalnik. Zato klesanje. Vseh odvečnih izboklin. NIč joškov, nič riti. Nič zaobljenosti. Ali pa še glup paradoks....ženske revije. Najprej v reviji najmanj pet različnih dijet. Na naslednji strani pa slastni recepti za pripravo hrane. Vključno s sladicami. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Jaz pa sploh nisem nic videla, pa zdaj ne morem debatirat o tem... :xx!: Ampak sklepam pa seveda, za kaj naj bi slo... Ali nismo o tem ze govorili (mislim neodvisno od .. spota? oglasa? bilborda? - sklepam, da je ocitno nekaj takega)..Vceraj vidim, ko Nataly tole objavi... pa si mislim - a imam dolgo lajtengo ali kaj?! A je kaksna fora? Katera merila? Kaj je (spet) zdaj? Na Forumu ali kaj? Potem pa - meni so kar vsec... pa mislim, a zvezdice nove (cez tisocko) ali kaj? Potem pa odgovori in mi postaja jasno... Jasno, koscene manekenke so grozne, ne da niso lepe, vecina jih je sploh grdih, pustih, brez energije, da ne govorim o krivih nogah in trsatih kolenih... in hrbtih... Skratka - moram videt to - karkoli ze je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. september 2003 Avtor Prijavi Deli 3. september 2003 He he Marsa....ej...nisem vedela, da so nas samo na Štajerskem uspeli blagosloviti s panoji Res ne. Ali pa prehitro voziš....ja to bo to Pa zvezdice so mi tudi všeč ...čez tisočko...pismo sem nekam zgovorna ja... Moraš videti ja..Jaz kar svojim očem nisem mogla verjeti, ko sem ugledala prvo. V rdečem spodnjem perilu.Potem pa še v vijoličnem..... Mar vidim prav? Bolj počasi pelji, sem še vpila na partnerja, ker je pribrzel v ovinek jaz pa z nosom na šipi! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Meni so se tudi dopadle...tako drugacne so videti od vsakdanjih super izpiljenih jumbo plakatov...izgledajo tako normalne, tako ene izmed nas...ko sem uzrla plakat , sem se obrnila okoli sebe in nisem videla nobene super model manekenke...ampak zenske, ki so bile podobne, modelom na plakatu. Pred 2 leti se mi zdi je bilo ravno tako veliko prahu, ko so naredili jumbo plakat Sophie Dahl, takrat je bila se mocnejse postave in vem da je bilo veliko prahu, ker je bila ena izmed prvih debelusk, ki so se razgalile-plakat je bil narejen z okusom. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Men so ti plakati tut všeč. Do zdej sm opazla dva. Moj dragi pa nekako ne razume za kaj gre. Ne vidi smisla v sloganu: Kdo mi postalja merila? Pa se sploh nism spravla razlagat, ker je pač moški. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 pach......zhenska k zhenska Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Manekenke so še daleč od tega, da bi ble lastnice popolnih teles - suhe so kot štange (ravno spredi, ravno zadi) in iz tega vidika skrajno nezanimive in neprivlačne. Sploh nimajo ženske postave (in do sedaj se je še vsak tip strinjal s tem).Saj se jaz tudi ... no, recimo, za spodnje perilo so že prav lepe ritke, pa ravno prav veliki joški. Ravno kot deska pa tudi mene ne privlači najbolj, čeprav so mi načeloma zelo všeč prav suhe ženske. Suhe v okvirju normale, se razume, na ne bo Nataly spet ponorela. Eeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 E-e...Tamle v neki jamici sem zasledila pikrich celulita, Rachek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Tudi Ljubljana je preplavljena s tem, tako da ni treba na Štajersko gledat plakate. Jaz sicer zaenkrat nimam kakšnih težav s težo, tako da sem bolj podobna unim ta shiranim manekenkam , ampak jaz sem taka po naravi, brez unih divjih diet, pač mi je dano. Ampak me vseeno veseli, da se povdarja to, da se je treba ceniti. V bistvu so plakati afirmacij Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Pierre Vober:"Lepe ženske so kot ustvarjene za moške brez domišljije." Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ..ženska kt ženska, mora držat distanco de uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Manekenke so še daleč od tega, da bi ble lastnice popolnih teles - suhe so kot štange (ravno spredi, ravno zadi) in iz tega vidika skrajno nezanimive in neprivlačne. Sploh nimajo ženske postave (in do sedaj se je še vsak tip strinjal s tem). Ženska mora bit (v mejah normale, seveda) primerno, prav po žensko, zaobljena na določenih delih telesa... To ji daje tisto ženskost in seksapil.Sicer pa je popolnost skrajno dolgočasna... ni? saj bi lahko citiral karkoli ampak hehe končno je neki genij (ampak sumim da genialka) dala na plakat pravo žensko..... ampak ej, preprosto, ta blazna suhost je zanimiv pojav, heh, ne kapiram točno kaj je na tem, hm vsekakor se moram o tej temi strinjat z ekstremnimi feministkami, (si predstavljam kaj si mislijo o tem) sicer pa ja mam eno prijateljico ki je blazno suha, in v bistvu, ni tisto res da so brez energije, hehe, no ja tiste lahko da so ampak ta ni, kar naprej se fila z hrano, je pa seveda zelo aktivna, prava dvojčica, usta vedno odprta, z nogami vedno poskakuje, z rokami miga, v podporo svojih besed.... vsi pa se strinjamo da je presuha, predstavljam si da manekenke niso take, če pa so, potem jim nimam kaj očitat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 :o|o: :o|o:Namesto "Kdo mi postavlja merila" bi si morali izmislit nekaj drugega.S tem so vse zenske, ki kao niso "normalnega" videza postavili v podrejen polozaj in dosegli ravno nasproten ucinek kot so ga pa zeleli. "Priznali" so oz. tem zenskam dali pecat manjvrednosti. Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avdotja 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Manekenke so še daleč od tega, da bi ble lastnice popolnih teles - suhe so kot štange (ravno spredi, ravno zadi) in iz tega vidika skrajno nezanimive in neprivlačne. Sploh nimajo ženske postave (in do sedaj se je še vsak tip strinjal s tem).Saj se jaz tudi ... no, recimo, za spodnje perilo so že prav lepe ritke, pa ravno prav veliki joški.Se ne strinjam. Običajno so takšne, da nimajo kaj dat ne v gate, ne v modrc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.