Skoči na vsebino

Kdo mi postavlja merila?

nataly

Recommended Posts

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kdo? Vsak sam, kolikor mu pase, kaj je za njega ideal, kaj mu je vsec... blablabla vsa merila so v glavah, in oceh! oki tehnice ni pametn izpustit... hehe, ampak to pride med oci pa se glavo x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

Že idealen tip ženske v našem č asu se precej spreminja: od na primer

Marlyin v petdesetih letih, Twiggy v šestdesetih, Marie Schneider v sedemdesetih,

Nastassje Kinski v osemdesetih, Kate Moss v devedesetih. Ne glede na o č itne razlike

pa je vsem kulturnim idealom skupno da so vse zelo mlade, zelo č edne in seksi.

dobra diplomska, takoj mi je všeč :) hehe, ko so omenili marilyn, ampak ostale pa razen kate moss (bljak) sploh še nisem slišal....

Milijoni ljudi vseh starosti, velikosti in oblik se vsaj enkrat po č utijo debeli, predvsem

ženske. In to za žensko v družbi, v kateri debelost in ženskost ne kotirata visoko,

pomeni, da vsaki č ko re č e:« po č utim se debelo«, govori »nekaj je narobe z mano«.

Kdo pa pravi, da je treba biti suh, visok, blond in bele polti?

:palec: :palec: No, ok, suh visok, bele polti ampak nikakor blond :) sploh....

Dejstva so pa druga č na: ženske smo v povpre č ju kar nekaj manjše, kot so modeli in

težje kot so manekenke, predvsem pa starejše.

hehe ka dobro piše :)

Lepa reč.... hehe človek (jaz) začne razmišljat kakšna bo njegova lastna diplomska.. :) hehe, si kar predstavljam, fizičnost lepote :) hehe, to bi morda šlo skozi, al pa antidelci v lepoti..... al pa hm gravitacijska privlačnost lepega telesa, silnice znotraj lepote, kaj še, polarizacija lepotnih slik, in podobno :) hehe, moji profesorji se bodo vsi po vrsti držali za glavo ko pridem jaz gor na fiziko......

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...