free 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Odgovor na temo Kdo mi postavlja merila? sam! (/&%###$%/"$#%% k se moram naucit organizirat se!! :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Mateja tolk kil po porodu shujšala..???? Tak hiter? No, meni se res hiter zdi?Kok pa?Zdej me bo to enkrat (+leto ali dve) začel zanimat. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Mushi, rajš reč "tolk kil med nosečnostjo zredila" :xx!: ... nisem se šla nobene diete al kej... edino, da sem dojila, pa prehodila kilometre z vozičkom ... ... a bo naš LNF dojenčka dobil... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ja, pa pobruhano t ipkovnico Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Link do diplomske naloge ... ŽENSKI LIK V OGLAŠEVANJU http://www.zenske.org/diploma.pdf Meni je bilo za spremembo bilo všečno prebirati celo diplomsko nalogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 kdo? Vsak sam, kolikor mu pase, kaj je za njega ideal, kaj mu je vsec... blablabla vsa merila so v glavah, in oceh! oki tehnice ni pametn izpustit... hehe, ampak to pride med oci pa se glavo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Mateja čez let al pa dve.. ko zdej bi še mal bla jst free.. Pol pa upam. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Mushi.. pol pa ti zdej bod mal še frej... ... bomo počakal... ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Hahaha Mateja, a si se javla za bot'rco ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Že idealen tip ženske v našem č asu se precej spreminja: od na primerMarlyin v petdesetih letih, Twiggy v šestdesetih, Marie Schneider v sedemdesetih,Nastassje Kinski v osemdesetih, Kate Moss v devedesetih. Ne glede na o č itne razlikepa je vsem kulturnim idealom skupno da so vse zelo mlade, zelo č edne in seksi. dobra diplomska, takoj mi je všeč hehe, ko so omenili marilyn, ampak ostale pa razen kate moss (bljak) sploh še nisem slišal.... Milijoni ljudi vseh starosti, velikosti in oblik se vsaj enkrat po č utijo debeli, predvsemženske. In to za žensko v družbi, v kateri debelost in ženskost ne kotirata visoko,pomeni, da vsaki č ko re č e:« po č utim se debelo«, govori »nekaj je narobe z mano«.Kdo pa pravi, da je treba biti suh, visok, blond in bele polti? No, ok, suh visok, bele polti ampak nikakor blond sploh.... Dejstva so pa druga č na: ženske smo v povpre č ju kar nekaj manjše, kot so modeli intežje kot so manekenke, predvsem pa starejše. hehe ka dobro piše Lepa reč.... hehe človek (jaz) začne razmišljat kakšna bo njegova lastna diplomska.. hehe, si kar predstavljam, fizičnost lepote hehe, to bi morda šlo skozi, al pa antidelci v lepoti..... al pa hm gravitacijska privlačnost lepega telesa, silnice znotraj lepote, kaj še, polarizacija lepotnih slik, in podobno hehe, moji profesorji se bodo vsi po vrsti držali za glavo ko pridem jaz gor na fiziko...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 lepotni fizik ali fizik lepotehm...mogoče lepi fizik... ...vpliv gravitacije na lepoto...presežek mase in lepota... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.