lunca 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Jupiter v sedmi hiši prinaša dobrobit od drugih, od partnerja, od javnosti. Ponavadi take ženske dobijo partnerje, ki jim nudijo več materialnih dobrin. Hvala Lunca http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon1.gifJa je res kr drži za trigon, drugo tudi na momente ja , ampak to je zelo tko kratkotrajno na srečo, stvar momentov...aha 7. hiša, partnerstvo ja, zanimivo ravno gledam tukej karto, mam še ene par aspektov sicer:LUNA SEKSTIL URANLUNA KVADRAT NEPTUNUNA KONJUNKCIJA MCpol sešpa konča z mojo luno http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif Desire, pred sabo imaš še precej časa, da se izrazijo določene lastnosti planetov po hišah. Vedeti moraš, da natalna postavitev v karti drži vse življenje in še po smrti, zato ni nujno, da si že doživela pravega jupitra v tvoji karti, bo pač treba mal počakat. Vedi pa, prej boš ravnodušna, prej bodo pravi rezultati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Desire, pred sabo imaš še precej časa, da se izrazijo določene lastnosti planetov po hišah. Vedeti moraš, da natalna postavitev v karti drži vse življenje in še po smrti, zato ni nujno, da si že doživela pravega jupitra v tvoji karti, bo pač treba mal počakat. Vedi pa, prej boš ravnodušna, prej bodo pravi rezultati. He he, nisem sploh nič zaskrbljena al karkoli, zanimivo mi je pač odkrivati Lepo se imej Lunca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 He he, nisem sploh nič zaskrbljena al karkoli, zanimivo mi je pač odkrivati Superca, vidim, da si na dobri poti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Mene pa zanima kaj prinaša Jupiter v 7. hiši v dvojčkih na 1. stopinji.Aspekte pa tvori MERKUR TRIGON JUPITERpa še LUNA KVADRAT JUPITER. Desire sej ti maš pa kr podobno kot jaz..Moj Jupiter je tudi v 7. hiši samo v Levu. Pa tud ta 2 aspekta imam. * Jupiter kvadrat Venera (10. hiša sco)* Jupiter kvadrat Uran (10. hiša sco)* Jupiter kvadrat Luna (4. hiša bik)* Jupiter trigon Mars (11. hiša strelc)* Jupiter trigon Merkur (11. hiša strelc)* Jupiter trigon Neptun (12. hiša strelc)* Jupiter konjukcija z Vertexom Pravijo, da ti Jupiter v 7. prinaša tudi dobro partnerstvo seveda je spet odvisno od aspektov itd. Kakor je Lunca rekla pa tudi več denarja iz partnerjeve strani (pr men to drži). Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 malce čekiram svojo karto, pa vidim da imam Plutona tik pred Soncem v 4. hiši, tik za njim pa še Jupiter. a bo jupiter potenciral vpliv Plutona na Sončku, al bo prinesel kaj lepega? Tudi natalno imam Jupiter v 4. hiši, natalno pa tudi Sonce tvori kvadrat s Plutonom v 1. hiši...ne navdušujeje me ravno tole...kakšno mnenje?21.12.1972 ob 23.25 minut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Pravijo, da ti Jupiter v 7. prinaša tudi dobro partnerstvo seveda je spet odvisno od aspektov itd. Kakor je Lunca rekla pa tudi več denarja iz partnerjeve strani (pr men to drži). Jupiter prinaša VEČ, vendar, če je slabo aspektiran v natalu (pri meni je v opoziciji s saturnom v 7 hiši), mi je prinesel pri tranzitu čez 7 hišo, ločitev. Nekaterim tak tranzit prinaša poroko, vse je odvisno tudi od tranzitov ostalih planetov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 malce čekiram svojo karto, pa vidim da imam Plutona tik pred Soncem v 4. hiši, tik za njim pa še Jupiter. a bo jupiter potenciral vpliv Plutona na Sončku, al bo prinesel kaj lepega? Tudi natalno imam Jupiter v 4. hiši, natalno pa tudi Sonce tvori kvadrat s Plutonom v 1. hiši...ne navdušujeje me ravno tole...kakšno mnenje?21.12.1972 ob 23.25 minut Ksenia težko je reči, kako bosta sodelovala tvoj pluton in jupiter, na vsak način, bo jupiter bložil močan plutonovksi aspekt na sonce. S daljšim obdobjem tranzitiranja plutona po 4 hiši, lahko pričakuješ kar nekaj drastičnih sprememb v domu, to pa zato, ker se aspekt, ki je v natalu izrazi pri tranzitu plutona na natalni pluton in izbije natalni kvadrat. Precej notranje moči boš verjetno vlagala na tem področju, mogoče boš celo komu bioenergetik? Plutonovska energijo verjetno poznaš, če imaš ti vzame, če nimaš ti da. Pod takim tranzitom se odlično transformirajo že skoraj propadli projekti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 in od kje naj jemljem moč? pa še saturn v 12. hiši, pa nekaj zadevic finančnih odprtih. nisem ravno navdušena, res ne...hvala ti za dogovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 pluton t bo dal moč...sej veš, kjer je vzame, kjer ni daje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 in od kje naj jemljem moč? pa še saturn v 12. hiši, pa nekaj zadevic finančnih odprtih. nisem ravno navdušena, res ne... Ja Ksenia, saturn po 12 hiši je tisti, ki te puca, ti prinaša skrbi, pesimizem. Kako pa vpliva kvadrat saturna na venero? Enkrat je že zakvadriral, še enkrat mislim, da pride na začetek? Kakšne filinge si imela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 kdaj pa naj bi bil ta kvadrat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 kdaj pa naj bi bil ta kvadrat? Tranzitni saturn na natalno venero je bil enkrat že zakvadriran ekzaktno od 28.septembra letos do vključno 6.oktobra. Kako deluje tranzit saturna verjetno veš, da pri nekaterih nekaj dni prej, pri nekaterih pri ekzaktnih aspektih, pri nekaterih šele po tranzitu, to pomeni pri saturnu je rado malo z zamudo. Ponoven tranzit kvadrata je 11.3 do 19.3.2008, tretjič in zadnji je v sredini meseca junija 08. opazuj, boš videla, če se boš ti čustveno mogoče bolj ohladila, oz. posredno nekdo drug do tebe? Saturn deluje pri ljudeh različno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 sem mal svoje poste pregledala za tisto obdobje... uživala na eni žurki, zjutraj z gromozanskim mačkom... veliko časa v naravi preživela, 8.10 pričela z dopustom, katerega sem mislila preživet v naravi, pa sem ga z mami na onkološki in v naravi... se veliko pogovarjala, izvedela veliko zanimivosti iz preteklih rodov, iskala alternativne možnsoti zanjo... križ me je bolel, bila sesuta, ampak v sebi močna... takoj po tem obdobju se je tud nekaj sprostilo, preživela nekaj najlepših trenutkov v lajfu.... pred temi trenutki sem tud na čustvenem področju razrešila marsikatero stvar... ja dogajalo se je... pa še pestro sanjsko obdobje je bilo. ne, ni me vrglo iz tira, prej sem postala močnejša....hvala za to vprašanje, mi je en zastor razgrnil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ne, ni me vrglo iz tira, prej sem postala močnejša....hvala za to vprašanje, mi je en zastor razgrnil... Super, to pomen, da te saturn mara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Mystica, to maš res lepo postavljenega oz. aspektiranega Jupitra. ti daje priljubljenost, čustveno toplino, radodarnost (trigon). jaz ga mam pa kje le - v Strelcu, na Ascendentu. hitro pridobim na teži. pa dostikrat se potegnem iz dreka iz same sreče. pa trigon na Luno, blagor ej, da mi potegne ven tisto sranje iz pokvadrirane Lune s Saturnom in Plutonom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 moj jupiter je tud faca....vladar horoskopa tvori trigone s soncem, venero, marsom, uranom in opzicijo z luno ter kvadrat z neptunom, s vozlom in asc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ej, saj Jupitrovi kvadrati (po mojem skromnem mnenju) niso nič tak hudega .. malo so hecni, ampak ni tragedije ... bolje kot Neptun, Pluton ali Saturn v kvadratu s čimerkoli.jaz mam kvadrat na Sonce, precej netočen sicer ... kljubovanje sem, kljubovanje tja, malo problemov z avtoritetami in nič hujšega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 mislim, da Jupiter lahko prinese tudi veliko slabega, če je v slabem aspektu oz. njegovi tranziti...kakor vemo predstavlja velike stvari zato, lahko prinese tudi veliko slabega... :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skutka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Jaz pa imam jupitra v konjukciji z ascendentom, plutonom.Kvadrat z venero, sekstil z soncem in pa semisekstil z marsom.Kako pa je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Moj Jupiter je pa v biku v 2H. Aspekti so trigon z Venero in Merkurjem v kozlu v 11H in opozicija z Luno v škorpijonu v 8H :xx!: . Od trigonov mi je še posebi všeč na Venero. Jest že vem zakaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Moj Jupiter je pa v biku v 2H. Aspekti so trigon z Venero in Merkurjem v kozlu v 11H in opozicija z Luno v škorpijonu v 8H :xx!: . Od trigonov mi je še posebi všeč na Venero. Jest že vem zakaj. Denarja ti ne bi smelo primanjkovati. Ideje, kako do zaslužka imaš krasne.Opozicija na Luno verjetno nakazuje, da bo potrebno precej prilagajanja, Ostalo pa itak veš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skutka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Jupitra imam v 12 hiši(škorpjon 5 20) pravijo da je to božja pomoč-upam, da mi bo pomagal pri tranzitu plutona(12 hiša v tehtnici-26 36) na sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Jaz pa imam jupitra v konjukciji z ascendentom, plutonom.Kvadrat z venero, sekstil z soncem in pa semisekstil z marsom.Kako pa je to? Jupiter je v takem položaju kot angel varuh, vedno te bo izvlekel iz težav. Jupitrovi kvadrati načeloma niso slabi, kajti pod samimi trigoni bi pri tem planetu samo jedli, uživali in se redili. Treba je tud kaj drugega, zato so po svoje kvadrati dobrodošli. Jupiter je veliko, pluton je še več, to pomeni ogromno, zato taka konjukcija daje precej močno in globoko preobrazbo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Jupiter je v takem položaju kot angel varuh, vedno te bo izvlekel iz težav. Jupitrovi kvadrati načeloma niso slabi, kajti pod samimi trigoni bi pri tem planetu samo jedli, uživali in se redili. Treba je tud kaj drugega, zato so po svoje kvadrati dobrodošli. Jupiter je veliko, pluton je še več, to pomeni ogromno, zato taka konjukcija daje precej močno in globoko preobrazbo.sam, da je na izi...sploh z mojimi 4. trigoni pa opozicija z luno se tud z tem strinja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Jaz imam tudi polno trigonov z Jupitrom in sicer s Soncem, Merkurjem, Venero, Marsom, Uranom ter Mc-jem, sekstil z Asc. Imam pa kvadrat s tem objokanim Neptunom in Severnim vozlom. Ta moj pijani Neptun! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.