MUCAMACA 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Razsvetlite me... ...Jupi ima svojo stran...??? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 mene pa zanima, kaj pomeni za strelce, da je sel jupiter zdaj v skorpijona oz. da bo tam do konca 2006in kaj pomeni to nasplosno (ce sploh kaj) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 mene pa zanima, kaj pomeni za strelce, da je sel jupiter zdaj v skorpijona oz. da bo tam do konca 2006in kaj pomeni to nasplosno (ce sploh kaj) Zdaj če gledamo to kot splošno - pisano kot za horoskope, ki jih beremo v časopisu je to njegova 12. hiša (Škorpijon), moja razlaga bi bila, da je to čas zorenja, tranformacije, poglobitev vase, meditiranje... Seveda pa so potem pomebni še drugi pokazatelji, to je ena groba razlaga. Bolj bistevno pa je za tiste ljudi, kateri imajo znamenje Škorpijona v rojstni karti poudarjeno npr. ascedent (ali pa kako drugače), to prinese srečo, blagostanje... Vse pa se razlaga potem še na celotno karto, pogleda se še ostale trazite, progresirano Luno in drugo. Uživaj! Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 beli vran, če to prav razumem, bo tale jupiter zame ugoden? .....imam sonce, merkur in neptun v 3h v sco.....upam, da ne misli jupiter neptuna spotencirat kar se iluzij tiče....bolje, da umetnost..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Lahko srečo na področjih skrivnosti, na oddaljenih krajih, ob koncu leta pa tudi kilograme gor, pa še marsikaj, čeprav Jupiter tudi ni vedno srečko, odvisno v kakšne stike pride z natalnimi planeti. Jupiter daje, povečuje, ne rovari preveč, ampak vedno pomaga... Če ima pa negativne aspekte pa kaže naivnost in da se človeka lahko v nekaj prepriča. Kar Strelce poglej... beli vran, če to prav razumem, bo tale jupiter zame ugoden? .....imam sonce, merkur in neptun v 3h v sco.....upam, da ne misli jupiter neptuna spotencirat kar se iluzij tiče....bolje, da umetnost..... načeloma ja... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 samo načeloma.... ....ok....thx, beli vran! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 samo načeloma.... ....ok....thx, beli vran! za kaj več pa je treba poglobjena analiza... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Beli Vran, se delno strinjam s teboj, ker meni po 7 hiši in prej po 6 hiši ni prinesel pričakovanega.Kar dost težav z zdravjem je bilo in je še, zna povečevati Jupiter, srečo kot tudi tegobe in kilograme, še posebej meni sedaj ko je v opoziciji z Venero.Lp tebi, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 sej se mi je zdelo, da je v tem fora. sam si tako napisal....nekam previdno....a veš....pol me kr mal zmrazi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ahm ... kar strelce poglej...? kaj to zdaj za strelce torej? jupiter v skorpijonu? jaz ga imam v strelcu v 6.hisi in sem strelec.6. hiso imam pa v skorpijonu. kapiram pa nic. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Bolj bistevno pa je za tiste ljudi, kateri imajo znamenje Škorpijona v rojstni karti poudarjeno npr. ascedent (ali pa kako drugače), to prinese srečo, blagostanje... Vse pa se razlaga potem še na celotno karto, pogleda se še ostale trazite, progresirano Luno in drugo. Ja, komaj čakam, Sonce imam na 9. stopinji Ško v 8. hiši - lahko bi kaj dobrega Jupiter prinesel (ne samo kakšnih kil :OO!: ). Ugotovila sem, da imam Sonce rdx pravzaprav v sekstilu z Jupitrom rdx, ki je v 10. hiši v Kozlu. . Super, vsaj nekaj. Bo ali ne bo debeli Jupiter kaj v malhi prinesel, ko bo konjunkcija na Sonce in hkrati sekstil na natalnega Jupitra ??? Ampak je baza dogajanja v 8. hiši....Sej bi kakšna dediščina pasala, samo slednja ni brez mrtvih, potem pa raje ne Progresirana Luna je na 28,34 Ško. Čim prej naj gre v Strelca, se dober mesec Nič, če Jupiter samo ublaži vpliv tSaturna, ki veselo kvadrira Sonce rdx do julja 2006... :xx!: Partner Strelec pa ima tJupitra v 2. hiši, čeprav ni videti zaenkrat nekih silnih cekinov... . Poleg tega ima Venero na 1. stopinji Ško... . Od kar ima Jupitra v 2. hiši, se je samo zverinsko zredil :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 madonca, ruby72...ti maš pa tud en utrgan chart!....naj ti bo jupiter milosten.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ahm ... kar strelce poglej...? kaj to zdaj za strelce torej? jupiter v skorpijonu? jaz ga imam v strelcu v 6.hisi in sem strelec.6. hiso imam pa v skorpijonu. kapiram pa nic. O Strelcih, dobroti, zaupljivosti... Pričakovati preveč se tudi ne izplača, kajti dobili bomo toliko, kolikor zaslužimo...l Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 madonca, ruby72...ti maš pa tud en utrgan chart!....naj ti bo jupiter milosten.... Ja Amis, hvala Ampak tebi pa tudi t Saturn iz 12. hiše točno kvadrira Sonce A morda raziskuješ, če sta mogoče tvoj oči ali partner kakšna agenta v stilu KBG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 O Strelcih, dobroti, zaupljivosti... Pričakovati preveč se tudi ne izplača, kajti dobili bomo toliko, kolikor zaslužimo...l se vedno nic ne razumem... to zadnje itak, ampak kaj ima to zveze s vprasanjem...? vprasanje: kaj dela jupiter meni bla bla bla ...odgovor: o strelcih, dobroti, zaupljivosti.hm! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 HEJ, HEJ, a kdo ve, kaj se zgodi ko tranzitni Jupi pride na natalnega? Jaz ga mam v prvi hiši na ASC v Strelcu in je v kvadratu s Soncem ter konj. z Uranom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 HEJ, HEJ, a kdo ve, kaj se zgodi ko tranzitni Jupi pride na natalnega? Jaz ga mam v prvi hiši na ASC v Strelcu in je v kvadratu s Soncem ter konj. z Uranom. Malo pomisli, kako je nate vplival približno pred 12-13 leti, očitno nekaj kilogramov, pri mlajših mogoče nosečnost, pa precej optimizma, pa pozitivna sprememba sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja, takrat sem se res začela rediti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 v keri hiši? Bobnar a cvikaš... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ... men se pa zdi, da bo tale jupiter, ki je šel včeraj (predvčerajšnjim al kdaj ) v škorpijona, tudi malo naše 'meje', ki jih škorpijon 'pokriva' provociral... mogoče nas bo mičken vabil, da bi kakšno od njih presegli... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 saturn v peti, moje sožalje nekega veselja zdaj ravno nimaš pomoje...jupiter zna malo več veselja prinest. kondomepriroki.press peta hiša je srečna hiša, lahko marsikaj spremeni, da plodnost... (Bobnar glej stran...) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 raje NIKOLI kot enkrat letno Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 aleluja, bejžmo fantje kaj čmo: Ženska ima karakter Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 Zdaj če gledamo to kot splošno - pisano kot za horoskope, ki jih beremo v časopisu je to njegova 12. hiša (Škorpijon), moja razlaga bi bila, da je to čas zorenja, tranformacije, poglobitev vase, meditiranje... Seveda pa so potem pomebni še drugi pokazatelji, to je ena groba razlaga. Bolj bistevno pa je za tiste ljudi, kateri imajo znamenje Škorpijona v rojstni karti poudarjeno npr. ascedent (ali pa kako drugače), to prinese srečo, blagostanje... Vse pa se razlaga potem še na celotno karto, pogleda se še ostale trazite, progresirano Luno in drugo. Uživaj!Ja, takole bo toJupiter mi bo povozil 12.hišo, v kateri imam pa še natalni jupiter v konj. z venero.Kaj hudiča tole???Nosečnosti že ne..to sigurno.. Čas zorenja - ocky -poglabljanja vase - tudi..bom imela dovolj časa za tole.Nekako se ne spomnim, kaj konkretnega so mi jupitrovi povratki prinašali.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 kaj se lahko zgodi, ko pride jupiter na natalnega saturna, trenutno je na njem sonce. ko mam jaz sonce na nat. saturnu, vedno shujšam in mam dieto - nehote, tako pač pride, ob hrani se mi obrača želodec - in nasploh pomeni samodisciplino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.