Skoči na vsebino

Jupiter

nataly

Recommended Posts

• 2 years later...
mene pa zanima, kaj pomeni za strelce, da je sel jupiter zdaj v skorpijona oz. da bo tam do konca 2006

in kaj pomeni to nasplosno (ce sploh kaj) :8): :inocent:

Zdaj če gledamo to kot splošno - pisano kot za horoskope, ki jih beremo v časopisu je to njegova 12. hiša (Škorpijon), moja razlaga bi bila, da je to čas zorenja, tranformacije, poglobitev vase, meditiranje...

Seveda pa so potem pomebni še drugi pokazatelji, to je ena groba razlaga.

Bolj bistevno pa je za tiste ljudi, kateri imajo znamenje Škorpijona v rojstni karti poudarjeno npr. ascedent (ali pa kako drugače), to prinese srečo, blagostanje... Vse pa se razlaga potem še na celotno karto, pogleda se še ostale trazite, progresirano Luno in drugo.

Uživaj!

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

beli vran, če to prav razumem, bo tale jupiter zame ugoden? .....imam sonce, merkur in neptun v 3h v sco.....upam, da ne misli jupiter neptuna spotencirat kar se iluzij tiče....bolje, da umetnost.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lahko srečo na področjih skrivnosti, na oddaljenih krajih, ob koncu leta pa tudi kilograme gor, pa še marsikaj, čeprav Jupiter tudi ni vedno srečko, odvisno v kakšne stike pride z natalnimi planeti. x;)x

Jupiter daje, povečuje, ne rovari preveč, ampak vedno pomaga... Če ima pa negativne aspekte pa kaže naivnost in da se človeka lahko v nekaj prepriča. Kar Strelce poglej...

beli vran, če to prav razumem, bo tale jupiter zame ugoden? .....imam sonce, merkur in neptun v 3h v sco.....upam, da ne misli jupiter neptuna spotencirat kar se iluzij tiče....bolje, da umetnost.....

načeloma ja...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

sej se mi je zdelo, da je v tem fora. sam si tako napisal....nekam previdno....a veš....pol me kr mal zmrazi..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Bolj bistevno pa je za tiste ljudi, kateri imajo znamenje Škorpijona v rojstni karti poudarjeno npr. ascedent (ali pa kako drugače), to prinese srečo, blagostanje... Vse pa se razlaga potem še na celotno karto, pogleda se še ostale trazite, progresirano Luno in drugo.

Ja, komaj čakam, Sonce imam na 9. stopinji Ško v 8. hiši - lahko bi kaj dobrega Jupiter prinesel (ne samo kakšnih kil :OO!: :bomb: ). Ugotovila sem, da imam Sonce rdx pravzaprav v sekstilu z Jupitrom rdx, ki je v 10. hiši v Kozlu. :eek: . Super, vsaj nekaj.

Bo ali ne bo debeli Jupiter kaj v malhi prinesel, ko bo konjunkcija na Sonce in hkrati sekstil na natalnega Jupitra ???

Ampak je baza dogajanja v 8. hiši....

Sej bi kakšna dediščina pasala, samo slednja ni brez mrtvih, potem pa raje ne :sori: xrolleyesx

Progresirana Luna je na 28,34 Ško. Čim prej naj gre v Strelca, se dober mesec

:switz:

Nič, če Jupiter samo ublaži vpliv tSaturna, ki veselo kvadrira Sonce rdx do julja 2006... :xx!:

Partner Strelec pa ima tJupitra v 2. hiši, čeprav ni videti zaenkrat nekih silnih cekinov... :o|o: . Poleg tega ima Venero na 1. stopinji Ško... xrolleyesx . Od kar ima Jupitra v 2. hiši, se je samo zverinsko zredil :vragec: :o|o: :xx!:

ahm ... kar strelce poglej...? :ermm: x;)x

kaj to zdaj za strelce torej? jupiter v skorpijonu? xcivx

jaz ga imam v strelcu v 6.hisi in sem strelec.

6. hiso imam pa v skorpijonu.

kapiram pa nic.

O Strelcih, dobroti, zaupljivosti...

Pričakovati preveč se tudi ne izplača, kajti dobili bomo toliko, kolikor zaslužimo...l

madonca, ruby72...ti maš pa tud en utrgan chart!....naj ti bo jupiter milosten.... :palec:

Ja Amis, hvala :palec:

Ampak tebi pa tudi t Saturn iz 12. hiše točno kvadrira Sonce :o|o:

A morda raziskuješ, če sta mogoče tvoj oči ali partner kakšna agenta v stilu KBG x:Dx x:px

O Strelcih, dobroti, zaupljivosti...

Pričakovati preveč se tudi ne izplača, kajti dobili bomo toliko, kolikor zaslužimo...l

:eek:

se vedno nic ne razumem... to zadnje itak, ampak kaj ima to zveze s vprasanjem...?

vprasanje: kaj dela jupiter meni bla bla bla ...

odgovor: o strelcih, dobroti, zaupljivosti.

hm!

x:Ix

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest mačona
HEJ, HEJ, a kdo ve, kaj se zgodi ko tranzitni Jupi pride na natalnega? :vio: Jaz ga mam v prvi hiši na ASC v Strelcu in je v kvadratu s Soncem ter konj. z Uranom.

HEJ, HEJ, a kdo ve, kaj se zgodi ko tranzitni Jupi pride na natalnega? :vio: Jaz ga mam v prvi hiši na ASC v Strelcu in je v kvadratu s Soncem ter konj. z Uranom.

xrolleyesx Malo pomisli, kako je nate vplival približno pred 12-13 leti, očitno nekaj kilogramov, pri mlajših mogoče nosečnost, pa precej optimizma, pa pozitivna sprememba sebe. x;)x

saturn v peti, moje sožalje x:Dx

nekega veselja zdaj ravno nimaš pomoje...

jupiter zna malo več veselja prinest.

kondomepriroki.press

peta hiša je srečna hiša, lahko marsikaj spremeni, da plodnost...

(Bobnar glej stran...)

Zdaj če gledamo to kot splošno - pisano kot za horoskope, ki jih beremo v časopisu je to njegova 12. hiša (Škorpijon), moja razlaga bi bila, da je to čas zorenja, tranformacije, poglobitev vase, meditiranje...

Seveda pa so potem pomebni še drugi pokazatelji, to je ena groba razlaga.

Uživaj!

Ja, takole bo to

Jupiter mi bo povozil 12.hišo, v kateri imam pa še natalni jupiter v konj. z venero.

Kaj hudiča tole???

Nosečnosti že ne..to sigurno..

Čas zorenja - ocky -poglabljanja vase - tudi..bom imela dovolj časa za tole.

Nekako se ne spomnim, kaj konkretnega so mi jupitrovi povratki prinašali..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona
kaj se lahko zgodi, ko pride jupiter na natalnega saturna, trenutno je na njem sonce. :o|o:

ko mam jaz sonce na nat. saturnu, vedno shujšam in mam dieto - nehote, tako pač pride, ob hrani se mi obrača želodec - in nasploh pomeni samodisciplino. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...