beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ..po cem se pa to vidi, kdo bo v zakonu "nosil hlace"??Iz natala? a ni to moški.... No če sem malo resen: Po mojem mnenju je ful dejavnikov, gleda se predvsem razmerje med 01. hišo in 07. hišo, kateri vladar je močnejši (Ptolomejeva tabela moči planetov), kakšna ima aspekte... Jaz to prakticiram pri horarni in tam to deluje 100% Naj bom malo plastičen: Če je ascedent v Ovnu in Mars njegov vladar v Tehtnici, kar pomeni v 07. hiši (skoraj gotovo) je to oseba, ki jo ima parter pod kontrolo, saj je Mars v izgonu in nima moči. Potem se pogleda še Venera. Zanimiva je bila nedavna pozicija. Mars v Biku in Venera v Škorpijonu in karte ko sta eden ali drug (Bik ali Škorpijon) bila na ascedentu. Imela sta se rada in se istočasno sovražila , ampak do ločitve nei moralo priti, saj je Mars retrograden (tisti gre nazaj v zakon). TU je potem Luna odigrala ključno vlogo in takih primerov je zelo veliko. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...vladar prve hise v mojem natalu je pluton, ki je v 11. hisi v tehtnici... vladar 7. hise venera v 8. hisi v dvojckih... oba planeta med seboj v trigonu... drgac je pa venera pokvadrirana s saturnom in marsom ( tut 2. vladar sco-na vrhu T-kvadrata) v 10.-heh vsaj za neki je to dobr zgleda... pa se opoziciji z neptunom... uf, je mela mami kar prav ko mi je govorila: Blagor vsem tistim ki te bodo zgresile... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...vladar prve hise v mojem natalu je pluton, ki je v 11. hisi v tehtnici... vladar 7. hise venera v 8. hisi v dvojckih... oba planeta med seboj v trigonu... drgac je pa venera pokvadrirana s saturnom in marsom ( tut 2. vladar sco-na vrhu T-kvadrata) v 10.-heh vsaj za neki je to dobr zgleda... pa se opoziciji z neptunom... uf, je mela mami kar prav ko mi je govorila: Blagor vsem tistim ki te bodo zgresile... Hudo, to bo potem vsak dan ognjemet, ko bo pokalo (od sreče...) Če sem resen, ne bo tako hudo, tista tvoja Venera v dvojčkih so bo nalezla magnetične privlačnosti... too much zame Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...sam tistle kvadrat s saturnom... to bi baba trpela!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 OOhoho Beli vran... Jaz imam v 1.hiši - strelca sonce.sicer mu teži gor neptun..precej vstran pa je merkur..Moj pa ima v 7.hiši bika - luno in lilit.... Zna se ko je jači Samo kaj ...če pravim - šment tale neptun zabluzi včasih vso stvar Aja - nazaj k jupitru.. No, ko bo prišel v bljižnji kontakt z venero - bom predvidevam - hlepele pa nečem - recimo..cartljanju, mogoče zapravljanju.(neka božičnica se menda obeta), žurala bi(bodo zaključki leta)...najraje bi pač da bi bila središče sveta. Če pa ne bo šlo..se bom pa mulila(in za kazen zaprtla v kot in se smilila sama sebi ) nekaj v tem stilu..pretiravanje v glavnem..v dobrem in slabem.. bo pa opozicija s saturnom poskrbela, da bo ostalo bolj pri pobožnih željah se mi zdi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...sam tistle kvadrat s saturnom... to bi baba trpela!!!! Pojdi se učit duhovnosti in spremeni vse v višje dobro... Vse aspekte imaš zato v karti, da se iz njih nekaj naučiš in upam, da ti je to jasno. Vprimeru da ti še ni, pa ti predlagam naslednje Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...ekh kaj bos z duhovnostjo... larifari... grem rajsi ketno za babo prvezat kupit!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 OOhoho Beli vran... Jaz imam v 1.hiši - strelca sonce.sicer mu teži gor neptun..precej vstran pa je merkur..Moj pa ima v 7.hiši bika - luno in lilit.... Zna se ko je jači Samo kaj ...če pravim - šment tale neptun zabluzi včasih vso stvar Aja - nazaj k jupitru.. No, ko bo prišel v bljižnji kontakt z venero - bom predvidevam - hlepele pa nečem - recimo..cartljanju, mogoče zapravljanju.(neka božičnica se menda obeta), žurala bi(bodo zaključki leta)...najraje bi pač da bi bila središče sveta. Če pa ne bo šlo..se bom pa mulila(in za kazen zaprtla v kot in se smilila sama sebi ) nekaj v tem stilu..pretiravanje v glavnem..v dobrem in slabem.. bo pa opozicija s saturnom poskrbela, da bo ostalo bolj pri pobožnih željah se mi zdi Saturn je star prfoks, živiš na zemlji, kaj hočeš, Jupiter pa bo vseeno dal kakšen užitek ali pa pozitivno misel, ni vse rožnato in ni vse slabo - srednja pot je tista, ki šteje. ...ekh kaj bos z duhovnostjo... larifari... grem rajsi ketno za babo prvezat kupit!!! samo se potem ne boš spravil name, ko bo Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 samo se potem ne boš spravil name, ko bo ..nic bat... nic ne bo , ampak bom !!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Uf kok so eni pogumni... sam k jih pa v živo srečaš pa zviz... daj ga malo vzemi v šolo, bo takoj ..nic bat... nic ne bo , ampak bom !!! Da me ne boš potem v ilegali klical Mam primer ko me tip kliče pri zaklenjenjih vratih in ne upa na glas govorit, ker če ga dobi žena je tepen, pa ima tikrat več kg kot jaz... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Uf kok so eni pogumni... sam k jih pa v živo srečaš pa zviz... BLABLABLA... :xx!: Da me ne boš potem v ilegali klical..nic bati... reptiljan.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ja zgleda da fantu manjkajo izkušnje... zgleda da mu bom mogla res kej obrazložit samo malo pazi, da ne bo šola "pretrda" Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ja zgleda da fantu manjkajo izkušnje... zgleda da mu bom mogla res kej obrazložit Jah to pa res... ti kar obrazlozila, ja! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jah to pa res... ti kar obrazlozila, ja! Ilegala vabi Samson23 zate ima domačo nalogo: Kaj mi bo prinesel Jupiter sekstil Mars (Mars je vladar 03. hiše - Škorpijona in 08. hiše Ovna) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Please... razložte mi že kej... Vran, če te ptičja gripa še ni ujela, pol lahko ti to D.N. narediš, k Samson ful hiti z obširno analizo mojega charta... je tok priden, je reku, da bo do dons vse narejen Jah jaz to delam po šest do osem ur na dan profesionalno, tako da je dober, če kdo naredi kaj namesto mene - zame kaj pogleda. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kaj mi bo prinesel Jupiter sekstil Mars (Mars je vladar 03. hiše - Škorpijona in 08. hiše Ovna)..verjetno se bos noro dobro dol dal v avtu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ..verjetno se bos noro dobro dol dal v avtu... Če to ne bo res, se pazi.... Načeloma se ravno v avtih dol ne dajem. ampak saj veš, sila kole lomi. Ja delam od 6 - 8 na dan, včasih pa v tem času napišem eno karto, ali pa tudi ne Dobro je, če ti kdo svetuje, od časa do časa Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ups, šele zdele poštekala, da si ti s tistim Jupiter sekstil Mars, Samsona spraševal zase. Pardon ti si zaljubljena.... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 valkira on je profi... ze 10 let.. jaz se pa ucim pol leta... itak da model raztura in vse ful bolj deep gleda... jah nekako so se mi samo pri nenadni priloznosti za sex v avtu poklopile jupi SEX til mars, 3. in 8. hisa... lahko pa tut transformacija v komunikaciji, krajse trasformacijsko potovanje... rojstvo brata... kaj jaz vem po mojem je lohk velik...sam mislim da bo sex v avtu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 valkira on je profi... ze 10 let.. jaz se pa ucim pol leta... itak da model raztura in vse ful bolj deep gleda... jah nekako so se mi samo pri nenadni priloznosti za sex v avtu poklopile jupi SEX til mars, 3. in 8. hisa... lahko pa tut transformacija v komunikaciji, krajse trasformacijsko potovanje... rojstvo brata... kaj jaz vem po mojem je lohk velik...sam mislim da bo sex v avtu... Ne hvali me toliko, mi bo nerodno... Glede napisanega pa zanimivo, aja seks v avtu ostaja v igri. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ... u koga ... povej... Hmmm, profi pa to... pazi, da se ti še jst ne zalimam na OS Ja kako naj vem v koga, saj nisem noben čarovnik, glede OS je pa gužva.... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 tudi ja ostanimo pri "noro dobro dol dal" Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 tudi ja ostanimo pri "noro dobro dol dal" ..jah nekje mormo tisto 3. hiso ponucat(ce govorimo konkretno o belem Vranu)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...aja se res...devicka... ah kaj se pa pol sploh prtozujes... za prvic je v avtu cist OK... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...aja se res...devicka... ah kaj se pa pol sploh prtozujes... za prvic je v avtu cist OK... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.