Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 niti ne, malo je mrzlo, pa prostora ni, pa drugi vidijo, pa sedeže se lahko zapaca 100% virgo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja, pa polnih kondomov nimaš kam dat ...jebela, mal mantaka chio studiraj!!!!... pa menda ne razmetavas s svojim genskim materialom kar tjavendan?? x:Dxto mors reciklirat... proteini so dragi, da o cinku sploh ne govorimo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Videm da ste čist zašli ampak moram rečt, da sem se kr ornk k sem vaše komentarje brala. No mene pa vseeno za Juptrčka neki zanima v natalni:* Jupiter v 7. hiši (Lev)* Jupiter kvadrat Venera (10. hiša sco)* Jupiter kvadrat Uran (10. hiša sco)* Jupiter kvadrat Luna (4. hiša bik)* Jupiter trigon Mars (11. hiša strelc)* Jupiter trigon Merkur (11. hiša strelc)* Jupiter trigon Neptun (12. hiša strelc) A bi kdo mel kej časa in komentiral to. Hvala. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Videm da ste čist zašli ampak moram rečt, da sem se kr ornk k sem vaše komentarje brala. No mene pa vseeno za Juptrčka neki zanima v natalni:* Jupiter v 7. hiši (Lev)* Jupiter kvadrat Venera (10. hiša sco)* Jupiter kvadrat Uran (10. hiša sco)* Jupiter kvadrat Luna (4. hiša bik)* Jupiter trigon Mars (11. hiša strelc)* Jupiter trigon Merkur (11. hiša strelc)* Jupiter trigon Neptun (12. hiša strelc) A bi kdo mel kej časa in komentiral to. Hvala. Lp phhhfffff,a je ta oseba se ziva????Hecam se!!! Vse dobro!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja, pa polnih kondomov nimaš kam dat ja boš pa foter... phhhfffff,a je ta oseba se ziva????Hecam se!!! Vse dobro!! Samson bi imel tako karto oz. pozicije - pa jih nima... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 phhhfffff,a je ta oseba se ziva????Hecam se!!! Vse dobro!! Jaz se tud čudim kako mi rata prežvet Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hm, sm mislu da sm jaz deviški zgleda da sm se mal od tebe nalezu... Samson bi imel tako karto oz. pozicije - pa jih nima... ce mi das jupitra v 5. pa da mi dela trigon na marsa v 8. vzamen... v 7. pa jest z jupitrom nimam kaj poceti!!! al pa ce mi das jupitra v 2. pa da mi dela na to vso zlobodro aspekte pretezno v 5. hisi-tut vzamem!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja kaj pa jaz lahk naredim s tem kar imam?????? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja kaj pa jaz lahk naredim s tem kar imam?????? ...jah kej dost ti ne preostane... se porocis in naredis eno dobro kariero v poslih z ljudmi... oboje bo laufal kt Flash Gordon!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kaj je zdaj to....razprodaja planetov in pozicij...... ...jh...a se pridružim.... sicer pa, komur se da kej razložit,....v 1h najprej uran na 9st device in zraven pluton na 13 st device.......merkur v 3h na 12st sco.....7h v ribah in v njej kiron na 9st.......??? kaj s tem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kaj je zdaj to....razprodaja planetov in pozicij...... ...jh...a se pridružim.... sicer pa, komur se da kej razložit,....v 1h najprej uran na 9st device in zraven pluton na 13 st device.......merkur v 3h na 12st sco.....7h v ribah in v njej kiron na 9st.......??? kaj s tem.... ...za tole zlobodro kaj dost ne bos dobila...sploh ne na LNF, ker se folk kle dost spozna... mogoce lahko koga na e-Bayu nategnes... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a zdaj naj se pa scmeram al kaj....... ...... grozotikaaaaaaa....in kaj zdaj?????..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a zdaj naj se pa scmeram al kaj....... ...... grozotikaaaaaaa....in kaj zdaj?????..... ...ce mas se reklamacijo nes zamenjat...drgac pa stran vrzt.. nimas kaj s tem... skart roba.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...jebelacesta samsonite...a ti moram kolkovano prošnjo napisat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jaz bi tud kr neki planetkov pa aspektov zamenla a kej veste a bo kej kmal razprodaja na LNF??? Samson a pol bom k Flash Gordon Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Samsom kaj je že tema tukaj... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Samsom kaj je že tema tukaj... Sej ti lahk tud jaz povem eno stran nazaj poglej pa ti bo takoj jasn al pa pejt na vrh strani pogledat No sej jaz bi se tud o Jupitru pogovarjala pa me noben resno ne vzame.....Samson mi je napovedu da bom Flash Gordon postala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Sej ti lahk tud jaz povem eno stran nazaj poglej pa ti bo takoj jasn al pa pejt na vrh strani pogledat No sej jaz bi se tud o Jupitru pogovarjala pa me noben resno ne vzame.....Samson mi je napovedu da bom Flash Gordon postala S tega fanta bo še nekaj.... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Samsom kaj je že tema tukaj.....tema ni vec sploh... ...sej ves, ko babe pridejo ne mores vec o politiki in sportu... S tega fanta bo še nekaj.......to tut moja mami govori(ze 65 let )... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 A sem vas čist zmešala al kaj Star ata si ti Samson23 (le kaj pol tiste dve cifri pomenta) Sej pol te pa lah kr ata kličemo a ne? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 le kaj pol tiste dve cifri pomenta...osvobodi svojo domisljijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...osvobodi svojo domisljijo... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...sem cutu prej, ja... sem naredu clearing...zdej je mim.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...mulci..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...mulci..... ..kaj ga kazes???a ti je odvec??mam eno idejo kako bi se ga dal fajn ponucat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.