Skoči na vsebino

Jupiter

nataly

Recommended Posts

...vic stoletja...... x:Dx x:Dx .... :palec:

...fantje, a se še spomnite v keri temi smo...al se gremo raj zezat v čvekarije..... :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

...vic stoletja...... x:Dx x:Dx .... :palec:

...fantje, a se še spomnite v keri temi smo...al se gremo raj zezat v čvekarije..... :vragec:

Tebe bolj Mars zanima...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Tebe bolj Mars zanima...

ma ne...sem vskočila prejle z unimi podatki, k ste se glih o 1h in 7h pogovarjali....menda je moj mars tako čist neuporaben...je revež v strelcu..... x^x

ma ne...sem vskočila prejle z unimi podatki, k ste se glih o 1h in 7h pogovarjali....menda je moj mars tako čist neuporaben...je revež v strelcu..... x^x

Kaj te muči, da vržem ostro Vranovo oko...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

kaj je zdaj to....razprodaja planetov in pozicij...... :O: ...jh...a se pridružim.... x:o)x

sicer pa, komur se da kej razložit,....v 1h najprej uran na 9st device in zraven pluton na 13 st device.......merkur v 3h na 12st sco.....7h v ribah in v njej kiron na 9st.......??? kaj s tem.... :inocent:

tole sem hotela vprašat...pa je samsonite rekel, da lahko kar pozabim, ker je tak šit :sori: x;)x

ker pa smo v temi jupiter, še to:

natalno imam jupiter v 8h, ki se začne v ribah in nadaljuje z ovnom. jupiter je na 11st ovna. je v aspektu (150stopinj) z uranom in plutonom v 1h ter v sekstilu s saturnom v 6h v vodnarju. kaj takle položaj pomeni....plusi in minusi?

thx, beli vran x:)x

tole sem hotela vprašat...pa je samsonite rekel, da lahko kar pozabim, ker je tak šit :sori: x;)x

ker pa smo v temi jupiter, še to:

natalno imam jupiter v 8h, ki se začne v ribah in nadaljuje z ovnom. jupiter je na 11st ovna. je v aspektu (150stopinj) z uranom in plutonom v 1h ter v sekstilu s saturnom v 6h v vodnarju. kaj takle položaj pomeni....plusi in minusi?

thx, beli vran x:)x

Kje imaš Strelca in Ribi, še bolje pa je če mi na OS pošlješ podatke, pa javno objavim, kaj sem ugotovil

Draga Amis,

tvoja karta je zanima, ta Jupiter ti daje predvsen duhovni uvid in neke možnosti razvoja osebne legende. Uči te neke partnerske strpnosti in moč sodelovanja, predvsem, da sprejmeš druge ljudi in da tako lažje živiš severni Lunin vozel. Aspekt z Marsom ga podpira in mu daje moč, z Uranom pa predstavlja, da te zanimajo skrivnostni in da se moraš od časa do časi "igrati" detektiva - da odkriješ določene reči.

uau....hvala, beli vran. huh...tega pa do zdaj še nikol slišala. ampak nekaj me pa vendarle še zanima: kako gresta skupaj partnerska strpnost in ukvarjanje s prijatelji (11h in s.lunin vozel)....?

uau....hvala, beli vran. huh...tega pa do zdaj še nikol slišala. ampak nekaj me pa vendarle še zanima: kako gresta skupaj partnerska strpnost in ukvarjanje s prijatelji (11h in s.lunin vozel)....?

:2src: šola duše...

Glej ne vem kakšen odnos imaš s partnerjem in vendarle naj bi ti bil prijatelj...

tvoja darežljivost prijateljem pa ga ne bi smela motiti...

Pa to je res čist Amis opis...

valkira...a me hecaš....

kar se pa detektivskih talentov in skrivnosti tiče je pa res....moram...ni kej.... :inocent:

:2src: šola duše...

jh...veš....moji duši je to že nekaj časa jasno..... xsrcx

beli vran....(sem iskala unga smeška z rožico...pa ga ne najdem....pa naj bo taka....---> xflowx ....)

Amis.. res, res xsrcx

Vran... jst bi tut tak opis... a jst mam pa sam hardcore varjante, nič šole duše ...

ja pa se kaj drugega duša uči, saj se vsaka kaj uči...

Guest mačona

Moj Jupiter:

na Ascendentu v Strelcu (3° Strelca)

Jupi kvadrat Sonce :vio:

Jupi kvadrat Venera :xx!: :o|o: same sitnosti in nerodnost pri odnosih z ljudmi

Jupi sekstil Merkur :palec:

Jupi trigon Luna :2src: kaj čem, zaljubljivo bitje sem x:Ix

Jupi konjunkcija Uran xzobkox kaj čem, rada kljubujem in sem zelo nepredvidljiva x:Dx

Jupi opozicija Kiron xnckrivx

11,11,1993 sem imela prometno nesrečo. Z logičnega vidika je ne bi smela preživeti - bližnje srečanje s kamionom - pod kamionom, da sem natančnejša..jaz(v sedmem mesecu nosočnosti) in frendica, ki je bila z mano v avtu pa sva izpod kamiona prilezle brez praske.

Kaj se je torej dogajalo na nebu v tistem času?? Razen, da se je prometna zgodila ob Marijini kapelici..

Jupite, venera in merkur so v tistem času junaško zakoroačili v sco in s tem v mojo 12. hišo - ter na prijateljičino sonce.

Niso še sicer tvorili konjunkcije z mojim natalno postavljenimi planeti(venera, jupiter v sco-12) so pa bili blizu.

Angeli varuhi na delu.

94 leto je bil čas materinstva - mlajša hčera me je maksimalno okupirala..

Govorim zato, ker je bil tole čas jupitrovega povratka.

x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

94 leto je bil čas materinstva - mlajša hčera me je maksimalno okupirala..

Govorim zato, ker je bil tole čas jupitrovega povratka.

x:px

x:Dx x:Dx Sem te hotela opozorit spet na bližnji jupitrov povratek najprej k ASC, potem še k soncu, to pomeni, da imaš dvojni garant za veliko lažjo zanositev. x;)x Leto za nesrečo je jupiter po prvi hiši vplival nate optimistično, verjetno si bila srečna mamica, istočasno sekstil jupitra z natalno luno.

Sem pa pogledala kaj se je dogajalo 11.11.1993, na dananšnji dan, dan tvoje sreče v nesreči.

Res se vidi iz natalne karte, da si srečkovič, imaš angela varuha na svoji strani, ker sta venera in jupiter v tvoji 12 hiši.

Tranzit marsa in plutona je bil čisto blizu sonca in ASC, pluton je pri tebi dvojni vladar, zato je močan, hvala bogu tako blizu ASC bi lahko povzročil drugačno transformacijo. Mogoče jo pa je, si mogoče od takrat postala nekako drugačna, zate bi rekla, da si precej intuitativna.

Trantzit saturna je bil v III. hiši, hiši prometa v slabem aspektur z ASC, jupitrom, širokem kvadratu s soncem, tko, da si k sreči bila res samo opozorjena, po progresijah sta bila mars in pluton v 12 hiši, verjetno si si to vtisnila globoko v podzavest. Tranzit saturna je tudi kvadriral natalni saturn, glede na to, bi bil razplet glede zdravja lahko popolnoma drugačen, ker imaš natalno saturna v 6 hiši, vendar očitno nekaj bdi nad tabo.

:palec: :palec:

Lunca - hvala ker si vzela si čas x:)x

Ja - je tole pustilo močan vtis in kot praviš me spremenilo - začela sem opazovati življenje še z druge plati in ne tako lahkomiselno kot prej. Pravzaprav sem zašla kar v drugo skrajnost - tak malo sco tole.

Ja - jupiter mi po samih materinskih zadevščinah zdajle kroži - ko je lani visel na luni sem zanosla..ne pa tudi donosla..so pa zdaj na račun tega tudi možnosti precej zmanjšane. In roko na srce - mislim, da sta dva otrokca dovolj..bomo pridno papcali tablketke :vio:

Tudi za kvadrat saturna na natalnega je potem tudi razlaga - kajti posledice so prišle čez čas - kot se za saturna spodobi in čisto z druge strani - zapoznela reakcija telesa v bistvu - ohromitev leve polovice obraza.

In tako sem mesec dni bila s popolnoma ohromljeno levo polovico obraza - bila noseča in nič se ni dalo storiti. Čakati - spet ena saturnova tole...dokler ni prišel čas poroda, ki je spremenil vse - čisto plutonovsko mi tole leži. Hitro, na brzino, rušilo..skratka - takoj po porodu sem se lahko smejala, kremžila.......vse kar prej nisem mogla.

Je ORL doktor rekel - da je porod tudi šok za telo. Ali po domače - klin se s klinom zbija x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 3 weeks later...

Kaj pomeni Jupiter v 12. hiši v konjukciji z Ascendentom? Asc je Rak.

Vem da Jupiter v 1. hiši govori tudi o debelosti kaj pa v 12.hiši??

Hvala in lep pozdrav

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona
Če je v konjunkciji z ASC, itak vpliva na videz (ni mus, da je v 1. hiši, lahko tudi v 12.), posledično debelost, sploh pa ker je Raku, so možnosti za debelost še večje.

• 1 year later...

Mene pa zanima kaj prinaša Jupiter v 7. hiši v dvojčkih na 1. stopinji.

Aspekte pa tvori MERKUR TRIGON JUPITER

pa še LUNA KVADRAT JUPITER.

:vio:

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Aspekte pa tvori MERKUR TRIGON JUPITER

pa še LUNA KVADRAT JUPITER.

Trigon med merkurjem in jupitrom je kar krasen aspekt, prinaša talent za organizacijo, optimizem, uspeh v trgovini, prinaša ugodne transakcije, uspeh pri izpitih, ugodno na potovanjih, precej ugodno za razum.

Kvadrat med luno in jupitrom pa vpliva na določena čustvena nezadovoljstva, nerazpoloženje, razdražljivost, možne prepire v zakonu, neugodnosti, ki so posledica ekstravagance.

Seveda poglej, če je luna aspektirana tud z drugimi planeti v trigonih in sekstilih, seveda ta kvadrat ne prinaša hujših zapletov. Potrebno je pogledat celotno karto, to vse našteto ne pomeni dosti, razen določenih energij, ki jih občutite, ko se aspekt resnično dogodi npr. ko luna pogosto zakvadrira jupitra in seka ven tisto, kar je tu našteto, vendar mine v parih urah. x;)x

:palec: Jupiter v sedmi hiši prinaša dobrobit od drugih, od partnerja, od javnosti. Ponavadi take ženske dobijo partnerje, ki jim nudijo več materialnih dobrin.

:palec: Jupiter v sedmi hiši prinaša dobrobit od drugih, od partnerja, od javnosti. Ponavadi take ženske dobijo partnerje, ki jim nudijo več materialnih dobrin.

Hvala Lunca http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon1.gifJa je res kr drži za trigon, drugo tudi na momente ja :8): , ampak to je zelo tko kratkotrajno na srečo, stvar momentov...

aha 7. hiša, partnerstvo ja, zanimivo

ravno gledam tukej karto, mam še ene par aspektov sicer:

LUNA SEKSTIL URAN

LUNA KVADRAT NEPTUN

UNA KONJUNKCIJA MC

pol sešpa konča z mojo luno http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...