Skoči na vsebino

Zunanjost

Kreativa

Recommended Posts

Kako se vidite, ko se pogledate v ogledalo?

Ko vas takole prebiram, si za vašimi vzdevki in ikonami skušam predstavljati "resnične" osebe, osebe v različnih življenjskih obdobjih, z različnimi izkušnjami, načinom izražanja, prepričanji, okusom ... obenem pa tudi osebe z določeno barvo las, oči, višino, kilažo x8Dx ... simpatične, antipatične, športne, elegantne, ... kako bi opisali (predvsem) svojo zunanjost v nekaj besedah ... pa morda svoje glavne značajske poteze x?x

Marsha, videla tvojo sličico iz CC - multi simpatiko x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 59
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kadar ljubiš, se ti zdi še opica lepa, ko ne ljubiš, se ne zmeniš niti za lotosov cvet - Kitajski pregovor......ups x:Ix .....zalutal x;)x......no, pa saj mal pa paše tudi sem, ne x:Dx x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hehe ja jaz sem tud videl Marsino slikico, Maras ce to vidiš, daj prosim zamenjaj si tisto slikico ker zgleda tako hm kako bi rekel, policijsko, tisti prst gor, se prav bojim kaj bom napisal..... da jih ne bom dobil, na tako urejenem forumu... hehe, dobro šalo na stran,

no ja pa poglej še mojo slikcio, Kreativa, tisto sem jaz, torej se mi ni treba opisovat,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehe ja jaz sem tud videl Marsino slikico, Maras ce to vidiš, daj prosim zamenjaj si tisto slikico ker zgleda tako hm kako bi rekel, policijsko, tisti prst gor, se prav bojim kaj bom napisal..... da jih ne bom dobil, na tako urejenem forumu... hehe, dobro šalo na stran,

no ja pa poglej še mojo slikcio, Kreativa, tisto sem jaz, torej se mi ni treba opisovat,

Super El Nino, nisem vedela, ali je fotka tvoja ali neka čisto x x:)x

Ti Pokowc pa le opiši malo svojo zunanjost ... prosim x8Dx ... pa Mick ... tistile kitajski pregovor mi ne pove nič, čeprav je prav simpatično zalutal sem x8Dx ...

Hoj, Kreativa in vsi...

Res smo imeli par takih tem podobnih, a mislim, da ne prav takele, ali pa smo o svojem videzu govorili kje vmes, v kaki drugi temi...

Hvala, ker si opazila in komentirala tisto cc slikico - samo nisem v resnici taka, nimam tako velikih oci... :eek: x:Dx

S prstom pa res skoz zugam... x:Ix

El Nino, vceraj sem se nekaj ukvarjala s tem (slikice svoje, da bi kaksno spravila v obliko), pa sem obupala... vse, na katerih sem OK, so premaknjene, meglene, nejasne... ce so pa jasne in super fotke, sem pa jaz grozna ali pa si niti malo ne podobna...

Ker sploh nisem skrivnostna, komot vse 'zahtevano' x;)x nastejem: pribl. 170 velika (namerili so me med 169 in 171 cm), tezka kakih 53 kg, cifra konf. 38, cifra cevljev 38.5-39, lasje krajsi (zame ful dolgi), navadno nekje med zlato in rdeco barvo, najveckrat oranzno... Barva oci rjava, vcasih oranzna, zlata in zelena.. Barva polti svetlejsa... Precej fit, se kar sporten tip, zal tudi slucajno ne elegantna... x:Ix

Hitra in dinamicna, dolge, suhe noge, bolj malo bokov in ne prevec pasu... Majhna usta (a ne ozka ali stisnjena), kriv in spicast nos (ko sem se kdaj v Mitjo podrgnila, je recimo rekel - nehaj s to mrzlo spico x!x x:Dx x:Dx

Ne pa zdaj spet ful... da si ne bi kakega cudnega ksihta predstavljali.

Lepa? Sploh ne. Simpaticna? Ne vem, kakor za koga - nekateri me najbrz videt ne morejo, nekatere pa takoj osvojim, ker navadno prec brejknem kaksne zidove in vse, sem kar sproscene sorte pa tko... Sem precej prijazna, vendar znam zelo mrko gledat, tako mi vcasih kdo rece, da je imel kar respekt me srecat, ker "je slisal, da sem ful opasna", vse povem direkt v faco, veliko govorim, grozno se smejem (Tim me je letos skoz oponasal, kao, kok butast da se smejim - in se res, sam ne morem pomagat) - glasno in potresavajoce, grleno, cisto z drugacnim glasom... Imam zelo znacilen glas in znacilno hojo...

Grozno hitro vse pocnem (razen jem - to pa zelo pocasi)...

Vcasih tecnega, veckrat pa nekako hudomusnega videza... nekako z obrvmi tako gledam, pa s kaksnim prstom pozugam...

Nic, el Nino, imas prav - ful folka mi je ze tale prst naprej vrglo... sam zoprno je, da na edini fotki, na kateri sem recimo tudi kul, pa tudi s prstom zugam...

:vio:

Tko - That's Moi. :grin:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa ima čisto škorpijonov pogled....vem, ker ga imam tudi sama x:Dx Tudi meni rečejo, kadar se ravno ne smejim - kaj si pa tako jezna, ali pa zajebana hehe. Pa sploh nisem.

OK. Jaz pa sem...hmm bolj male sorte ljudi(v malih se krije strup x:Dx )..nekje med 159 do 162..tu nekje. Kil imam v tem trenutku preveč..in se niti ne tehtam...hja nekje 64 kg...bo. Ali pa še kaj zraven. Lasje dolgi do ta zadnje in črni - bolj ali manj..se odpravljam do frizerja...vendar še ni dovolj poguma..hja pa močne obrvi..pa polne ustnice...pa rjavo zelene oči....pa temen glas..baje....mali nos...

Značilna hoja - po tem me prepoznajo na daleč..ko govorim krilim zraven....in vsake toliko obstanem sredi stavka, ker imam že milijon drugih misli v glavi. Zdaj pa se pogovarjaj z mano, če moreš x:Dx aja seveda še barva polti...zelo svetla...tako..in seveda...nosim očala! Ful pomembno! x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O, Nataly - rekla pa si samo 'pogled' - nisi omenila, da imas posebno OBLIKO oci - nekako zamaknjene, skrivnostne in posajene nekako postrani, po macje...

TIPICNO Strelec/Sco kombinacija, bolj ne bi mogla imet!

(*z Nataly in nekaterimi smo se tudi ze videli - lani v Gaju v Tunjicah).

Mick - thanx x:Xx (ves, saj meni je tudi vsec fotka, sicer je ziher ne bi dala, ampak res pa je tudi, da nisem imela prav velike izbire).... Samo jo bom vseeno zamenjala, bom pa spet skoraj ziher dala svojo pravo fotko, mislim pac svojo, ne recimo Madonino ali kaj takega..

Aja, saj res... ker je glih povezano z videzom... Sosolka oz. frendica se s teh casov je rekla, kwa, Madona te kopira.. x:Dx

z imenom - ker mene je par sosolk klicalo Madona oz. so rekle vedno, da imam oci kot Madona - karkoli naj bi to pac pomenilo...

Sicer pa sem tudi res taka - sem nekako 'na prezi', a v bistvu ce se le da na hec obrnem...

Tina - OK, bom upostevala in ne dala napihnjene rdece ribe iz svojega asortimana ikon na LNF. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hja "napihnjena rdeča riba", pa še žuga nekaj s prstom..pa kaj ko jo imamo radi....

No, ja res pozabila...oči moje so res nekaj extra no....če že hočete..prevrtam in prežgem s pogledom....tako...kot rentgen..če imate slabo vest jo takoj odkrijem x:Dx ...e zdaj si me pohvalila....zdaj pa se bom še ven metala x:Dx .. je pa res...čisto strelec/sco kombinacija..tako.

Marsa mi je vprvo delovala res strogo..pol pa se nasmehne in evo..osvoji svet x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pozabu....pa saj se mi zdi, da sem to že 1x ali pa le nekomu povedal......sem grd, majhen, debel, z majhnim in hitro mi pride - saj to značajska poteza, ne

Mick...te citiram z ene druge teme...

..."če bi bil na tvojem mestu...bi oceno mojega dicka prepustil ženskam, ki so bile deležne njegovega obiska"....

Hehe...ni kej...se bo treba prepričat... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Ojoj, Mick - kaksen opis! Si pa samokriticen!! x:Dx x:)x

... sele zdajle sem videla... ko si tak postek kratek in micken postnil, pa med temi (mojimi) solatami pol... xrolleyesx

Picasso

Jest se ne rabim več opisovat...ker me je že nekdo drug opisal... :xx!:

Mick...midva bi morala tole samokritičnost mal razdelit...ti preveč samokritičen...jest očitno premalo... xrolleyesx

Torej...stara, debela, vampasta...napol slepa...po karakterju pa koza neumna... :xx!:

Bobnar...ne verjemi vsemu, kar prebereš... x;)x

x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...