astra 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Mick...a zdej bi pa rad bil sub-stitutek....glavnega substitutka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Mick, the charmer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Marsa meni si na tej slikici kul in se mi zdis nagajiva in razigrana in ne zugajoce-grozeca. Nisem imela vtis da bi bila bav-bav kot pravis, mogoce kdaj nastopi moment, ko delujes resno in ljudje mislijo da si bav-bav kot pravis. Meni si se zdela fletna, odprta, simpaticna, topla, zvrgoleca, nasmejana, predvsem zelo prijetna oseba in sogovornica. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Še vedno sem lahko hiter, tut prehiter v vsemu, sam opazujem že kr let al dve ,da postajam počasnejši, to pa je moja Nova prednost v karakterju. Tut jest sm nagnjen k rejenosti, vsaj dedno, ampak se še vedno pazm(tok tok), ker preprosto želim se ohraniti v vitalnem občutku.Vedno k prlimam novo slikco ,vedno se nekak identificiram z njo. Pa naj bo to pogled, pomanjkanje smeha, nagib dejanja....moram pa tut povedat, da sm kr rezervirane sorte. Morda vse to izhaja iz načrtne umirjenosti. Sem pa preveč humano radodaren in to se sproti šlihta˝. Mars,maš že ti eno eleganco vseb,tisti naravn šarm sej to spada k prodornosti očem,sam ga ne kažeš,ker nimaš cajta Natali,kukr se jest tjebe spomnim, mi po nagibu´očeh deluješ škorpijonska, pa sej si tut temna v lase in oči, ne.. ne glede na hitro govorjenje strelčevo ...Bobia se spomnem ,da je takten v svoj šarm, sam morda ga je sram,njegova hoja je pazljiva in nič poskočna.Astra, zlo načrtna ženska; sam met tisto voljo za negovanje pa je; pa sej tut to pride na vrsto, ko bo vzhajala ideja o zdraven telesnem gibanju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 El Nino, vceraj sem se nekaj ukvarjala s tem (slikice svoje, da bi kaksno spravila v obliko), pa sem obupala... vse, na katerih sem OK, so premaknjene, meglene, nejasne... ce so pa jasne in super fotke, sem pa jaz grozna ali pa si niti malo ne podobna... JA v isti seriji kot je tista s prstom, si imela tudi eno brez prsta ki je pravtako dobra..., (si mi poslala, je pa res da je to moja lastna presoja, in morda slikc nimaš več... k je že tolk časa vmes), hehehe, sicer pa je, ja res odlična slikca razen prst, hm najbrž je to del tvoje osebnosti, vedno je še nekaj zraven hehe en prst, en repek, da ni človek povsem varen... ob ribici.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Mars,maš že ti eno eleganco vseb,tisti naravn šarm sej to spada k prodornosti očem,sam ga ne kažeš,ker nimaš cajta Natali,kukr se jest tjebe spomnim, mi po nagibu´očeh deluješ škorpijonska, pa sej si tut temna v lase in oči, ne.. ne glede na hitro govorjenje strelčevo ...Bobia se spomnem ,da je takten v svoj šarm, sam morda ga je sram,njegova hoja je pazljiva in nič poskočna.Astra, zlo načrtna ženska; sam met tisto voljo za negovanje pa je; pa sej tut to pride na vrsto, ko bo vzhajala ideja o zdraven telesnem gibanju. Hm komaj čakam da spoznam vse lunatike........ vsaj legende, hehe, odkar sem prestopil mejo 1000 objav hehe, no ja resnični razlog je da pridem gor v ljubljano, in vsak izmed vas bo nujno kaj pokazal svojo glavo tam okrog.... ene bom pa kar načrtno obiskal hehe, morem pa rečt, nisem več tak kot na slikci, veliko več brade in veliko več las, pravzaprav zelo unikaten videz, sploh se tega ne dobi tako da vam ne morem opisat s kakšnim primerom, hehe,.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 mick.... tole blo pa zhivljensko delo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 Ups, sem vas morala dvakrat prebrati, da sem si kaj zapomnila Marsha, midve sva zelo podobnih mer , imam kilco ali dve več kot ti na isto višino, pa precej suhceno delujem ... čeprav je meni takole čisto OK, bolj se s tem obremenjuje okolica. Drugače pa ... dolgi lasje, temni ... rjavi do rdečkasti, kakor kdaj , večinoma zelene oči ... strelka z asc. v škorpijonu ... pa z Luno v ribah ... grozno, včasih še sebe težko prenašam (Nataly, ti verjetno veš, o čem govorim ) ... na začetku tridesetih ... tudi delujem prej športno in nikakor ne elegantno x!x ... pa ne zato, ker bi se kaj posebej ukvarjala s športom ... če bi se morala opisati z dvema besedama, bi rekla: polna nasprotij :xx!: ... moj stil je sigurno v tem, da nimam stila ... na nek način zelo globoka, po drugi strani precej površna ali odklonilna do oseb in stvari, ki me ne pritegnejo ... no ja, toliko o meni El Nino, objavi kakšno novejšo fotko, da si bomo znali predstavljati več brade in več las ... Mick, še zmeraj nimam pojma o tebi, razen tega, da imaš podmerskega , pa to me niti ne zanima ... Aakhut ... ko si me ene dvakrat SKORAJ vrgel s tira - prosim no ... pa Bobnar s svojimi sočnimi komentarji ... Contesa ... Pokowc (kar nekaj napisal, pa ne dovolj povedal) ... pa Tina, Mateja, Vojko, Bigm, Zirosi, BorisM, Mateja, Tina, Cosma, Masinca, Astra ... pa saj se ne spomnim zdaj vseh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 zlo čedna na tej slikci, Contesa ... aja, to med komplimente Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Mojo slikco lahko vidiš, pod temo Lunine čvekarije,podtemo Grupni sexs, na strani 4. Upam pa, da bomo naredili kakšno srečanje v kratkem, kjer se bomo spoznali osebno!Se že veselim! Srecanje DA! si tople prijetne postave. ko se srecamo, pa morda vidimo se energijo res pa ni vsak dan isti --------------- in res ni vsak dan isti - vidim pri sebi!!ker sem razlicen glede na pocutje, oz. sebe tako dojemam,in verjetno taksno energijo tudi oddajam. sem 1 clovk 180, kil mam ? - suh.zeleno rjave oci odvisno od ne vem cesa?riba ali pa malo bolj lev, z ribje devicjim obnasanjem,in nepotrepezljivim ovnom v luni.malo bolj okrogel nos; tanke ustnice, krajse lase.crne obrvi in temno rjavo crne lase, veckrat bledo sivega tena.vcasih sem zgledal precej izzeto, brez energije,sedaj je ze malo bolje.neznega ribjega pogleda, ki stremi na povrsje.moja hoja po kateri me prepoznajo, ki se spreminja.znam bit razvajeno zoprn ker bi raj tekel kot se pogovarjalali skoraj pretirano obcudovajoc.konkreten ce mi je dolgcas in nekonkreten ce se mi ostajav energiji. morda je temu primeren videz. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 jaa, free, znaš bit prijetno prijazen ,če tko vibriraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 5. september 2003 Avtor Prijavi Deli 5. september 2003 Hvala Contesa, Free Mick, rabiš prekopirano iz SSKJ ali te zanimajo moji kriteriji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ... Marsha, midve sva zelo podobnih mer , imam kilco ali dve več kot ti na isto višino, pa precej suhceno delujem ...Hoj - po mojem si boilj suha kot jaz ali pa pac bolj vitkega videza.. Jaz ne zgledam tako suha, kot sem lahka, pa tudi zgledam manjsa, kot sem (dokler ne vstanem itd.)Imam lahke kosti in marsikatera punca, ki je celo bolj suha kot jaz, ima vec kil. ... strelka z asc. v škorpijonu ... pa z Luno v ribah ... grozno, včasih še sebe težko prenašam (Nataly, ti verjetno veš, o čem govorim ) ... Tud men se priblizno svetlika, morda... (Asc Sco, Luna v Ribah)... Sicer pa logicno - tu se lepo vidi - asc je itak pojava, pa se Luna v istem znaku - tako ni cudno, da sva podobne velikosti, imava podobno barvo oci... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 jaa, free, znaš bit prijetno prijazen ,če tko vibriraš. thanks! tudi ti si mi simpaticen-na, ce si dopustis biti kar si. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Zunanjost? Za ene vauuuuza druge fujjjjj Sto ljudi - sto čudi. Včasih se cenim, drugič ne... Enim sem všeč, drugim ne... In kilogrami ne povedo nič, kajti razporejenost maščobnih blazin(ic) je lahko zelo različa... Barva las ne pomeni nič, kajti le-ta pride do izraza s tenom kože, oblačili, učkami... Oči...kaj pomeni da so modre...na tisoče modrih odtenkov je in tisoč izrazov v očeh, ki izhražajo tebe... Zdrav nasmeh, zdrava koža, poskočen korak, samozavest, optimizem...pa kdo mi sme postavljat merila???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ...pa kdo mi sme postavljat merila????Sama sebi ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ---Mars,maš že ti eno eleganco vseb,tisti naravn šarm sej to spada k prodornosti očem,sam ga ne kažeš,ker nimaš cajta Kako diplomatsko, Pokowc! Imam sarm, sam ga ne kazem, ker nimam casa... Ta je pa res dobra!!! Cosma - thx!! - tudi ti si simpaticna, kar se tice zvrgolenja, pa se najbrz itak kar kosava... El Nino, dobra fotka razen prsta!!! Contesa, madonca!!! .. gestelcek ena A! Sanjalica - itak, ti si pa nekaj posebnega... ce ne vidim, kdo odgovarja, ce samo preletim poste pa tko ali vidim samo del texta ali v predogledu, ko ni ikonce, pa takoj vem, da je tvoj post... Imas stila, bejba... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Marsa kaj čem...zakomplicirana babnca...letnik 1964... Jaz .... zvezde so zapisale, da sem taka ko sem... težka po karakterju in po ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 kolk se pa ti kachi pstish u glavo jebat? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 jaz? jaz pa ne ...................................................................................................vech.............................................. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 ..................in ne manj ..................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 hochesh recht,de tebe tuuuuut tooooooolk k mene?.................bogi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Smo spet pri orali???? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Jer ja sam Balkan boy,jer ja smrdim na znoj.Kadtad ja bit ču tvoj. To je zunanjost. Vonjave. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.