chameleon 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Zanimiva tema...mi je dala mislt...in sm ugotovu, da moj nick in slikca zravn ne pove o meni skorej nič. No ja, al pa sm jst v seb ne najdem podobnosti z živalco mejhno-ups, to bo taprva podobnost. Sm namreč bl tamejhne sorte (166cm), pa neglede na starost (17) baje ne bom več rasu (reku dohtar iz rentgenske slike (mal sm padu s kolesam ) in od takrt nism nč več zrastu), kilc mam mal čez 50 (prbližn 3, sam bi se rt mal zredu , ker sm bil bolan pa sm shujšu), gestel - hihi, hecn izraz, mhm no ja: v prostem času se ukvarjam s športnim plezanjem, poleti kolesarim (pa ne po mestu...), letos pred zimo sm mal tečt začeuO barvi oči pa dolžini las pa ne bom razlagou, bom raj kšno slikco poisku, pa jo v profil zalepu drgač sm pa precej mirn, baje sm tut precej zrel za svoja leta, včasih nepredvidljiv, ne pa vzkipljiv al pa kej. Čist preveč zavestn za kej takga (kozorog...)Zarad razmišljanja sm pa izločen iz družbe (sm se sam-ne hodm v bare, ne hodm na zabave...)Tko da me prou zanima, kje si bom punco najdu... (ena se je sama od sebe na čudežen način pojavla, ampak bi rada bla `samo` prjatlca, če je `samo` sploh upravičen, ker prjatlca je pa res dobra... ma ja, to je pa že čist offtopic) pa kdaj drugič še kej... chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 kaj si pa nasel, kameleon! Pih, da kdo se sam kaj najde, namest kar odpre. ne skrbi, kameleonchi, meni pa so bolj vsec 'majhni' - ce ze - majhni/veliki... *aja, jaz sem pa zal pretezno ocitno *prfoksastega* videza... stroga pa konc. :|Brez veze. :\ *ampak drugace bi sebe opisala kot dost povprecnega videza, se kar sportnega, nic posebnega.**ce po narodnosti, si zagotovo ne bi pripisala crnogorke (sam slovenke najbrz tudi ne, imam drugacno postavo), morda italijanko, ker velik govorim, pa mi je to ze precej folka reklo (pa pac, saj imam prednike tud od tam), samo samo do pasu - od pasu navzdol pa ne. Imam predolge noge (nobene italijanske kavbojke mi niso prav, vse prekratke, mdrcev pa ful prav) pa premal bokov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 hmmm, samozavestno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 nic posebnega, dost povprecnega videza je samozavestno? no ja... hvala. :||||Grem prec v 'komplimente'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ok, saj sem pac nekaj ze videla, tud sebe v kakem okolju, na kaki sliki... zakaj se sprenevedati... ce ze sodelujem v temi...Men je pa vsec se poglabljat vase... videz pa je pac ena od nasih... celot... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 majhni/veliki - hm, sm pa mal premlad, da bi blo to pomembno (pa ne zate Marsa, proti starostni razliki nimam nč proti, nasplošno sm mislu - no sej, ko ne bom več nasplošno govoru, me pa čist možno da bo staorostna razlika motila-se bom potrudu, da me ne bo!) da sm temo najdu: ja...jst na ta forum nism pršu poln vplrašanj, ampak sm rajš bral...očitno je ok samozavestno da se opisujem-jst sm sam seb čist všeč zato me mnenja drugih težko prizadanejo, je pa res, da bi tut jst lohk tožu, da sm ful len, pa da se težko sparvm k učenju... pa tut vse je res, ampak tak pač sem (to še ne pomeni, da se ne trudim, da bi to spremenil) - pol poln kozarec, ne pa pol prazen bodybuilding-sej je lepo pogledat mišičast telo pa vse, sam men se to zdi brezveze-met mišice, samo zato da so tm...brezveze :xx!: zato se pa rajš ukvarjam z drugačnimi športi (tut fitnes mi ni-me pač ne potegne vlečt enih vzvodov sam zato, da bom lepš zgledu ), je pa res, da pri 17ih nisi [kako bi se čim lepš izrazu]-za lastno mnenje neprivlačen, kasnej se pa to hitr lahko zgodi chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 lalalalalalaaaalllaaaa hopsasa najlepsa blal blaaaaaaa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 nekak sem mislila, da mamo v drugem stosu, pa je tisto (drugo=podobna tema) podano astrolosko sam oz. predvsem... tko da, kul da sem izbrskala tole (vidim, da ste tud ze 'vmes' eni, sam nisem videla). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 To je zunanjost. Vonjave. Ko ga zavoham vem če je zame ali ne! Če mi diši je če pa ne :xx!: je pa izzid seveda jasen. Odide z dolgim nosom. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.