El Nino 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 V preteklosti sem prizadel neko osebo, zelo žal mi kako se je razpletlo, ne morem se ji opravičiti, ker ne govori z mano, zato se tu javno opravičujem. Tina G. obžalujem moja dejanja jeseni 2002, upam da mi boš kdaj oprostila. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 hehe ne boste verjeli kdo me je obiskal v sanjah in mi oprostil...... neverjetno... kaj človek doseže... v svoji podzavesti, mir, no to je konec tega...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 ......JAaaa, ker si se res iz srca iskreno zaželel....sam da ni bil privid sanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 hehe bom kar tukaj povedal pokowc da si zbral pa zdej vredu slikco jackpot, hm nevem sanje zgleda da so zelo povezane z osebnostjo... pa še prejšni dan sem ti rekel da si moram zapomnit te sanje, no očitno je bilo to blazno dobro ker sem si zapomnil kar dovjne sanje (luna mi najbrž tranzitira neptun spet) ampak res v sebi najde človek mir... srečo... ljubezen... vse, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 In po drugi strani ste naredili kaj zelo dobrega hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 V preteklosti sem prizadel neko osebo, zelo žal mi kako se je razpletlo, ne morem se ji opravičiti, ker ne govori z mano, zato se tu javno opravičujem. Tina G. obžalujem moja dejanja jeseni 2002, upam da mi boš kdaj oprostila.Ti kaj pa si ji naredil Kakšna švaleracija u pitanju Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 Hm niti ni tolk kar sem ji naredil, bolj je kar ji nisem... poglej tam razmerja ki se začnejo in končajo, se mi zdi da sem napisal tam,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.