Skoči na vsebino

Eurobasket

Mick

Recommended Posts

no pa pridi enkrat na tekme naših deklic, boš videl kako se sodi, kakšno vlogo ima ime in denar kluba, te zanima kako potekajo finale državnega prvenstva za mlajše deklice, Borism ne govorim tja v tri dni. Ali pa pride na tekmo samo en sodnik, ki naredi vse kar je v njegovi moči, da določena ekipa izgubi, nato se po pritožbi na Zvezo, z video posnetki točke razdelijo drugače- Ali pa da na tekmo sodnikov preprosto ni, to se dogaja na tekmah 1. b lige ženskega rokometa. Ampak so pa tudi sodniki, ki se zelo trudijo, ki učijo dekleta na igrišču, tko da....

Veš, v Skandinaviji sodijo najboljši sodniki tekme mlajših, pri nas pa hja. pa to ni samo v košarki, to ti poskušam razložiti, ampak ti vidiš samo eno plat... no vsake oči imaja svojega malarja.

Torej, oglasi se na tekmo poglej si sojenje nato bova pa razpravljala. ok?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 938
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mislim, da se na vašem nivoju vsekakor bolje sodi, kot tule na višjem, ker je ena slovenska ekipa, proti drugi srbski, sodniki so pa trije tujci in..... eh, brez veze kaj diskutirati, saj ne rečem, da so slabi vsi sodniki, ampak nekateri enostavno vidijo le najboljši klub že pred prvim žvižgom...poglej mi imamo enega super igralca(mladega), ki pa žal hitro dobi 4-5 osebnih, ki jih 90 sodnikov sploh ne bi piskalo enemu znanemu igralcu....no fajn, potem se le enkrat dobiva, bova videla, kdo bo zbral več poguma v krajšem času, če bo pa prej sezona končana, kavica še vedno ostane, takrat pa nočem govoriti o teh sodnikih x;)x :palec:

Hah.....s sodniki nikoli ni zadovoljen poraženec x;)x .....Laščani pa zmagali, kaj je zdaj to? x:Dx ........Sicer pa menim, da v igri proti renomiranejšemu klubu moraš pri načrtovanju igre in kalkulacijah kako do zmage....upoštevati tudi nenaklonjenost sodnikov.......tako pač pogosto je......vendar sodniki v končni fazi večinoma ne vplivajo na končni rezultat, da bi jih lahko opredelili kot glavne krivce poraza.......včasih pa tudi to. :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz ponavadi ne komentiram sojenja, ampak letos je obup, saj misli, da še nikoli priletelo na igrišče toliko kovancev in vžigalnikov med tekmo, pa ne govorim za tekme v južni ameriki, ampak pri nas, kjer do sedaj tega sploh ni bilo, no ne rečem za nogomet, košarka je le dvoranski šport in bolj "kulturni" šport.....Mick, saj zdaj lahko, ko smo zmagali, drugače si bi kateri drugače razlagal... x;)x :palec:

joj Borism sračkaš ga... sicer pa imam jaz danes listek komunikacije v žepu, tko da x:Dx

Imej svoj prav in svoje prepričanje, grem jaz kakšen lep film pogledat, tale debata očitno ne pelje nikamor. Pismo danes v Celju pa ne igrajo Slovenci pa ena tuja ekipa, pa tuji sodniki ane... Pa v višjem rangu imajo resnično bolj malo izkušenj, sej pričeli so verjetno kje na nižjem rangu (tale oznaka mi ni sicer všeč) in tam se dejansko niso učili iz svojih napak, ker jih pač niso delali, ane...

Sicer pa mislim, da je v vsakem športu isto, ne samo v košarki in rokometu... ampak za poraz res niso krivi sodniki mar ne... če je ekipa dobra, če ima dobre igralce, pristransko sojenje ne zaleže veliko.

Pa komentar moje hčere - če nas lani sodniki ne bi tko povozili, bi bile državne, sicer pa sej drugo mesto na Državnem prvenstvu v Sloveniji tudi ni slabo za desetletnice, mar ne? Pa sodniki gor al pa dol. pa še nekaj fantov, ki so sodniki je prav fejst, med njimi tudi moj sošolec...

no grem...

Boljše, da greva pogledati film, ki ga je zrežiral kakšen sposoben režiser.....saj vidim, da nisva na liniji, jaz sem mislil, da zagovarjaš sodnike, pa da se ne strinjaš z mojo trditvijo, kaj imam toliko za napisati o sodnikih.....če bodo dobro sodili, pa mi izgubimo, bom tiho, pa ne zato, ker smo izgubili, ampak zato, ker je bila realna in poštena tekma, govorim pa izključno za tekme letošnje lige jadranske lige tule pri nas....lepo nedeljo in prijeten naslednji teden SELENE x;)x :palec:

Čestitke za zmago že, toda tale zadnja četrtina je bila katastrofa! Dolgo takole ne bo šlo. S tako igro Olimpije bodo v prvenstvu prvaki Laščani, Olimpija in Krka pa se bosta borila za 3. mesto in uvrstitev v Goodyear ligo naslednje leto. (Glede na to, da je Slovan trenutno boljši od obeh.)

Je pa zanimivo prebrati komentar na

http://www.euroleague.net/

o kombinacijah, ki jih je včerajšnji ljubljanski podaljšek napravil in razrešil. Tudi Žalgiris je med 16 samo zaradi zmage Olimpije, drugače ne bi bil. Pol Evrope je s strahom pričakovalo ljubljanski rezultat. Preberite.

Lep pozdrav!

P.S.:

Krkaši so za kako desetletje opravili z Evropo. V Atenah so spet povedli (2:10), nato je bilo takoj 12:12, potem pa kot po Vitrancu - dol in dol, dokler le gre. Duščak se je bajdevej VPISAL med strelce.

(Naslednje leto bo - ker se Krka delno reamaterizira - bržčas igral pri Alposu (če se ga ne bo usmilila Elektra ali pa Kraški zidar). Po 30 pik bo dajal, garant... - Pa svizec in čokolada in tako naprej...)

P.S.2:

Upam, da ima Skansi dobro penzijo. Saj jo zasluži. Nagaral se je človek. V zafuranemu klubu.

Martič je šel pa k Budučnosti. To bo uspeh zdaj. Vitranc - 2. del. Še dobro, da si več ne more izbirati igralcev, drugače bi kadriral kot pri Krki. Dva kluba v isti sezoni, to pa je tudi za velikega strokovnjaka preveč.

(Na Madžarskem so ga imeli svoj čas kar radi. Tut v Romuniji je še posla dost.)

B.

Bern pozdrav!

MI kar paše kar si napisal, saj zdaj smo ja že menda mi na vrsti za naslov x:Dx :palec: Glede penzije vašega trenerja x!x , kaj je tisto res, da dobi 18.000 EU na mesec(vir: S. Novice!), pa za takšne rezultate :eek: :xx!: ja eni pa še imajo denar.To še v Evropi nimajo vsi!

Bern ne tako mislit, da vas ne bo 10 let v Evropi, saj vidiš pri nas je letos evropski post, saj je boljše tako, ker pot na vzgor je prijetnejša kot navzdol.

Duščak- nam je bilo žal za njim, ko je odšel, nekako mi vse skupaj asocira na Perića, ni fer, ampak višji so močnejši....lep dan :palec:

Ma, dok je bil pri vas, je bil super, potem pa down. Žal. Pa sem mislil, da bo kaj ratalo iz njega, odkar se je rešil Sagadina (Škorpijon), ki ga je (Kozoroga) frustriral in ubijal v pojem. (A zgleda da Jarac rabi točno to.)

Kar se denarja tiče (v Krki), ne bom komentiral (ni dobro). Je pa čas, da se tole tule DOBRO prepuca.

Največji čar je v tem, da smo si GROZNO prizadevali, da bi prišli v Evropo (dobesedno stik s Samaranchom, ki je bil takrat sicer že "bivši", je pa še vedno vpliven in je zemljak Bertomeuju, šefu evrolige, to pa tudi nekaj šteje (ne samo na Balkanu)). Pa smo tam.

Bojda da bo šlo zdaj malo dol. Po drugi strani pa gre (še vedno) za denar. Janković je zadnjič v nekem intervjuju (Polet ali Ona ali nekaj takega) rekel, koliko denarja rabiš vložiti v fuzbal, v košarko ali pa v rokomet, če naj bi napravil kaj resnega. Mi imamo sedaj rokometaše v prvi ligi in - če ne bo kaj hudo narobe - bodo letos izgleda celo ostali tam. Kar pomeni, da bi se denar morda lahko malo "prestrukturiral". Bomo videli.

Kar se finala DP tiče: ja, Slovana boste pa menda že premagali, a ne?

:palec:

Uh....v četrtek sem si že spet živčke žrl za močvirnike xrolleyesx x:Dx....pismo, ko jim je ustrezal rezultat iz drugih tekem, so pa sami mal popustili...... :xx!: .....Kakorkoli..... bravo Olimpija :palec: :palec: .....uvrstitev med 16 je velik uspeh.......še se igra dober basket v Ljubljani x^x ..............in v Laškem tudi x;)x .....v Good Year ligi še bo pravi boj za 4. mesto in final four :palec: x:px

K. Čapek

Bravo Laščani.......prvič v samostojni Slo je pokal odšel iz Lj.....v Laško........iz Maribora x;)x x:Dx ..............kapo dol celjskim ekipnim športom (celjskim in okoliškim, no x;)x )...... :palec: :palec: :palec: .....

Joj borism.......sori......samo nisem se zavzel, da je danes pokalni finale in to v MB.......ko sem vklopil tv pa :eek: .....sem pa intenzivno navijal za tvoje Laščane pred TV......še enkrat.......bravo :palec: x:)x

K. Čapek

Ha-ha.......tako razposajenega borisma pa že dolgo ne :palec: :palec: ........ti pa res iskreno privoščim.......in vsem Laščanom ...............Si močvirje tako velikokrat preveč domišlja.........danes si vsaj kar se tiče košarke nima kaj..........pokal ostaja na Štajerskem........končno.......Že kar vidim jokcanje.......sodniki pa to x;)x

:onfire: :hepko: :palec:

K. Čapek

Glih gledam prejle, kako da ni na vrhu Eurobasket? :eek: :O: x?x

x;)x x:px

Boris, a? x;)x :palec:

Skoda, ker ni Olimpija, ce ze, jaz seveda ptoem navijam pac...

A vseeno - pac, so bili boljsi - a jedva, slisim, da so bili na podaljskih...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

HVala Mick, za čestitke, menda bo jokcanja, zdaj naj pa še drugi malo, da ne bomo samo mi, bo menda treba iti pričakati igralce, saj si ja zaslužijo SVEČANI SPREJEM, ker malo Laško proti takšnemu gigantu in to dvakrat v desetih dneh.....ne bomo nič spali, pa še jutranjo telovadbo bomo spustili, saj to je samo enkrat, prvič je NAJSLAJŠE x:Dx x:o)x :palec: :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...